موضوعها: 0
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-14 ساعت 16:48)mamali121 نوشته: ما هم هورا شدیم اما برای خانمم این مدارک رو خواسته اینا یعنی چی آقا بهداد؟
Documents and/or Actions Required: Biometric oath. Please come to the consular section so we can verify your fingerprints and update your application oath.
چيزي نيست دوست عزيز انگشت نگاري مجدد
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ما دیروز cvرو ایمیل کردیم امردز ظهر از سفارت زنگ زدن نیومده دوباره بفرستین ویه اپدیت هم امروز تو سیس داشتیم به نظرتون به خاطره همون تلفن زدنشونه؟ در ضمن دوستانی که ابوظبی ایمیل زدن جواب گرفتن میشه توضیح بدین چطوری ایمیل کردین اخه ما هم از همون سایت ایمیل زدیم نمیدونم چرا نرسیده
کیس نامبر: 4xxx //افراد کیس:2نفر// رویت قبولی: 2 may //سفارت:ابوظبی// ارسال فرم: 10jun // کارنت شدن کیس: jan9// دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: هفته اخر مارچ
دریافت ویزا: خودم یکضرب همسرم کلیرنس
/ اپدیت هاmarch24, apr9// کلیر:12apr// پشیمانی سفارت از کلیر13apr
//مقصد: کالیفرنیا// ورود به آمریکا: -------- // دریافت گرین کارت: --------
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
شما به همون ایمیلی هم که از سفارت اومده ریپلای بدید. به علاوه از سایت هم ایمیل بزنید.
حتما بعدش هم تلفنی با سفارت هماهنگ کنید.
بله آپدیت به خاطر نیامدن CV هست. سریعتر ایمیل کنید و پیگیری کنید که شاید همین یکی دو روزه شما رو کلیر کردند. به نظر سفارت داره عجله میکنه که شما رو در سهمیه های کلیر این ماهش استفاده کنه. شل بیایید رفتید واسه ماه بعد.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
به همه کلیر شده ها تبریک میگم و خیلی براتون خوشحالم
انگار دیگه رو غلطک افتادن و داره کارا خوب پیش میره
با رضای عزیز کاملاَ موافقم
یه چند دقیقه نیستم کلی پیج میترکه
میگم کلن برم همتون کلیر شینا 

خیلی خوشحالم
و
خیلی هووووورررررررررااااااااااااااااااا
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
بخش درست رو انتخاب کردید؟
I already had my immigrant visa interview in Abu Dhabi
I'm Providing missing document requested by abudhabi
به همراه مشخصات کامل از جمله شماره کیس نامبر و نوع ویزا و زمان مصاحبه ؟
تلفن اگر اشتباه نکنم منشی تلفنی است که با زدن دکمه های مربوطه به اپراتور متصل میشید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
به دوستان کلیر شده تبریک عرض میکنم
شماره كيس: 2015ASXXX---كنسولگري: آنكارا--تاريخ رويت قبولي: 1 MAY--ارسال فرمهاي اول: 18 MAY--تعداد افراد كيس: فقط خودم---كارنت شدن كيس:Aug --دريافت نامه دوم: 15 aug--مصاحبه: oct 8,آپديت ها: -4Nov-7Nov-8Jan-12Jan-18Jan-16 Mar-24- Mar25(by email)--April 27rd(by --email)-April28-April29-May5-May6-May7---کلیرنس :-May 7---دريافت ويزا: May13
---ورود به آمريكا:7OCT
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
منم کلیر شدگان تازه رو به همه دوستان تبریک میگم و انشالله که هر روز بیشتر از دیروز کلیر ادامه بیابد.
راستی امروز منم اومدم تو جمع بچه های انتظار ،فقط به خاطر نرسیدن مدارک مدیکالم.خدا کنه زیاد طولانی نباشه
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی

تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک