موضوعها: 0
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-10-26 ساعت 18:56)aliaz91 نوشته: (2014-10-26 ساعت 14:15)rezijon نوشته: انشالا بعد از برنده شدن و انجام کارای سفارت به چه ایالتی تشریف میبرین و برنامتون چی هست؟
اقا من الان نزديك به ٣ ساله كه دارم به اين سوال پاسخ ميدم ) ولي هنوز در ايالت تهران در خدمت شمام )
ديگه اين سواله جواب نميده )
منم چند ساله... اما به جای داشتن گرین کارت فعلا کارت ملی ایرانیه که تو اسنادم میچرخه
توی امضام مشخصه کجا میرم
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-27 ساعت 14:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-27 ساعت 14:29 توسط samirakn.)
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان اگه کسي از برندگان 2015 باشه، اگه دوباره امسال هم خودش شرکت کنه و به نام خودش، مشکلی نیس?
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم من پرچمدار لاتاری هستم و حساب اینکه چند بار شرکت کردم از دستم در رفته . ولی بدونین بیش از 10 بار هست . نمی دونم کی میخواد خدا یه نظری هم اینور بندازه . خدایا حکمتت رو شکر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-27 ساعت 14:43)vahid.vp نوشته: فکر کنم من پرچمدار لاتاری هستم و حساب اینکه چند بار شرکت کردم از دستم در رفته . ولی بدونین بیش از 10 بار هست . نمی دونم کی میخواد خدا یه نظری هم اینور بندازه . خدایا حکمتت رو شکر
کلا وحید، آمریکا با تو مشکل داره. باید زوری بری
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها منم ثبت نامم رو انجام دادم ولی چون می دونم واقعیت اینه که شانسم بیشتر از نیم درصد هم نیست اصلا روش حساب نمی کنم. و این یعنی اینکه من بیشتر از 99.5 درصد امکان برنده شدن ندارم و به خاطر همینم تمام تلاش من اینه که از راه های دیگه به شکل برنامه ریزی شده طی چند سال آینده وارد امریکا بشمو زندگیمو بسازم. از حالا هم دیگه لاتاری 2016 برای من تموم شد تا 5 می.
از ذهنم بیرونش می کنم اساسی و به زندگیم می رسم. اگه خدا بخواد و صلاح من باشه و اقبال داشته باشم خب قبول می شم. تازه وقتی هم که برنده بشم تازه همه چی شروع می شه.
ببخشید بچه ها من هنوز نیومده دارم دم از نا امیدی می زنم ولی این واقعیت لاتاریه و اگه ما اینو نپذیریم و احساسی برخورد کنیم خودمون ضربشو میخوریمو اذیت می شیم.
برای همه ی مهاجرسرایی های عزیز آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم هر کسی که به صلاحش باشه بتونه گرین کارتو بگیره و رویاهاش رو محقق کنه.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
189روز تا 5 مي و اعلام نتايج
لاتاری 2016 نشد
2017؟؟
در حال انجام پروسه مهاجرت تحصیلی به آلمان
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز امیدوارم که امسال بیشترین قبولی لاتاری از ایران باشه و همه بچه های مهاجرسرا گفتم این مطلب رو اینجا بگم که قبل از قبولیتونه من بعد از جار زدن عضو مهاجرسرا شدم واینو فهمیدم اینکه ( وقتی قبولیتونو دید جار نزنید به هیچکس نگید اینو من الان میفهمم البته از این بابت که اطرافیان ومیشناسین خوبه ولی بزارین موقعی که ویزاتونو انشااله گرفتین ) این فقط یه پیشنهاد بود به دوستان خوبم