موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی داداش نیما بابت فرم ، و مرسی داداش بیژن بابت لینک آموزش زبان که جفتتون هم زحمت کشیدین ،ان شاالله جفتتون هم امسال از برنده ها باشین
Sent from my Lenovo A3000-H
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
داداش نیما جان من فکر کنم منظورمو بد رسوندم ، البته به بزرگیتون ببخشید دیگه ترکیم دیگه ، من منظورم راهنمای فارسی فرم دی اس ۲۶۰ بود ، DS-260
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستام یه راهنمایی بکنید برای تابستون چه کلاسی ثبت نام کنم منظورم این که چرم دوزی یا خیاطی و طراحی لباس و.. که به دردم بخوره اونور واسه قبل از دانشگاه. کلاس های کامپیوتر چطور؟ راستی کسی از پدرخونده من خبر داره؟
A man with dreams needs a woman with vision
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-03-29 ساعت 15:51)fatima96 نوشته: دوستام یه راهنمایی بکنید برای تابستون چه کلاسی ثبت نام کنم منظورم این که چرم دوزی یا خیاطی و طراحی لباس و.. که به دردم بخوره اونور واسه قبل از دانشگاه. کلاس های کامپیوتر چطور؟ راستی کسی از پدرخونده من خبر داره؟
نگران کار در آمریکا نباش. هرجا که شما نگاه بندازی کار موجوده! منظورم کارای اولیه ( قبل و در حال رفتن به دانشگاه ) کارهایی مثل صندوق داری، گرفتن سفارش و کارهای معمولیه دیگه.
البته بهترین کار بالا بردن سطح سواد انگلیسی در ایران هست
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-29 ساعت 16:15)alireza_guitar نوشته: (2015-03-29 ساعت 15:51)fatima96 نوشته: دوستام یه راهنمایی بکنید برای تابستون چه کلاسی ثبت نام کنم منظورم این که چرم دوزی یا خیاطی و طراحی لباس و.. که به دردم بخوره اونور واسه قبل از دانشگاه. کلاس های کامپیوتر چطور؟ راستی کسی از پدرخونده من خبر داره؟
نگران کار در آمریکا نباش. هرجا که شما نگاه بندازی کار موجوده! منظورم کارای اولیه ( قبل و در حال رفتن به دانشگاه ) کارهایی مثل صندوق داری، گرفتن سفارش و کارهای معمولیه دیگه.
البته بهترین کار بالا بردن سطح سواد انگلیسی در ایران هست
مرررسی خیلی ممنونم یه سوال دیگه دارم مادرم دبیر ریاضی مقطع راهنمای یا همون شیشم هفتم هشتم الان هست و حدود 22 سال سابقه کار داره و رزومه خیلی قوی داره پر از تشویقی و خلاقیت در آموزش. حالا سوالم این که ممکن در آمریکا بتونه بازم معلم باشه؟ البته لیسانسش حسابداری هست یا اینکه بتونه یجورایی انتقالی بگیره؟ چون من شنیدم میشه واسه مدرسه خود سفارت انتقالی داد
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
[2015/3/14، 16:33] +98 916 653 9035: مدیر کل با معلمین در شاهرود جلسه داشت یکی از خانمها به نمایندگی از بقیه از کمبود نیرو ووضعیت حقوقی نا مناسب صحبت کرد اقای جهان با وقاهت تمام گفت همینه که هست استعفا بدهید نیرویی با یک سوم حقوق شما استخدام میکنم شیر زن شاهرودی هم میگوید تواستعفا بده درعرض سی دقیقه گارگر افغانی را جای تو میذاریم باحقوق یک دهمت وباشعور و درک هزار برابر،همه معلمین هو میکنند و جهان جلسه را ترك میکند و روزبعد همه اعتصاب میکنند!
[2015/3/14، 16:39] +98 916 653 9035: ژاپن_ما حاضریم خانه هایمان را باز کوچکتر کنیم وفضا وامکانات مدرسه ها را بزرگتر وبیشترکنیم .ما برای توسعه ی بیشتر کشور هرچقدر در تربیت وجذب معلمان سرمایه گذاری کنیم کم است.
?ایران _مشکل آموزش وپرورش جمعیت زیاد آن است
آلمان-سه گروه نباید پشت چراغ قرمز بمانند:آتش نشانی ,معلم و آمبولانس .
?ایران-تعاونی فرهنگیان معرفی نامه می دهد تا همکاران بتوانند از فروشگاهها قسطی خرید کنند.
??امارات_دولت در سال چند بار به معلمان چک سفید می دهد .
?ایران_معلم ها به جای آنکه به فکر اضافه حقوق باشند ,به فکر شغل دوم وسوم باشند "وزیر آموزش وپرورش دولت "
فرانسه-ثروتمندان در مسیر شهرک معلمان خانه می خرند ,تا دیگران فکر کنند آن ها هم معلمند
آلمان -فرزند بزرگم پزشک است اما فرزندم دومم به دنبال هدف بالاتری است می خواهد معلم شود "یک پدر آلمانی"
_فرزندم یک نابغه است او توانایی معلمی دارد "یک پدر انگلیسی"
آلمان-شما می خواهید حقوقی همسان با تربیت کنندگانتان داشته باشید؟!"فریاد مرکل بر سر صنف پزشکان ومهندسان "
?ایران-حقوق معلمان بار مالی دارد ...
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
آقا نیما داداش ،ما که مثل شما انگلیسیمون قوی نیست ، انگلیسیمون زیر خط فقره ،شما لطف کنین این فارسیه فرم ۲۶۰ رو بزاری داداش ، سروری ،تاج سری