کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
2013==NO
2014==NO
2015==NO
2016== I'm shre it's gonna be ok WinkWinkWink
تشکر کنندگان: mona_ir ، msr839 ، pouya007 ، puryapurya
(2015-03-25 ساعت 00:45)bijan9 نوشته:  
(2015-03-25 ساعت 00:35)ostokhan نوشته:  
(2015-03-25 ساعت 00:31)bijan9 نوشته:  ***********ترس از مرگ**********
اگر اشتباه نکنم تو جنگ احد، افراد زیادی از مسلمانان کشته شدن، وقتی از جنگ برگشتن عده ای شروع کردن به زدن این حرف که اگر اونها که کشته شدن به حرف ما گوش کرده بودن و به جنگ نمیرفتن کشته نمیشدن.
اون موقع آیه ای نازل شد با این مضمون که شما از کجا میدونید که اگر اینها در خانه بودن نمی مردن!
واقعا یکم فکر کنیم آیا اگر مرگ فرا برسه براش مهمه که شما در خواب ناز هستین یا در جنگ یا درحال رانندگی یا زمین فوتبال؟
حتی اگر به خدا اعتقاد نداشته باشید هم، مصلمن اینو قبول دارین که مرگ خبر نمیکنه و با موارد زیادی از مرگ جون ها و کودکان روبرو شدین...
کسی که از مرگ میترسه چطور میتونه با ترس حضور در یک سرزمین بیگانه روبرو بشه، کشوری که حمل اسلحه توش آزاده!
موفق باشین

تورو خدا انقدر اسم مرگ نیارین. آخرش هممون افقی میشیم. این چند صباحی از عمر رو بدونیم چطور زندگی کنیم.

به اندازه کافی از صبح تا شب یادمون میندازن مرگ رو و برامون زندگی رو زهر هلاهل کردند Sad

تو حوزه کار میکنی مگه Big Grin
بمیریم که باحال تره، میریم اون دنیا زندگی، چیه بابا زندگی سگی، صبح تا شب معلوم نیست داریم چکار میکنیم!!!
لازم نیستش حوزه باشی. پاشو پاتو بزاار بیرون برو یه گشتی تو شهر بزن میبینی حوزه لنگ میندازه برای محیط بیرون یا تلوزیونت رو روشن کن ببین یا نه اصلا پاشو برو با ملت بحرف ببین چه روحیه کسلی دارن و مدام تو فاز مرگن. خب ما هم داریم از اینا فرار میکنیم مگه غیر اینه؟؟؟؟!!!!!!!
تشکر کنندگان: msr839 ، bijan9 ، hedyhoney
(2015-03-25 ساعت 01:42)aminb نوشته:  
(2015-03-25 ساعت 01:37)faryas نوشته:  این شیراز خراب شده تا تایلند پرواز نداره باید از تهرون بری...
چطوری تا آمریکا پرواز داره !!!!
والله یخورده هنگ کردم

باید توضیح بدم هیچ کدوم از این پروازایی که نوشتم مستقیم نیستن اصلاً هیچ کجای ایران به آمریکا پرواز مستقیم نداره مثلاً در مورد هواپیمایی قطر شما باید توی دوحه هواپیماتون رو عوض کنید البته خوبیش اینه که ساک رو خودشون جابجا میکنن
ولی قیمت کلی این هست و برو خدا رو شکر کن همین پروازها هم هستن.
ای آقا بابا جروبحث چرا؟؟؟؟؟ خخخخخخخ

بیاید از خطوط هوایی استخوان ایر یه جت خصوصی بگیرید حالشو ببرید. بهتون 90 درصد تخفیف میدم. قطر ایر و ترکیش دیگه چه صیغیه ای؟؟؟
ostokhan airways will remain with you for ever. if you`re not sure,try it.

it`s enough try once to experience taste of death
تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، farzad parsa
ما ایرانی ها بدون شک چاپلوس ترین انسانهای روی زمین هستیم
این خیلی صفت پست و کثیفیه !
هیچ المانی چاپلوسی هیتلر با اون عظمتش نکرد...
اینقدر بدم میاد از چاپلوس که میخوام خفش کنم ....

۲-تو کتاب روحیات ملل نوشته ایرانی ها انسانهایی هستند که زود خسته میشوند ....از همه چیز ...
واینکه ما ایرانی ها یک خصلت دیگه هم داریم اینکه تا خرمون از پل میگذره همه گذشته یادمون میره !!

این قابل توجه اونایی که لاتاری برنده میشن

۳-ما ایرانی ها همه عقل کل هستیم...!!!
وهمچنین پر مدعا ترین ها هستیم

من برم دو سه تا اکتشفاف دیگه بکنم .....خخخخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، farzad parsa ، aminb ، puryapurya ، DELPHI5
(2015-03-25 ساعت 12:22)faryas نوشته:  ما ایرانی ها بدون شک چاپلوس ترین انسانهای روی زمین هستیم
این خیلی صفت پست و کثیفیه !
هیچ المانی چاپلوسی هیتلر با اون عظمتش نکرد...
اینقدر بدم میاد از چاپلوس که میخوام خفش کنم ....

