موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
به روی چشم..
برنده اصلی همسرم بودن. سربازی نرفته،شغل دولتی هم نداشته. 2 فوریه آنکارا مصاحبه داشتیم. آپدیت اگه اشتباه نکنم 6 بار بوده.. اگر سوالی بود در خدمتم?
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-05 ساعت 12:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-05 ساعت 12:20 توسط afshin.as.)
(2015-03-05 ساعت 12:06)arezoo818 نوشته: سلام دوستان
اومدم فقط یه قوت قلب به همه بدم که ما بعد از 3 هفته کلیر شدیم. نگران نباشید ایشالا که همه شما عزیزان به زودی کلیر میشید...
سلام
مبارک باشه لطفا شرایط کیس خودتونو بگین چون منم دقیقا همون موقع شما مصاحبه داشتم.
کیس: 36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-05 ساعت 06:57)mehdiii82 نوشته: (2015-03-05 ساعت 00:50)Radwin نوشته: مهمترین چیز توی مصاحبه حفظ خونسردی و دروغ نگفتنه. مهدی عزیز شما میتوانید سوابق تدریستان را بگویید ولی بصورت خیلی عادی نه اینکه بزرگ جلوه کند که شما در فرمتان ذکر نکرده اید. مثلا ممکنه شما مقاله ای مثلا در مورد انفارکتوس داده باشی و بگی من این مقاله را دادم یا کلی هم پیازداغ نعنا داغشو زیاد کنید. من شاخ و برگ زیاد را توصیه نمیکنم. چیزی که من خدمتتان عرض میکنم اینه که ویزایی که ما در جریان آن هستیم ویزای لاتاریه ویزای دانشجویی نیست. در این ویزای ما شرط ورود، دیپلم و اگر حتی دیپلم هم نداریم سابقه سه سال کاره. پس گرید علمی، دانشگاهی که درس خوانده اید و رشته ای که میخوانید در گزینش این ویزا دخیل نیست. چه بسا در مورد کشور ما اتفاقا اثر معکوس دارد، مثلا شما اگر در هر کشوری مثلا دکترای فیزیک هسته ای و یا الکترونیک و ... داشته باشی کاملا مثبته (البته باز در این ویزا نه) ولی این رشته ها در ایران یعنی کلیرنس. در هیچ کشوری کار دولتی معادل کلیرنس نیست ولی برای ما هست، پس باید با لاتاری واقع بینانه برخورد کنید تا راحتتر کارمان پیش برود. من خودم از کلی سوابق علمیم، دانشگاهیم و .... فاکتور گرفتم. البته نه اینکه نگفتم گفتم ولی بصورت کاملا گذرا و عادی که اینجوری جلوه نکند که بابا این چقدر کاردرسته. با اینکه همشون به ظاهر خیلی هم دهان پرکن بودند حداقل الان نمیشینم بگم وای نکنه این بشود یا آن بشود میدونم گیر سربازی من هستند.
خيلي ازت ممنون رادوين جان
راستش من اصلا منظورم سوابق علمي درست و حسابي يا برجسته كردنش تو مصاحبه نبود!فقط خاستم ببينم اگه تغيرات اينچنيني واسه كسي بعد از ارسال فرم پيش نياز به گفتنش هست يا خير؟!كه نظر شما تا اونجايي كه من متوجه شدم اينه كه نگيم مگر اينكه بپرسن!
اما اون سوابق قبلي و چي؟!اينكه ننوشتيمشون تو فرم ايا لازمه قبل از قسم خوردن بهشون بگيم!اونهم به طريقي كه گفتين يا اونم نگيم كلا؟!
بله سوابق قبلی که ذکر نشده اگر مهم است حتما بگویید که متهم به پنهانکاری نشوید چون اینها روی دروغ و پنهانکاریهای اساسی خیلی حساسند. البته اگر آنها که ذکر نکرده اید زمان زیادی نبوده اند زیاد مهم نیست. باز هم باید تذکر بدهم این حرفهای من نظر شخصی من و با توجه به یکی دوموردی که خودم دیدم و یا در همین مهاجرسرا خوانده ام هست و برای خودم هم قطعی نیست ولی با عقل سازگار است. موفق باشید
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-05 ساعت 14:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-05 ساعت 16:36 توسط m.ghoreishi.)
مرسی رضا جان بابت تحلیل جالبت کاملا باهات موافقم. در مورد اقای kcc با این اوضاع کلییر کردنش تمام تجربیات و درسهایی که از لاتاری 2014 گرفتند مشخص شده برا ما 2015 ایها خیلی کاربرد نداشته (حداقل تا الان)و بیشتر به درد برندگان 2016 خواهد خورد و واقعآ کاری از دست ما بر نمیاد بجز دعا کردن و اینکه امیدوار باشیم یه اتفاق خوب هممونو سوپرایز کنه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه