کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-03-25 ساعت 00:33)aminb نوشته:  
(2015-03-25 ساعت 00:26)ostokhan نوشته:  بچه های عزیز

لطفا دست از خیال پردازی زیاد بردارید. کسی ندونه قضیه چیه بیاد تاپیک رو بخونه فکر میکنه نتایج اعلام شده و هفته دیگه عازم هستیم و فقط این مونده چطور و کجا بریم.

ان شااله اگه کسی از جمعمون قبول شد بهش کمک میکنیم تو زمینه های مختلف و تنهاش نمیزاریم. ولی الان خیلی زوده این بحث ها پیش کشیده بشه چون این مباحث امید زیادی رو توی دلها مینشونه و لاتری هم میدونید که کارش ضد حال زدنه پس بهتره میانه روی بیشتری داشته باشم.

خودم بشخصه حاضرم تمام بچه های گل مهاجرسرا تو اون هواپیما باشند اما حقیقت اینه که چنین چیزی امکان پذیر نیست.

اگه بخت با ما یار باشه از جمعمون 3 نفر هم برنده شه کلاهمون رو باید بندازیم بالا.

موفق باشید

من نمیدونم بقیه برا چی میان تو این انجمن اما خودم بعد از چندین بار دیدن جمله نحس HAS NOT BEEN SELECTED دیگه با تمام وجود درک کردم که برنده شدن احتمالش نزدیک به صفره اما خب اینجا هیچی که نباشه برای پر کردن اوقات فراغت عالی هست ضمن اینکه اطلاعات عمومی ما هم بالا میره من خودم به شخصه بعد تعطیلات احتمالاً دیگه زیاد نتونم بیام اینجا اما خب الآن که بیکاریم به نظرم خوب میشه اینجا سرگرم بود البته واقعاً باید به دوستان به ویژه اونایی که بار اولشونه لاتاری اسم مینویسن تاکید کنم یه وقت تو رویاهاشون گم نشن
آره درست میگی ما میدونیم قضیه چیه ولی دوستان تازه وارد با خوندن مطالب هوایی میشن و 5 می ضربه بدی میخورن که چقدر روی دی وی حساب باز کرده بودند.
هرچی صلاحه همون بشه من که دیگه حقیقتا آب روغن قاطی کردم و واشر سرسیلندر سوزوندم Big Grin
تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، rezijon ، farzad parsa ، puryapurya
(2015-03-25 ساعت 00:31)bijan9 نوشته:  ***********ترس از مرگ**********
اگر اشتباه نکنم تو جنگ احد، افراد زیادی از مسلمانان کشته شدن، وقتی از جنگ برگشتن عده ای شروع کردن به زدن این حرف که اگر اونها که کشته شدن به حرف ما گوش کرده بودن و به جنگ نمیرفتن کشته نمیشدن.
اون موقع آیه ای نازل شد با این مضمون که شما از کجا میدونید که اگر اینها در خانه بودن نمی مردن!
واقعا یکم فکر کنیم آیا اگر مرگ فرا برسه براش مهمه که شما در خواب ناز هستین یا در جنگ یا درحال رانندگی یا زمین فوتبال؟
حتی اگر به خدا اعتقاد نداشته باشید هم، مصلمن اینو قبول دارین که مرگ خبر نمیکنه و با موارد زیادی از مرگ جون ها و کودکان روبرو شدین...
کسی که از مرگ میترسه چطور میتونه با ترس حضور در یک سرزمین بیگانه روبرو بشه، کشوری که حمل اسلحه توش آزاده!
موفق باشین

