موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-08 ساعت 09:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-08 ساعت 09:19 توسط behdadK.)
اگر یادتون باشه گفته بودم که ابوظبی یک سری رو ایمیل زده که کلیر شدن ولی سایت هنوز آپدیت نشده و حدس میزنم که هر کسی که قبل از ژانویه بوده کلیر شده باشه. امروز سایت آپدیت شد. خبر خوش اینکه درست حدس زده بودم
البته نه تنها درست حدس زده بودم بلکه دو نفر یکی مصاحبه 5 فوریه و اون یکی 12 مارچ هم کلیر شده بودن و بهشون با ایمل اطلاع داده شده بوده که معلومه شرایط یکضربی داشتن.
در مجموع این سری آپدیت سایت نشون میده 11 کیس و در مجموع 23 نفر از ابوظبی کلیر شدن که اگر کنار کلیرهای 2 آپریل (14 کیس و 25 نفر) و 26 مارچ (8 کیس و 20 نفر) بگذاریم جمعا میشه 33 کیس و 68 نفر که همگی در همین دو هفته کلیر شده اند. و تنها یک کیس میمونه که اون هم طبیعیه.
اینم جالبه بدونید که تا قبل از دو هفته پیش مجموعا 9 کیس (18 نفر) کلیر شده بودند که به جز کلیر گروهی 1 فوریه (3 کیس و 6 نفر) بقیه جداگانه بوده و احتمال 99% هر کدوم شرایط یکضربی داشتند.
ضمنا دوستانی که براشون مهمه که بدونن تا چه تاریخی کلیرهای گروهی ابوظبی جلو اومده از اطلاعات فعلی مشخصه که همه کیس ها تا 20 ژانویه از ابوظبی کلیر شده اند.
منتظرم ببینم آنکارا چه کرده.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-08 ساعت 09:19)behdadK نوشته: منتظرم ببینم آنکارا چه کرده.
آنکارا هم منتظره ببینه اون دوتا جا چیکار میکنن فقط نگاه کنه
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان بحث محدودیت های سفارت هم هست و به همین دلیله که سر سفارت آنکارا رو خلوت کردند.
دوستانی که آنکارا رفتند دقت داشته باشند که نزدیک به 80% برندگان آنکارا رو برای مصاحبه انتخاب میکنند یا بهتر بگیم سفارت رو تعویض نمیکنند. و اکثرا هم خانواده ها در این 80% هستند. به علاوه سفارت آنکارا کیس های ترکی و اروپایی هم به همین تعداد داره و البته کیس های دانشجویی و توریستی هم به همین سفارت میان در حالی که مثلا سفارت ابوظبی فقط کارهای مهاجرتی رو انجام میده و بقیه کارها به کنسولگری دبی واگذار شده.
الان ابوظبی تا 20 ژانویه رو کلیر کرده جمعا شده 33 کیس و 68 ویزا در صورتی که کلیر فعلی سفارت آنکارا فکر کنم در مجموع بیش از 150 ویزا رو به خودش اختصاص میده حالا تعداد مصاحبه هایی که داره رو هم کنار بگذاریم تعداد زیادی ویزا میشه که فکر کنم سهمیه ویزای ماهانه سفارت رو تکمیل میکنه. ضمنا سفارت هم محدودیت نیروی انسانی در تولید ویزا داره و علاقه ای به ایجاد ازدحام در سفارت هم نداره.
به نظر آنکارا برای این ماه و حداقل تا اواخر ماه آپدیت بزرگ دیگری نخواهد داشت و نهایتا با توجه به کلیرنسی های جدید عده ی کمی رو برای استفاده از سهمیه موجود کلیر کنه.
چیزی که مهمه اینه که پروسه AP دست سفارت نیست و اگر در یک زمان اقدام شده باشه (که تقریبا میشه در یک زمان مصاحبه رفته باشند) در یک زمان هم جواب میرسه و دوستان تا 20 ژانویه میتونن آسوده باشند که اگر در یکی دو هفته اخیر آپدیت گرفته اند جواب آنها هم اومده و باید سهمیه سفارت تامین بشه و این ممکنه یک ماه طول بکشه.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-08 ساعت 09:46)behdadK نوشته: قربان بحث محدودیت های سفارت هم هست و به همین دلیله که سر سفارت آنکارا رو خلوت کردند.
دوستانی که آنکارا رفتند دقت داشته باشند که نزدیک به 80% برندگان آنکارا رو برای مصاحبه انتخاب میکنند یا بهتر بگیم سفارت رو تعویض نمیکنند. و اکثرا هم خانواده ها در این 80% هستند. به علاوه سفارت آنکارا کیس های ترکی و اروپایی هم به همین تعداد داره و البته کیس های دانشجویی و توریستی هم به همین سفارت میان در حالی که مثلا سفارت ابوظبی فقط کارهای مهاجرتی رو انجام میده و بقیه کارها به کنسولگری دبی واگذار شده.
الان ابوظبی تا 20 ژانویه رو کلیر کرده جمعا شده 33 کیس و 68 ویزا در صورتی که کلیر فعلی سفارت آنکارا فکر کنم در مجموع بیش از 150 ویزا رو به خودش اختصاص میده حالا تعداد مصاحبه هایی که داره رو هم کنار بگذاریم تعداد زیادی ویزا میشه که فکر کنم سهمیه ویزای ماهانه سفارت رو تکمیل میکنه. ضمنا سفارت هم محدودیت نیروی انسانی در تولید ویزا داره و علاقه ای به ایجاد ازدحام در سفارت هم نداره.
به نظر آنکارا برای این ماه و حداقل تا اواخر ماه آپدیت بزرگ دیگری نخواهد داشت و نهایتا با توجه به کلیرنسی های جدید عده ی کمی رو برای استفاده از سهمیه موجود کلیر کنه.
چیزی که مهمه اینه که پروسه AP دست سفارت نیست و اگر در یک زمان اقدام شده باشه (که تقریبا میشه در یک زمان مصاحبه رفته باشند) در یک زمان هم جواب میرسه و دوستان تا 20 ژانویه میتونن آسوده باشند که اگر در یکی دو هفته اخیر آپدیت گرفته اند جواب آنها هم اومده و باید سهمیه سفارت تامین بشه و این ممکنه یک ماه طول بکشه.
پس با توجه به استدلال شما ما بايد همچنان منتظر باشيم
خيلي جالبه همسر من 5 تا اپديت پشت سر هم داشته اما ايميلي براي ما نيومده .من منتظر اين هفته بودم اما با توجه به پيش بيني شما نبايد بيخودي دلخوش باشم . اي كاش اين آنكارا تكليف ما نصفه نيمه اي ها رو زودتر مشخص ميكرد . نميدونيد چقدر نگران و مضطرب هستم
شماره كيس :2XXX , رويت قبولي : 1مي ,سفارت :آنكارا , ارسال فرم : 19 مي , تاريخ كارنت :8سپتامبر , نامه دوم : 23 اكتبر , مصاحبه : نيمه اول دسامبر، دریافت ویزا :خودم و دخترم یکضرب (همسرم بعد از 121روز)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 20 ژانویه در ابوظبی مصاحبه داشتم 20 ام و 21 ام آپ شدم ولی از اون به بعد 78 روزه که آپ نداشتم در واقع بعد از مصاحبه آپ نداشتم جز اون دو تا که طبیعیه...
کسی هست که شرایطی مثل من داشته باشه؟؟؟
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
بله قربان. شما لب مرزی در ابوظبی و از شما به بعد دیگه کلیر گروهی نداشتیم. این سری که ابوظبی گروهی کلیر کرد شما اولین نفری تو صف. ممکنه البته یک ماه یا بیشتر طول بکشه ولی خیالت راحت توی صف اول نوبت شماست.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-08 ساعت 09:19)behdadK نوشته: اگر یادتون باشه گفته بودم که ابوظبی یک سری رو ایمیل زده که کلیر شدن ولی سایت هنوز آپدیت نشده و حدس میزنم که هر کسی که قبل از ژانویه بوده کلیر شده باشه. امروز سایت آپدیت شد. خبر خوش اینکه درست حدس زده بودم
البته نه تنها درست حدس زده بودم بلکه دو نفر یکی مصاحبه 5 فوریه و اون یکی 12 مارچ هم کلیر شده بودن و بهشون با ایمل اطلاع داده شده بوده که معلومه شرایط یکضربی داشتن.
در مجموع این سری آپدیت سایت نشون میده 11 کیس و در مجموع 23 نفر از ابوظبی کلیر شدن که اگر کنار کلیرهای 2 آپریل (14 کیس و 25 نفر) و 26 مارچ (8 کیس و 20 نفر) بگذاریم جمعا میشه 33 کیس و 68 نفر که همگی در همین دو هفته کلیر شده اند. و تنها یک کیس میمونه که اون هم طبیعیه.
اینم جالبه بدونید که تا قبل از دو هفته پیش مجموعا 9 کیس (18 نفر) کلیر شده بودند که به جز کلیر گروهی 1 فوریه (3 کیس و 6 نفر) بقیه جداگانه بوده و احتمال 99% هر کدوم شرایط یکضربی داشتند.
ضمنا دوستانی که براشون مهمه که بدونن تا چه تاریخی کلیرهای گروهی ابوظبی جلو اومده از اطلاعات فعلی مشخصه که همه کیس ها تا 20 ژانویه از ابوظبی کلیر شده اند.
منتظرم ببینم آنکارا چه کرده.
بهداد خان یه سوال داشتم این کلیرهای گروهی مبنای حرکتش برای کلیر کردن، دو ماهه است یا هر بار کلیرنس گروهی فقط مال یک ماه رو بررسی میکنن یا اصلا هیچکدوم؟ اگر جواب هیچکدوم میتونین یه مقدار در مورد روند کلیرهای گروهی توضیح بدین
سوال بعدی اینه که وضعیت ابوظبی رو نسبت به پارسال چطوری می بینین؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
1- قابل پیش بینی نیست. دفعه قبلی واسه یک ماه بود یک ماه و نیم طول کشید تا برای ماه بعدش رو بدن و بعد در عرض 10 روز دو ماه بعد کلیر شدن.
بعید میدونم فهمیده باشی چی گفتم چون خودمم نفهمیدم. اما در کل زمانبندی قابل پیش بینی نداره.
2- عالیییییییییییییی. غیر قابل مقایسه