کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-03-29 ساعت 12:59)bijan9 نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 12:47)almascanada نوشته:  سلام کجاست لینکش داداش بیژن جان ،بزا یبار دیگه منم بخونم مرسی داداش

Sent from my Lenovo A3000-H

سلام
بفرما
http://s4.picofile.com/file/8178214742/E...n.rar.html
شما هیچ جای اینترنت نمیتونی پیداشون کنی چون خودم تظیمشون کردم
اینا درسای سایت goenglish.me هستن که دیگه این سایت وجود نداره خودم چندروز نشستم همشونو طوری تنظیم کردم که تو صفحه A4 قابل پرینت باشه
موفق باشین
واقعا دست مریضا داره بیژن خان....ولی واقعا این زبان خیلی فکرمونو خراب کرده...کامنت های زبانتو دارم دنبال میکنم بسیار عالی اند....منتها اون حوصله هه نمیشه میفهمی که چی میگم؟؟؟!؟!؟
اون حوصله هه واقعا سخته میدونی که زبان طوری یه که باید صحبت بشه...
ولی ولی......
تشکر کنندگان: msr839 ، asher ، 2taha ، aminb
(2015-03-29 ساعت 14:02)alireza_guitar نوشته:  امیدواران عزیزم سلام
یه خاطره کوچیک...

سال پیش اول می بود!
طبق معمول جمله ی not been... رو دیدم... و طی همون روز دامادمون منو دید و با حالت تمسخر گفت: من که گفته بودم تمام این چیزا الکی هست و دلتو به چیزی که از ریشه کلکه خوش کردی!!!!
دو سه روز بعد صبح پاشدم برم سرکار،
به موبایلم نگاه کردم...پوریا دوستم اس ام اس داده بود و گفته بود: علی از لاتری ایمیل اومده و نوشته نتایج اشتباه بوده و دوباره چک کنید!
پیش خودم گفتم: ایمیل های الکی و سرکاریه...
ولی باز سر زدم...
همه افراد رو چک کردم...
با چشمان خوابالو ساعت 6 صبح ...در کمال ناباوری اسم خواهرم رو جزو قبولی ها دیدم.
دست و پام میلرزید.
همون 6 صبح رفتم در واحدشون و سراسیمه خبر رو دادم....
خلاصه از اون خاطره یک سال گذشته و داماد ما به این نتیجه رسید که لاتری الکی نیست.
بله راست میگه علیرضا جون.....
منم این خاطره رو بگم اینکه ما بعد از دوران راهنمایی که همکلاس بودیم ارتباط نداشتیم تا اینکه تو فیس بوک همو پیدا کردیم ....قرار گذاشتیم رفتیم همدیگرو دیدیم خیلی اون روز خوش گذاشت،اردیبهشت ماه بود،بعد برای لاتری 2015 با هم ثبت نام کردیم اونجا یه حسی به من گفت که امسال (یعنی 2015)خود علی یا اعضای خانواده قبول میشن ، منم اولین سالم بود! ، دقیقا هم قبلش به علی اس دادم گفتم یه ایمیلی اومده دوباره چک کن که خواهرش قبول شد....
تبریکات فراوان ایشالله امسال هم علی جان خودتم از انتظاری در بیایی و قبول بشی....
بره ما هم دعا کن...
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، msr839 ، asher ، rezijon ، aminb ، we are one ، 2taha
سلام

اینم لینک پیش نویس فرم ds_260
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، fatima96 ، msr839 ، asher ، aminb ، 2taha ، puryapurya ، kuwait ، King Eagle
مرسی داداش نیما بابت فرم ، و مرسی داداش بیژن بابت لینک آموزش زبان که جفتتون هم زحمت کشیدین ،ان شاالله جفتتون هم امسال از برنده ها باشین

تشکر کنندگان: fatima96 ، msr839 ، asher ، nima2016 ، aminb ، puryapurya ، bijan9
داداش نیما جان من فکر کنم منظورمو بد رسوندم ، البته به بزرگیتون ببخشید دیگه ترکیم دیگه ، من منظورم راهنمای فارسی فرم دی اس ۲۶۰ بود ، DS-260