البته ترس ایشون از مرگ نیست بلکه از پرواز هست
ببینید یک بیماری هست به اسم phobia که یعنی ترس از یک چیز خاص تا سرحد مرگ و اونهم بدون هیچ دلیل منطقی شاید براتون جالب باشه اما این ترس میتونه حتی ترس از یه گربه باشه
phobia در واقع بیماری هست و به صدها نوع مختلف تقسیم میشه که هر کدوم اسم خاص خودشون رو دارن که در این کیس مشکل دوستمون اسمش aviophobia هست و ترس از مرگ Thanatophobia نامیده میشه
این بیماری phobia شاید برای دیگران خنده دار باشه اما واسه کسی که بهش مبتلاست واقعاً جدی هست باید درمان بشه هر چند درمان زمانبر و سختی داره
تشکر کنندگان: faryas ، azadeh.mohamad ، msr839 ، farzad parsa ، mona_ir ، puryapurya ، ?!Seattle
(2015-03-25 ساعت 00:35)ostokhan نوشته:  
اگر اشتباه نکنم تو جنگ احد، افراد زیادی از مسلمانان کشته شدن، وقتی از جنگ برگشتن عده ای شروع کردن به زدن این حرف که اگر اونها که کشته شدن به حرف ما گوش کرده بودن و به جنگ نمیرفتن کشته نمیشدن.
اون موقع آیه ای نازل شد با این مضمون که شما از کجا میدونید که اگر اینها در خانه بودن نمی مردن!
واقعا یکم فکر کنیم آیا اگر مرگ فرا برسه براش مهمه که شما در خواب ناز هستین یا در جنگ یا درحال رانندگی یا زمین فوتبال؟
حتی اگر به خدا اعتقاد نداشته باشید هم، مصلمن اینو قبول دارین که مرگ خبر نمیکنه و با موارد زیادی از مرگ جون ها و کودکان روبرو شدین...
کسی که از مرگ میترسه چطور میتونه با ترس حضور در یک سرزمین بیگانه روبرو بشه، کشوری که حمل اسلحه توش آزاده!
موفق باشین

تورو خدا انقدر اسم مرگ نیارین. آخرش هممون افقی میشیم. این چند صباحی از عمر رو بدونیم چطور زندگی کنیم.

به اندازه کافی از صبح تا شب یادمون میندازن مرگ رو و برامون زندگی رو زهر هلاهل کردند Sad

تو حوزه کار میکنی مگه Big Grin
بمیریم که باحال تره، میریم اون دنیا زندگی، چیه بابا زندگی سگی، صبح تا شب معلوم نیست داریم چکار میکنیم!!!
تشکر کنندگان: faryas ، aminb ، msr839 ، puryapurya ، 2taha
بدون شرح !!!!!!!

[img][عکس: zqq1_images_(11).jpg][/img]

[img][عکس: b7kf_images_(7).jpg][/img]

[img][عکس: nech_images_(9).jpg][/img]

[img][عکس: 2cw6_download_(2).jpg][/img]
تشکر کنندگان: aminb ، bijan9 ، kuwait ، azadeh.mohamad ، pichak333 ، msr839 ، pouya007 ، rezijon ، ostokhan ، we are one ، puryapurya ، 2taha ، alireza_guitar
(2015-03-25 ساعت 00:42)aminb نوشته:  
موفق باشین

البته ترس ایشون از مرگ نیست بلکه از پرواز هست
ببینید یک بیماری هست به اسم phobia که یعنی ترس از یک چیز خاص تا سرحد مرگ و اونهم بدون هیچ دلیل منطقی شاید براتون جالب باشه اما این ترس میتونه حتی ترس از یه گربه باشه
phobia در واقع بیماری هست و به صدها نوع مختلف تقسیم میشه که هر کدوم اسم خاص خودشون رو دارن که در این کیس مشکل دوستمون اسمش aviophobia هست و ترس از مرگ Thanatophobia نامیده میشه
این بیماری phobia شاید برای دیگران خنده دار باشه اما واسه کسی که بهش مبتلاست واقعاً جدی هست باید درمان بشه هر چند درمان زمانبر و سختی داره