۲-تو کتاب روحیات ملل نوشته ایرانی ها انسانهایی هستند که زود خسته میشوند ....از همه چیز ...
واینکه ما ایرانی ها یک خصلت دیگه هم داریم اینکه تا خرمون از پل میگذره همه گذشته یادمون میره !!

این قابل توجه اونایی که لاتاری برنده میشن

۳-ما ایرانی ها همه عقل کل هستیم...!!!
وهمچنین پر مدعا ترین ها هستیم

من برم دو سه تا اکتشفاف دیگه بکنم .....خخخخ

خب علت اینکه ایرانی چاپلوسی میکنن میدونی چیه؟ اینه که هیچ کدوم ظرفیت انتقاد رو ندارن و فقط دوست دارن مورد تمجید قرار بگیرن. اگه یکی بگی بالای چشمت ابرو میخوات خونتو بخوره. بنابراین باید از طرف تعریف کرد تا خوشش بیاد و کارت راه بیفته. یکی از دلایل ناکامی من اینه که زبون ندارم ونمیتونم زبون بازی کنم. این تو زندگیم خیلی ضربه بهم زده و از خیلی چیزها جا موندم

من باب ارج و قرب ایرانی جماعت در دنیا هم اینو بگم که غرب ایرانو اصلا نمیشناسه نمیدونه کجاست . اصلا فکر میکنن پارس ها عرب هستند و عرب زبان و راجع به تمدن ایران چیزی نمیدونن/ اونایی که هم میشناسن ارزشی براموم قائل نمیشن و جایی راهمون نمیدن. نمونش همین حجاج ایرانی هستش که تو عربستان رفتار بدی باهاشون میشه و رفتاری که تو گیت فرودگاه و سایر جاها باهاشون میشه منزجر کنندست. اصلا رفتار شون با ایرانی جماعت متفاوت از زائرهای کشورهای دیگه است. خب اینجا هم که کلی پولمون رو بلند میکنن ارزشی برامون قائل نیستن. دیگه چیزی برامون نمونده تو دنیا و وجهه ای نداریم
تشکر کنندگان: msr839 ، aminb ، pouya007 ، faryas ، pichak333 ، puryapurya ، nima2016 ، azadeh.mohamad ، farzad parsa
مکالمه دو ایرانی در آمریکا :
اولی: تو چجوری اومدی آمریکا؟
دومی: من با ویزای سرمایه گذاری اومدم! 500 هزار دلار دادم و حدود 2 سال طول کشید تا بیام آمریکا.البته شانس آوردم که سرمایه ام به بار نشست وگرنه هم پولم و هم گرین کارتم به باد رفته بود.
اولی: (یه نفس عمیق میکشد)...
دومی: تو خودت چجوری اومدی؟
اولی: من لاتاری برنده شدم.مفت مفت اومدم آمریکا.
دومی : Sad
اولی: Big Grin Tongue Big Grin Tongue
قصه ی ما به سر رسید.... 5 می هنوز فرا نرسید Big Grin
تشکر کنندگان: ostokhan ، msr839 ، kuwait ، pouya007 ، farzad parsa ، aminb ، asher ، rezijon ، nima2016 ، pichak333 ، puryapurya ، bijan9 ، azadeh.mohamad ، ProEngineer
سلام دوستان
با با این صحبت ها چی می کنین,مثلا عیده ها
بگذریم
اول یه تبریک به خودم بگم که رتبم شد2(مثلا بحثو عوض کردم)Big GrinBig Grin
دوم اینکه دوستان نگفتین تو امریکا ساعت کاری چجوریه ,مثل کانادا همش کاره
یا میشه یه حالی به هولی هم کردBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: aminb ، rezijon ، pichak333 ، puryapurya ، msr839 ، ostokhan
(2015-03-25 ساعت 13:02)kuwait نوشته:  دوستان نگفتین تو آمریکا ساعت کاری چجوریه ,مثل کانادا همش کاره

بستگی به خودتون داره اونجا حقوق بر اساس ساعتی میدن دیگه شما هر چی بیشتر کار کنی بیشتر میگیری
تشکر کنندگان: rezijon ، kuwait ، pichak333 ، puryapurya ، msr839
[عکس: turkish-airlines.jpg]

قیمت پرواز هواپیمایی ترکیه از مبدا ایران به دو شهر لس آنجلس و سیاتل:
تهران-لس آنجلس: از 1229 دلار امریکا
تهران-سیاتل: از 2038 دلار امریکا

شیراز-لس آنجلس: از 1119 دلار امریکا
شیراز-سیاتل: از 2058 دلار امریکا

اصفهان-لس آنجلس: از 1259 دلار امریکا
اصفهان-سیاتل: سیستم بهم نتیجه ای نشون نداد

مشهد-لس آنجلس: از 1259 دلار امریکا
مشهد-سیاتل: از 2058 دلار امریکا

تبریز-لس آنجلس: از 1119 دلار امریکا
تبریز-سیاتل: از 2068 دلار امریکا

اهواز-لس آنجلس: از 1229 دلار امریکا
اهواز-سیاتل: سیستم بهم نتیجه ای نشون نداد

کرمانشاه-لس آنجلس: از 1229 دلار امریکا
کرمانشاه-سیاتل: سیستم بهم نتیجه ای نشون نداد
تشکر کنندگان: puryapurya ، msr839 ، elahe mousavi
من خودم عاشق نیویورکم ولی احتمالا باید برم طرفای نیویورک مثل پنسیلوانیا (انشا الله بعد قبولی)
تشکر کنندگان: aminb ، puryapurya ، reyhaneh_h ، msr839 ، bijan9 ، rezijon ، DELPHI5
(2015-03-25 ساعت 13:46)kuwait نوشته:  من خودم عاشق نیویورکم ولی احتمالا باید برم طرفای نیویورک مثل پنسیلوانیا (انشا الله بعد قبولی)

نزدیک ترین شهر به شما که ترکیش پرواز داره کرمانشاه هست و قیمت پرواز از کرمانشاه به نیویورک با ترکیش از 689 دلار شروع میشه کلاً قیمتای شرق امریکاخیلی کمتر از غربش هست(به خاطر مسافت کمتر)
تشکر کنندگان: kuwait ، msr839 ، bijan9 ، rezijon
(2015-03-25 ساعت 13:02)kuwait نوشته:  سلام دوستان
با با این صحبت ها چی می کنین,مثلا عیده ها
بگذریم
اول یه تبریک به خودم بگم که رتبم شد2(مثلا بحثو عوض کردم)Big GrinBig Grin
دوم اینکه دوستان نگفتین تو آمریکا ساعت کاری چجوریه ,مثل کانادا همش کاره
عزیز ببین امریکا هم مثل انگلیس و مثل کانادا ...سرزمین برده داری ...!!! یعنی شما برده اون کشور هستی ...اونجا اگه سرمایه هنگفت نداشته باشی باید کار کنی اونم ن مثل ایران کار مفید!

مردم مثل برده تو این کشورها کار میکنند فقط کارای دولتی که ساعات کمی دارند

خلاصه این رو بدون امریکاو اروپا جهان اول هستند و با کار وفعالیت این شدند شما باید خودتو برا ۲ شیفت کار کردن اماده کنی

این رو من نمیگن دوستان تو لندن و امریکا و اروپا میگن....اما اونجا شما مثل اینجا نیست که سگ دو بزنی اخرش هیچی ....به سطح‌‌خوبی از رفاه میرسی

حتی دوستانم تو لندن و ...وقت سر خاراندن هم ندارند .....

اینو بهت میگم که بدونی اونجا وضیت چطوریییه...

کار کار کارکار البته اگه سرمایه هنگفت نداری ...محکومی !!!

ملت خودشونو ج ر میدن اونور برا ی شنبه برن کازینو بازم نمیتونند!!!!
تشکر کنندگان: kuwait ، msr839 ، azadeh.mohamad ، ostokhan
وای ...وای...وای..
اون روزی میبینم دارم داد میزنم از این مملکت میرم ....

من از الان خودم به خودم برنده شدنمو تبریک میگم...

امیدوارم شما ها هم برنده بشید
تشکر کنندگان: msr839 ، bijan9 ، aminb ، azadeh.mohamad ، rezijon ، ProEngineer
(2015-03-25 ساعت 10:57)kuwait نوشته:  
(2015-03-24 ساعت 04:45)alireza_guitar نوشته:  دوستان عزیزم سلام♥♥♥♥♥
امروز خواهرم و شوهرش که برنده 2015 هستن مصاحبه دارن.
براشون دعا کنید...
تا به الان همه چیشون اکی بوده.
اما فردا روز پیکاره...
به امید خدا یه روز هم شما ها پاتون برسه به مراحل آخر و با پرواز قطر خودتون رو برسونید به خاکه پاکه آمریکا
یا حق♥♥♥♥♥
دوست عزیز ما منتظر شیرینی ویزای یکضرب خواهر و شو هر خواهرتون هستیماBig GrinBig GrinBig Grin

شیرنی شیرنی شیرنی......چه جوری میخوای بدی علی جون؟؟؟؟
تشکر کنندگان: msr839 ، asher ، bijan9 ، rezijon ، alireza_guitar
[عکس: 017.JPG]
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، faryas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان