موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من برای اینکه دچار اما واگر در مورد عکس نشم رفتم عکاسی 10 هزار تومان ناقابل دادم و با خیال راحت هم ثبت نام کردم.چرا نماز شک دار بخونیم؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من بار اولم هست شرکت میکنم.خیلی از همکارام ثبت نام کردن خدا کنه حداقل یکیمون برنده بشیم
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز نیازی نیست شما سراب برای خودتون بسازید حتی مایی که سری 2015 قبول شدیم و هنوزه مصاحبه نرفتیم حدود 40 درصد فکر میکنیم بهمون ویزا میرسه
دیگه کسی که ثبت نام کرده برای نتایج منتظره خیلی دور از ذهن است که از اون موقع خیالبافی کنه .
راستی در مورد یوزر شما که دوستان فکر نکنند ما الکی بن میکنیم . شما خلاف قوانین ما 2 یوزر دارید الان س در کل باید 2 یوزر شما بلاک بشه مجدد و مورد دوم تبلیغات کردید در فروم و از مدیر دیگری هم اخطار گرفتید !!!
شما الان 100 درصد اخطار را گرفتید.
حال ما با شما دوست عزیز چی کار کنیم ؟
قانون برای همه دوستان است به آن احترام بگذارید تا احترام متقابل آن را ببینید .
بنده یوزر دوم شما را بلاک میکنم اما چنانچه مشکلی پیش بیارید متاسفانه این یوزر هم بلاک میشه و بن دائمی می شوید.
موفق باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
خداحافظ تا 5 مي، اگه برنده شدم که بر ميگردم، اگر هم نه که ميريم واسه 2017
لاتاری 2016 نشد
2017؟؟
در حال انجام پروسه مهاجرت تحصیلی به آلمان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ایشاله که برنده میشید. هر چی خدا صلاح بدونه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر کنم تمام عکاسی ها اینکار رو میکنن چون بک گراند سفید لستفاده می کنن
خداوندا دستهايم خالي است ودلم غرق در آرزوها ,يا به قدرت بيكرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را ازآرزوهاي دست نيافتني خالي كن .
[font=Impact]كوروش بزرگ[/font]
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . می خوام برای دوستم ثبت نام کنم سایت dvlottery.state.gov مگه نیست چرا لینکی برای ثبت نام 2016 وجود نداره رو صفحه thanke you و ... هست گیج شدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Cntrl +F5
رو بزن
احتمالا کش کرده