من اینو واسه ایشون ننوشتم واسه یکی دیگه بود، خودشم میدونه Big Grin
منم از مار میترسم، یکم بالاتر از مرگ!
تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، rezijon ، ostokhan ، puryapurya
دوستان مهم اینه هرجا رفتید خدا رو فراموش نکنید. و در هر کاری خدا و انسانیت رو در نظر بگیرید
کاری کنید که هم پیشرفت کنید هم شخصیت خودتونو بسازید .. خدا را بران بنده بخشایش است که خلق از وجودش در اسایش است
قران بخونید و یاد خدا در دل و قلبتون باشه. با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هر چه خواهی کن
.. به کارای گناه و زود گذر دنیایی که زندگی رو تباه می کنه الوده نشید
پیامبر می گه سه چیز هست که وارد هر خانواده ای بشه اون شخص هم در دنیا و هم اخرت خودشو تباه کرده و در واقع غضب الهی و جهنم رو برا خودش خریده
1- دروغ-زنا- مال دزدی یا حرام
تشکر کنندگان: bijan9 ، aminb ، faryas ، azadeh.mohamad ، asher ، pichak333 ، msr839 ، eagla ، rezijon ، pouya007 ، farzad parsa ، we are one ، 2taha
(2015-03-25 ساعت 00:31)bijan9 نوشته:  منم از مار میترسم، یکم بالاتر از مرگ!

خیالتون راحت شما phobia ندارید چون ترس از مار کاملاً منطقی و توجیه پذیر هست
منم علاوه بر مار از کوسه میترسم! خیلی وحشتناکه
خخخخخخخخخخ
تشکر کنندگان: msr839 ، rezijon ، ostokhan ، puryapurya ، bijan9
(2015-03-25 ساعت 01:04)faryas نوشته:  [quote='DG-AMIR' pid='587266' dateline='1427228777']
هیچکدوم خدارو شکر انجام ندادم ....خدایی راست میگم ...به خدا ....میبینی چقدر بچه مثبتم !!!
ولی خدایی مخالف ح ک و م ت هستم تا ابد
.......
2روز مونده باشه به مرگم از نظام و سیستم فرار میکنم و میرم
وای دوستان از این حرفا نزنید...فردا باز در تاپیک رو تخته میکنن! یه حال اثاثی هم به شما میدن....!!!!
تشکر کنندگان: faryas ، msr839 ، rezijon ، ostokhan ، 2taha
(2015-03-25 ساعت 00:57)aminb نوشته:  
(2015-03-25 ساعت 00:31)bijan9 نوشته:  منم از مار میترسم، یکم بالاتر از مرگ!

خیالتون راحت شما phobia ندارید چون ترس از مار کاملاً منطقی و توجیه پذیر هست
منم علاوه بر مار از کوسه میترسم! خیلی وحشتناکه
خخخخخخخخخخ

جاتون خالی من چند باری از گوشت مار, اونم افعی ابگوشت درست کردم . خب باید برای شرایط سخت هم اماده شد دیگه.
تشکر کنندگان: pichak333 ، msr839 ، pouya007 ، rezijon ، ostokhan ، puryapurya ، bijan9
[عکس: 52zi_qatarairwaysbanner_-_copy.jpg]

نرخ پروازهای هواپیمایی قطر از ایران به دو شهر لس آنجلس و سیاتل(فقط این دو تا رو گفتم چون طرفدارش از بقیه بیشتره):

هواپیمایی قطر از مبدا ایران به لس آنجلس:
تهران - لس انجلس: از 2431200 تومن
شیراز - لس آنجلس: از 2431200 تومن
مشهد لس انجلس: از 2431200 تومن

هواپیمایی قطر از مبدا ایران به سیاتل:
تهران-سیاتل: از 2772600 تومن
شیراز-سیاتل: از 2484000 تومن
مشهد-سیاتل: از 2729000 تومن

ایشالا لیست قیمت پروازهای ترکیه رو هم میگذارم
تشکر کنندگان: ابی22 ، faryas ، asher ، pichak333 ، msr839 ، rezijon ، azadeh.mohamad ، mona_ir ، ostokhan ، babak_m ، ?!Seattle ، puryapurya ، bijan9 ، Ali.ghz ، 2taha
(2015-03-25 ساعت 01:27)aminb نوشته:  [عکس: 52zi_qatarairwaysbanner_-_copy.jpg]

نرخ پروازهای هواپیمایی قطر از ایران به دو شهر لس آنجلس و سیاتل(فقط این دو تا رو گفتم چون طرفدارش از بقیه بیشتره):

هواپیمایی قطر از مبدا ایران به لس آنجلس:
تهران - لس انجلس: از 2431200 تومن
شیراز - لس آنجلس: از 2431200 تومن
مشهد لس انجلس: از 2431200 تومن

هواپیمایی قطر از مبدا ایران به سیاتل:
تهران-سیاتل: از 2772600 تومن
شیراز-سیاتل: از 2484000 تومن
مشهد-سیاتل: از 2729000 تومن

ایشالا لیست قیمت پروازهای ترکیه رو هم میگذارم
این شیراز خراب شده تا تایلند پرواز نداره باید از تهرون بری...
چطوری تا امریکا پرواز داره !!!!
والله یخورده هنگ کردم
تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، ostokhan ، puryapurya ، 2taha
دوستان من عادتي دارم و اون اينكه زماني براي جيزي تايمي مشخص ميكنم يا ميشه بي تابم
مثلا جهار عصر بليط دارم كاشان تهران كل روزمو خراب ميكنم ميشينم تا جهار ،الانم بابت نتايج هر روز با ضرب و حساب روز باقي مونده رو در ميارم دو تا كلمه و يك ساعت از امريكا براي مادرم ميكم
خلاصه هر سال اين ماجرا هست
البته كل لذتشم همينه
راستي فكرشو بكنيد تو هوابيما لحظه برواز و فرودكاه ريز و ريزتر ميشه وقت تيكاف
تشکر کنندگان: faryas ، aminb ، pichak333 ، msr839 ، pouya007 ، rezijon ، farzad parsa ، we are one ، puryapurya ، bijan9
(2015-03-25 ساعت 01:37)faryas نوشته:  این شیراز خراب شده تا تایلند پرواز نداره باید از تهرون بری...
چطوری تا آمریکا پرواز داره !!!!
والله یخورده هنگ کردم

باید توضیح بدم هیچ کدوم از این پروازایی که نوشتم مستقیم نیستن اصلاً هیچ کجای ایران به امریکا پرواز مستقیم نداره مثلاً در مورد هواپیمایی قطر شما باید توی دوحه هواپیماتون رو عوض کنید البته خوبیش اینه که ساک رو خودشون جابجا میکنن
ولی قیمت کلی این هست و برو خدا رو شکر کن همین پروازها هم هستن.
تشکر کنندگان: faryas ، asher ، pichak333 ، msr839 ، rezijon ، farzad parsa ، ostokhan ، puryapurya ، 2taha ، roadhog
پرواز نیویورك – تهران بلندترین پرواز مسافری جهان در زمان خود

هنگامی كه اولین پرواز شركت هواپیمایی ایران ایر در سال 1976 (سه سال قبل از انقلاب) از فرودگاه بین المللی مهرآباد تهران بسوی نیویورك به پرواز در آمد افتخاری تاریخی نیز بنام شركت هواپیمایی ملی ایران به ثبت رسید. این پرواز بلندترین پرواز غیر تجاری بدون توقف در دنیا بود كه تا آن زمان انجام می شد و خیلی زود تبدیل به سمبلی از عزم و بلندپروازیهایی ملتی شد كه با امید به آینده در قلب های جوانانش, با چنان سرعتی بی همتا به پیش می تاخت كه حسادت همه ملل منطقه را بر می انگیخت.
در واقع ایده ساخت هواپیمای بوئینگ 747 اس پی به خاطر پرواز تهران- نیویورك ایران ایر مطرح شد كه در زمان شروع (سال 1976) بلندترین پرواز غیر تجاری در دنیا به حساب می آمد.
پس از آن اولین سفارش بوینگ ۷۴۷-100 بی در ماه ژوئن سال 1978 از سوی شركت هواپیمایی ایران ایر تسلیم شركت هواپیماسازی بوئینگ گردید و در ماه اوت سال 1979 اولین هواپیمای بوینگ ۷۴۷-100 بی برای ایران ایر ساخته شد (منبع: اطلاعات شركت بوئینگ / دانشنامه ویكی پدیا).
شركت هواپیمایی ایران ایر, در ایرانی كه دست دوستی اش به سوی همه ملل جهان دراز بود, در مدت زمان كوتاهی موفق شد تا بعنوان یك شركت هواپیمایی مدرن, امن و بلند پرواز به چنان پرستیژ و موقعیت بین المللی برجسته ای دست یابد كه حتی تصور آن برای مقامات حمل و نقل هوایی كشورهای عربی حاشیه خلیجه فارس نیز دور از ذهن بود.
الیزابت تیلور هنرپیشه برجسته در اولین پروازمستقیم ایران ایر مابین ایران و آمریكا. ایستاده در كنار خانم تیلور اردشیر زاهدی سفیر شاهنشاهی ایران در واشنگتن , دو میهماندار ایران ایر در لباس های سنتی ایران و منوچهر گودرزی سركنسول ایران در نیویورك
برنامه همچنین بر این بود كه با وارد كردن هواپیماهای از نوع "كنكورد" به ناوگان پروازی ایران ایر مدت زمان پرواز از تهران به شهرهای مهم و دوردست جهان كمترین آن در تمامی منطقه خاورمیانه باشد و سپس با آغاز بهره برداری از فرودگاه بین المللی آریامهر تهران (امام خميني )این فرودگاه تبدیل به بی رقیب ترین فرودگاه ترانزیت نه تنها منطقه بلكه در كل قاره آسیا گردد.
در فیلم تبلیغاتی متعلق به شركت ایران ایر كه به زبان انگلیسی از شبكه های تلویزیونی كشور آمریكا در دهه 70 میلادی پخش می‌شد گزارشگر و مسافری می گوید: ... در نیویورك سوار هواپیمای بویینگ 747 شدم و دقیقاً یازده ساعت و پانزده دقیقه بعد در پایتخت زیبا و هیجان انگیز ایران، تهران فرود آمدم. در ضمن ایران‌ایر, یك مایل فراتر از هواپیماهای دیگر در هوا پرواز می‌كند. پرواز بسیار راحت و آرام بود. غذای عالی پارسی خوردم، و از میهمان نوازی خوب پارسیان لذت بردم. حالا آماده ام كه به سیاحت تهران و دیگر دیدنیهای سرزمین هزار و یك شب بروم...
می گذرد ...
تشکر کنندگان: faryas ، pouya007 ، rezijon ، eagla ، aminb ، tabim4 ، azadeh.mohamad ، mona_ir ، ostokhan ، we are one ، nima2016 ، pichak333 ، puryapurya ، DELPHI5
(2015-03-24 ساعت 04:45)alireza_guitar نوشته:  دوستان عزیزم سلام♥♥♥♥♥
امروز خواهرم و شوهرش که برنده 2015 هستن مصاحبه دارن.
براشون دعا کنید...
تا به الان همه چیشون اکی بوده.
اما فردا روز پیکاره...
به امید خدا یه روز هم شما ها پاتون برسه به مراحل آخر و با پرواز قطر خودتون رو برسونید به خاکه پاکه آمریکا
یا حق♥♥♥♥♥
دوست عزیز ما منتظر شیرینی ویزای یکضرب خواهر و شو هر خواهرتون هستیماBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: mehdi_449 ، ostokhan ، faryas ، msr839 ، puryapurya ، 2taha ، alireza_guitar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان