موضوعها: 0
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-02-15 ساعت 03:18)m.ghoreishi نوشته: (2015-02-14 ساعت 23:43)behjat نوشته: دوستان میدانید که میشه در صورت کلیرشدن به جای ما آژانسی ویزا رو از ایروان برامون بگیره ؟ یا حتما باید یکی از ما ها دوباره بریم ایروان برای گرفتن ولی
بله شما میتونی با دفاتری که کار پیکاپ ویزا رو انجام میدن صحبت کنید و با پرداخت هزینه ای پاسپورتو از سفارت تحویل بگیرن و بدستتون برسونن
ممنونم من فکر میکردم ایروان حتما باید خودت بری اگر اینطور باشه خیلی خوبه
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بله افسر برگ تمکن مالی منو هم بهم برگردوند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چقدر دوست دارم یه خبر خوش بشنوم.... حس می کنم همین روزا یه خبر عالی بهمون میرسه و همه ذوق میکنیم. D: شب خوبی داشته باشید.
شماره کیس: 2015ASXXXX1XXX تاریخ رویت قبولی:14 May کنسولگری: Ankara ---->Abu Dhabi تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول: 27 may
کارنت شدن کیس: 12 Augest مصاحبه: Nov هفته سوم دریافت کلیرنس: هفته سوم March دریافت ویزا: سه هفته بعد ورود به آمریکا: May دریافت گرین کارت:
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان گلم
می خواستم ببینم آنکارا پیک آپ ویزا داره یا نه؟
کیس: 36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،همسرم برنده اصلی هست و من به نمایندگی از طرفش به مهاجرسرا سر میزنم،دیشب متوجه شدم دارید آمار کلییرنس خورده ها رو میگیرید و از دست کسایی که فقط اطلاعات رو می خونن نراحتید،راستش رو بگم این اولین مطلبی هست که دارم میذارم تو مهاجرسرا به این دلیل که واقعأ تو دنیای مجازی فعال نیستم و بلد هم نیستم،مثلأ خیلی دوست داشتم سفر ناممون به ابو ظبی رو بذارم اما نمی دونم کجا برم و تایپ کنم که بچه ها بتون استفاده کنن،ما ۸ فوریه تو ابوظبی کلیرنس خوردیم و بهمون گفتن از سه چهار ماه دیگه سایت رو چک کنیم،ممنون از راهنماییاتون
CN:3###مصاحبه ۸ فوریه،ابوظبی،وضعیت:کلیرنس،آپدیتها۸و۹و۱۰ فوریه و۱۴آپریل با ایمیل هر دو نفر ،۱۶ آپریل نفر اصلی،۲۰ آپریل هر دو نفر
و تاریخ طلایی ۲۱ آپریل: تو سایت ابوظبی کلیر
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-16 ساعت 11:57)behdadK نوشته: امروز همه سفارت ها به جز ابوظبی تعطیله.
جواب سئوال دومتون هم
We'll Never Know
اما سوای از شوخی بنده هر وقت پامو در خاک آمریکا گذاشتم همینجا خبر میدم
هر کی هست مبارکش باشه چه فرقی داره. مهم اینه که یه ایرانی کلیر شد.
بهداد جان یک کم سیاسی جواب دادی
یعنی اگه کلیر شدین نمی خواین بگین و فقط وقتی پا تو خاک امریکا گذاشتین میگین
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود