موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-07 ساعت 23:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-07 ساعت 23:17 توسط Ehsan171.)
دو سوال از اساتید:
مشخص شده تا حالا چند ویزا برای ایرانی ها صادر شده و چند نفر مشمول پروسه کلییرنس شدند؟
در مورد آقایانی که خودشون کلییرنس میخورن ولی به همسر و فرزند اونها ویزا داده میشه, در صورت کلییر نشدن برنده اصلی ایا بقیه اعضای خانواده میتونند از ویزا استفاده کنند؟ اگر ورود اونها منوط به ورود برنده اصلی کیس هست , چرا ویزاشون صادر میشه؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
تبرك فراوان آرزوي پيروزي هاي بيشتر براي شما
با آرزوي ويزاي يكضرب
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-07 ساعت 23:16)Ehsan171 نوشته: دو سوال از اساتید:
مشخص شده تا حالا چند ویزا برای ایرانی ها صادر شده و چند نفر مشمول پروسه کلییرنس شدند؟
در مورد آقایانی که خودشون کلییرنس میخورن ولی به همسر و فرزند اونها ویزا داده میشه, در صورت کلییر نشدن برنده اصلی ایا بقیه اعضای خانواده میتونند از ویزا استفاده کنند؟ اگر ورود اونها منوط به ورود برنده اصلی کیس هست , چرا ویزاشون صادر میشه؟
پاسخ سوال اول و نمی دونم
اما در مورد سوال دوم: در صورتیکه برنده اصلی آقا باشد و مشمول پروسه کلیرینس، برای همسر و فرزند ویزا صادر نخواهد شد تا زمانیکه آقا کلیر شوند (چقدر این کلمه آقا باحاله و منو یاد کسی میندازه ) پس از کلیر شدن آقا برای تمام اعضا خانواده همزمان ویزا صادر میشود.
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-10 ساعت 08:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-10 ساعت 08:37 توسط behdadK.)
یک نفر دیگه هم از ابوظبی کلیر شد. آقا، کارنتی سری اول زمان مصاحبه 29 اکتبر . بهشون تبریک میگم. اگر از دوستان مهاجرسرایی است لطفا بیاد وضعیت کیسش رو توضیح بده اما از الان حاضرم شرط ببندم نه سربازی داشته نه کار دولتی.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-10 ساعت 08:35)behdadK نوشته: یک نفر دیگه هم از ابوظبی کلیر شد. آقا، کارنتی سری اول زمان مصاحبه 29 اکتبر . بهشون تبریک میگم. اگر از دوستان مهاجرسرایی است لطفا بیاد وضعیت کیسش رو توضیح بده اما از الان حاضرم شرط ببندم نه سربازی داشته نه کار دولتی.
سلام شما اطلاع دارید پارسال اولین کلییر که کار دولتی یا سربازی و یا هر دو را داشته چه تاریخی اعلام شده است؟ یک سوال دیگرهم داشتم پارسال دولت آمریکا تعطیل شده بود؟ به چه علتی؟ چه مدت؟
شماره کیس:1XXX, محل مصاحبه: آنکارا, تاریخ مصاحبه:8 اکتبر 2014, نتیجه مصاحبه: کلیرنس, کلیر: با ارسال انرژی مثبت انشاالله بزودی, مقصد:نیویورک
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
کلیرهای گروهی حدود 20 می شروع شد.
تعطیلی دولت هم اگر اشتباه نکنم دعوای دولت و مجلس یا سنا بود علت یا مدتش رو حضور ذهن ندارم.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منو دخترم ویزا گرفتیم اما به همسرم بعلت کاردولتی و سربازی کلیرنس خورد امیدوارم به زودی زود همه ویزا قشنگ نصیبشون بشه
شماره كيس :2XXX , رويت قبولي : 1مي ,سفارت :آنكارا , ارسال فرم : 19 مي , تاريخ كارنت :8سپتامبر , نامه دوم : 23 اكتبر , مصاحبه : نيمه اول دسامبر، دریافت ویزا :خودم و دخترم یکضرب (همسرم بعد از 121روز)
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر ما به امید خدا کلیر بشیم امکانش هست که من مجبور بشم برای گرفتن ویزا اقدام کنم و همسرم همراهم نباشه . اینو میدونم که میتونم به سفارت مراجعه کنم و پاس همه رو بدم ولی برای دریافت ویزا از ptt آیا نیاز به وکالت نامه از همسرم دارم ؟ آیا موردی بوده که بدون وکالتنامه بهش داده باشند ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه خدا بخواد و ما کلیر بشیم ممکن است من مجبور باشم به تنهایی برم آنکارا و پاسها رو ببرم . میدونم که سفارت همه پاسها رو از من میپذیره ولی آیا PTT از من وکالتنامه میخواهد ؟ اگر بله آیا باید ترجمه شود ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد