موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-05 ساعت 03:08)fatima96 نوشته: (2015-03-05 ساعت 02:28)babisondes نوشته: (2015-03-05 ساعت 01:21)fatima96 نوشته: آقایون خانم ها من امروز متوجه شدم که بهتر معماری ول کنم بچسبم به مدیریت بازرگانی چون از اونجایی که خیلی حرف میزنم و روابط اجتماعیم خوبه. توی نت هم نوشته بود مدیریت بازرگانی و تجارت جز شغل هاي برتر آمریکا هست نظرتون چیه؟ البته خودم خیلی به هنر علاقه دارم به اون یکی هم علاقه دارم ولی نظر شما هم مهمه میدونم ربطی به موضوع نداره ولی خب دارم انتظار میکشم واسه لاتاری باید رشته خوب هم برم سو هلپ می مای فرنززززززز
بهترین درامد تو یو اس کاریه که خدماتی باشه، خانوم بنده الان دورهای طراحی وب داره میره و بعد عید ارایشگری و کاشت ناخن. بنده هم تعمیرات لوازم منزل و موتور ماشین که بصورت رایگان در مراکز فنی و حرفه ای اموزش داده میشن میرم، چون اونور پول تو این چیزاس ، بچسب به ارایشگری دختر جان
ووووووووووی برم آرایشگری که بعدش سه سوته شوهرم میدن یه شغلی بگین که شوهر توش نباشه :-D :-P
تو برو آرایشگری وقتی خواستن شوهرت بدن بگو من قصد مهاجرت دارم
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام امیرحسین هستم خیلی وقته این تاپیکو میخونم و تا حالا سعادت کامنت گذاشتن نداشتم برای 2016 ثبت نام کردم.
خلاصه وضعیت:
پدر شغل آزاد
مادر خانه دار
خودمم کوچیک شما دبیرستانی
وضعیت مالی برای ثابت کردن تمکن مالی شکر خدا خیلی خوب فقط ملکه بیشترش ولی اگه مثلا بابام بخواد قرض بگیره نقد 2روز تو حسابش باشه رااااااحت.
بابام جنگ بوده ترکش ریز هم خورده مشکلی داره؟
خلاصه روزای اول که ثبت نام کرده بودم برام هر روز مثه یه سال بود تا اینکه فراموشش کردم تا حدودای الان الان هر ۲-۳ هفته با خودم فکر میکنم ته دلم قند آب میشه که واااای اگه قبول بشیم چی میشه همه چی بر وفق مراد میشه.خیلی خوب میشه.
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
کاربران در حال بازدید این موضوع: asher، farzad021، parham.as، puryapurya2 کاربر مخفی