تشکر کنندگان: fatima96 ، alireza_guitar ، faryas ، msr839 ، asher ، nima2016 ، puryapurya
دوستام یه راهنمایی بکنید برای تابستون چه کلاسی ثبت نام کنم منظورم این که چرم دوزی یا خیاطی و طراحی لباس و.. که به دردم بخوره اونور واسه قبل از دانشگاه. کلاس های کامپیوتر چطور؟ راستی کسی از پدرخونده من خبر داره؟
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: msr839 ، asher
(2015-03-29 ساعت 15:51)fatima96 نوشته:  دوستام یه راهنمایی بکنید برای تابستون چه کلاسی ثبت نام کنم منظورم این که چرم دوزی یا خیاطی و طراحی لباس و.. که به دردم بخوره اونور واسه قبل از دانشگاه. کلاس های کامپیوتر چطور؟ راستی کسی از پدرخونده من خبر داره؟
نگران کار در آمریکا نباش. هرجا که شما نگاه بندازی کار موجوده! منظورم کارای اولیه ( قبل و در حال رفتن به دانشگاه ) کارهایی مثل صندوق داری، گرفتن سفارش و کارهای معمولیه دیگه.
البته بهترین کار بالا بردن سطح سواد انگلیسی در ایران هست
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: msr839 ، we are one ، asher ، fatima96 ، aminb ، 2taha ، puryapurya ، bijan9 ، Sam2014 ، King Eagle ، lottory ، ProEngineer
(2015-03-29 ساعت 15:32)nima2016 نوشته:  سلام

خسته نباشی حاجی واشنگتن !!! ....بابا ما راهنمای ds 260 زبان شیرین‌پارسی رو میخواستیم ....این فایلی که گذاشتی که تو نت هست لینک نمیخواست دیگه !!!

اگه فارسی شو پیدا کردی بزار ....تشکر
تشکر کنندگان: asher ، msr839 ، aminb ، 2taha ، puryapurya ، lottory
(2015-03-29 ساعت 16:21)faryas نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 15:32)nima2016 نوشته:  سلام

خسته نباشی حاجی واشنگتن !!! ....بابا ما راهنمای ds 260 زبان شیرین‌پارسی رو میخواستیم ....این فایلی که گذاشتی که تو نت هست لینک نمیخواست دیگه !!!

اگه فارسی شو پیدا کردی بزار ....تشکر

فارسیشم دارم که خودم ترجمه کردم
الان با گوشیم هر وقت با لب تاپ اومدم اپلود میکنم
ولی فکر نکنم زیاد سخت باشه از رو اینم میتونید بفهمید چیا میخاد
تشکر کنندگان: fatima96 ، msr839 ، pouya007 ، puryapurya ، faryas ، kuwait ، lottory
(2015-03-29 ساعت 16:15)alireza_guitar نوشته:  
(2015-03-29 ساعت 15:51)fatima96 نوشته:  دوستام یه راهنمایی بکنید برای تابستون چه کلاسی ثبت نام کنم منظورم این که چرم دوزی یا خیاطی و طراحی لباس و.. که به دردم بخوره اونور واسه قبل از دانشگاه. کلاس های کامپیوتر چطور؟ راستی کسی از پدرخونده من خبر داره؟
نگران کار در آمریکا نباش. هرجا که شما نگاه بندازی کار موجوده! منظورم کارای اولیه ( قبل و در حال رفتن به دانشگاه ) کارهایی مثل صندوق داری، گرفتن سفارش و کارهای معمولیه دیگه.

مرررسی خیلی ممنونم یه سوال دیگه دارم مادرم دبیر ریاضی مقطع راهنمای یا همون شیشم هفتم هشتم الان هست و حدود 22 سال سابقه کار داره و رزومه خیلی قوی داره پر از تشویقی و خلاقیت در آموزش. حالا سوالم این که ممکن در آمریکا بتونه بازم معلم باشه؟ البته لیسانسش حسابداری هست یا اینکه بتونه یجورایی انتقالی بگیره؟ چون من شنیدم میشه واسه مدرسه خود سفارت انتقالی داد
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، 2taha ، puryapurya ، alireza_guitar ، lottory
[2015/3/14، 16:33] ‪+98 916 653 9035‬: مدیر کل با معلمین در شاهرود جلسه داشت یکی از خانمها به نمایندگی از بقیه از کمبود نیرو ووضعیت حقوقی نا مناسب صحبت کرد اقای جهان با وقاهت تمام گفت همینه که هست استعفا بدهید نیرویی با یک سوم حقوق شما استخدام میکنم شیر زن شاهرودی هم میگوید تواستعفا بده درعرض سی دقیقه گارگر  افغانی را جای تو میذاریم  باحقوق یک ده‍مت وباشعور و درک هزار برابر،همه معلمین هو میکنند و جهان جلسه را ترك میکند و روزبعد همه اعتصاب میکنند!
[2015/3/14، 16:39] ‪+98 916 653 9035‬: ژاپن_ما حاضریم خانه هایمان را باز کوچکتر کنیم وفضا وامکانات مدرسه ها را بزرگتر وبیشترکنیم .ما برای توسعه ی بیشتر کشور هرچقدر در تربیت وجذب معلمان سرمایه گذاری کنیم کم است.

?ایران _مشکل آموزش وپرورش جمعیت زیاد آن است

آلمان-سه گروه نباید پشت چراغ قرمز بمانند:آتش نشانی ,معلم و آمبولانس .

?ایران-تعاونی فرهنگیان معرفی نامه می دهد تا همکاران بتوانند از فروشگاهها قسطی خرید کنند.

??امارات_دولت در سال چند بار به معلمان چک سفید می دهد .

?ایران_معلم ها به جای آنکه به فکر اضافه حقوق باشند ,به فکر شغل دوم وسوم باشند "وزیر آموزش وپرورش دولت "
 فرانسه-ثروتمندان در مسیر شهرک معلمان خانه می خرند ,تا دیگران فکر کنند آن ها هم معلمند

آلمان -فرزند بزرگم پزشک است اما فرزندم دومم به دنبال هدف بالاتری است می خواهد معلم شود "یک پدر آلمانی"

_فرزندم یک نابغه است او توانایی معلمی دارد "یک پدر انگلیسی"

آلمان-شما می خواهید حقوقی همسان با تربیت کنندگانتان داشته باشید؟!"فریاد مرکل بر سر صنف پزشکان ومهندسان "

?ایران-حقوق معلمان بار مالی دارد ...
تشکر کنندگان: msr839 ، aminb ، pouya007 ، someonelikeyou ، 2taha ، tabim4 ، faryas ، bijan9 ، lottory ، ProEngineer
[عکس: o509g1yb6cc0uk5a35lv.jpg]
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: msr839 ، nima2016 ، aminb ، pouya007 ، JOOOJOOO ، we are one ، puryapurya ، faryas ، DELPHI5 ، King Eagle ، ostokhan ، asher ، lottory ، ProEngineer

علی آقا کاملاً درست میفرماین
تا جایی که میتونید زبانتون رو تقویت کنید
یه حرفی دیدم خیلیا میزنن میگن وقتی بری تو جامعه خیلی سریع فول میشی. این حرف فقط برای بچه های کوچیک صحیح هست چون قراره اونجا مدرسه برن و زبان رو تو مدرسه یاد میگیرن اما در مورد بزرگسالان به هیچ عنوان صدق نمیکنه که اینو میتونید از نحوه زبان حرف زدن کسایی که مثلاً تو سن 25 سالگی با یه زبان صفر یا متوسط رو به پایین رفتن اونجا و الآن 30 سالشونه پی ببرید حتی اگر شما به گذشته خودتون برگردید میبینید حداقل 50 درصد زبان مادریتون(فارسی) رو تو مدرسه یاد گرفتید و از کتابای ادبیات و زبان فارسی که تا دبیرستان باهامون بودن. اگر هم تصمیم دارید تو عمه ریکا برید کلاس بدونید سطح کلاس زبانایی که برای تازه واردین میگزارن از کلاسای زبان ما پایینتره چون باید یه حد متوسطی رو بین همه زبان آموزان که از همه جای دنیا هستن و عموماً استعدادشون از ما کمتره برقرار کنن. زیبان انگلیسی کلاً خیلی ساده اما حجمش زیاده و زمانبر پس اونو شوخی نگیرید.
تشکر کنندگان: pouya007 ، we are one ، 2taha ، msr839 ، puryapurya ، bijan9 ، alireza_guitar ، asher ، lottory ، ProEngineer
(2015-03-29 ساعت 16:56)fatima96 نوشته:  

مرررسی خیلی ممنونم یه سوال دیگه دارم مادرم دبیر ریاضی مقطع راهنمای یا همون شیشم هفتم هشتم الان هست و حدود 22 سال سابقه کار داره و رزومه خیلی قوی داره پر از تشویقی و خلاقیت در آموزش. حالا سوالم این که ممکن در آمریکا بتونه بازم معلم باشه؟ البته لیسانسش حسابداری هست یا اینکه بتونه یجورایی انتقالی بگیره؟ چون من شنیدم میشه واسه مدرسه خود سفارت انتقالی داد

ایران در امریکا سفارت نداره بنابراین بعید میدونم مدرسه رسمی داشته باشه اما اگر هم داشته باشه من با فرآیند انتقال معلما به کشورای دیگه آشنام که خیلی خیلی پیچیده هست و یه حالت امتیاز بندی و چند تا امتحان به شدت سخت و رقابتی داره.
تشکر کنندگان: pouya007 ، fatima96 ، puryapurya ، alireza_guitar ، msr839 ، asher ، lottory
آقا نیما داداش ،ما که مثل شما انگلیسیمون قوی نیست ، انگلیسیمون زیر خط فقره ،شما لطف کنین این فارسیه فرم ۲۶۰ رو بزاری داداش ، سروری ،تاج سری

تشکر کنندگان: pouya007 ، nima2016 ، 2taha ، puryapurya ، faryas ، msr839 ، lottory

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان