کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
موسسه Glassdoor اقدام به عرضه لیستی از ۲۵ شغل مورد نیاز و پردرآمد آمریکا در سال ۲۰۱۵ کرده است.
در این گزارش شغل هایی که بیشترین امتیاز را بر اساس فاکتورهای مختلفی از سوی Glassdoor به دست آورده اند، لیست شده اند. این فاکتورهای کلیدی مواردی همچون حقوق سالانه، امکانات جانبی کار و میزان جذب نیروی مورد نیاز را شامل می شوند.
مشاغلی همچون دستیار پزشک (با حقوق پایه سالانه ۱۱۱٫۳۷۶ دلار)، مهندسی کامپیوتر (با حقوق پایه سالانه ۹۸٫۰۷۴ دلار)، مدیر توسعه کسب و کار (با حقوق پایه سالانه ۹۴٫۹۰۷ دلار)، مدیریت نیروی انسانی (با حقوق پایه سالانه ۹۶٫۴۴۳ دلار) و مدیریت مالی (با حقوق پایه سالانه ۱۲۲٫۸۶۵ دلار) در ردیف اول تا پنجم این لیست قرار گرفته اند. همانطور که اشاره شد موقعیت های جانبی و میزان جذب نیرو نیز در مرتب سازی این مشاغل به شکل اشاره شده و توسط Glassdoor موثر بوده است.
در ادامه شغل های مدیریت بازاریابی، مدیر بانک های اطلاعاتی، مدیر محصول، داده شناسی، مدیریت فروش، مهندسی مکانیک، تحلیلگر کسب و کار، مهندسی برق، مهندسی شبکه، مهندسی عمران، مدیریت حسابداری، فیزیوتراپی، مدیریت محصولات آی‌تی، مدیریت پشتیبانی کاربران، مدیریت تدارکات، توسعه دهنده اپلیکیشن های موبایل، پرستاری و … از جمله شغل های مورد نظر Glassdoor هستند.
حداقل حقوق پایه سالانه برای شغل های مورد اشاره ۶۴ هزار دلار است و میزان جذب نیروی کار نیز از ۲۳۰۰ نفر تا ۱۰۴ هزار نفر متغیر است. همچنین امتیاز پیشرفت شغلی در این شغل ها از ۳٫۲ تا ۳٫۹ (بر اساس نمره دهی Glassdoor) متغیر است.
(2015-04-14 ساعت 01:08)pichak333 نوشته:  موسسه Glassdoor اقدام به عرضه لیستی از ۲۵ شغل مورد نیاز و پردرآمد آمریکا در سال ۲۰۱۵ کرده است.
در این گزارش شغل هایی که بیشترین امتیاز را بر اساس فاکتورهای مختلفی از سوی Glassdoor به دست آورده اند، لیست شده اند. این فاکتورهای کلیدی مواردی همچون حقوق سالانه، امکانات جانبی کار و میزان جذب نیروی مورد نیاز را شامل می شوند.
مشاغلی همچون دستیار پزشک (با حقوق پایه سالانه ۱۱۱٫۳۷۶ دلار)، مهندسی کامپیوتر (با حقوق پایه سالانه ۹۸٫۰۷۴ دلار)، مدیر توسعه کسب و کار (با حقوق پایه سالانه ۹۴٫۹۰۷ دلار)، مدیریت نیروی انسانی (با حقوق پایه سالانه ۹۶٫۴۴۳ دلار) و مدیریت مالی (با حقوق پایه سالانه ۱۲۲٫۸۶۵ دلار) در ردیف اول تا پنجم این لیست قرار گرفته اند. همانطور که اشاره شد موقعیت های جانبی و میزان جذب نیرو نیز در مرتب سازی این مشاغل به شکل اشاره شده و توسط Glassdoor موثر بوده است.
در ادامه شغل های مدیریت بازاریابی، مدیر بانک های اطلاعاتی، مدیر محصول، داده شناسی، مدیریت فروش، مهندسی مکانیک، تحلیلگر کسب و کار، مهندسی برق، مهندسی شبکه، مهندسی عمران، مدیریت حسابداری، فیزیوتراپی، مدیریت محصولات آی‌تی، مدیریت پشتیبانی کاربران، مدیریت تدارکات، توسعه دهنده اپلیکیشن های موبایل، پرستاری و … از جمله شغل های مورد نظر Glassdoor هستند.
حداقل حقوق پایه سالانه برای شغل های مورد اشاره ۶۴ هزار دلار است و میزان جذب نیروی کار نیز از ۲۳۰۰ نفر تا ۱۰۴ هزار نفر متغیر است. همچنین امتیاز پیشرفت شغلی در این شغل ها از ۳٫۲ تا ۳٫۹ (بر اساس نمره دهی Glassdoor) متغیر است.

مرسی دوستم میبینم که معماری نیست داخلش البته من یجایی خونده بودم که تو آمریکا به هر کس که تو کار ساخت و ساز یا بساز بفروشه هست و یه مدرک یه دوره در این زمینه داره میگن مهندس ولی واسه آرشیتکت شدن باید شیش هفت سالی درس بخونن و خیلیم سخته. نظر دوستان چیه؟
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: asher ، pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، puryapurya ، ostokhan
(2015-04-14 ساعت 00:32)tenardie2bai نوشته:  آقایون عزیز و دوستان گرامی با عرض سلام و انتظار بخیر ... یک سوال ...تعویض کارت معافیت اجباریه یا میشه از زیرش در رفت ؟ تا حالا عوض کردید ؟ چقدر زمان میبره ؟! چون من غیر از قضیه لاتاری یه کیس دیگه هم دارم که احتمالا چهار پنج ماه دیگه برم واسه مصاحبه و برای اعلام وضعیت خدمت ارائه کارت معافیت ضروریه ... دوستان مطلع و مدیران عزیز لطفا راهنمایی کنید چون من بیست روزی خدمت خانواده در ایران بسر می برم اگه زیر شش ماه کارت رو حاضر می کنند برم دنبال کاراش

من زمانی که فراخوان دادن تعویض کردم توی اوج شلوغی 20-25روزه دقیق یادم نیست رسید دستم . واسه تعویض قبلش برو دفاتر پلیس بعلاوه 10یک آماری بگیر کلا پروسه اسونی داره نهایتا نیم ساعه کارت انجام میشه و کمتر از یک ماه کارت میرسه دستت . ولی نکته مهم قبل از تعویض حتما یک اسکن با کیفیت از کارتت بگیر که اگر احیانا کارت جدید دیر دستت رسید بالاخره یک مدرکی که شماره سریال داشته باشه علاوه بر رسید تعویض کارت که بهت میدن داشته باشی ضرری نداره.
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، puryapurya ، ostokhan
[font=Tahoma]خدایا خودت میدونی من چی می خوام پس اگه صلاحت در اونه مقدر فرما و اگر هم نیست هر جور خودت صلاح میدونی که برام بهتره تقدیر فرما[/font]
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: asher ، fatima96 ، pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، nima2016 ، vashahri ، azadeh.mohamad ، .samira ، ostokhan
ما و مهاجرسرا و نامه برنده شدن و کیس نامبر پایین +عکس
همین الان یهویی

پست بعد از اعلام نتایج (5می ساعت 8:30شب) همه بچه های گل شمارش معکوس 2016
تشکر کنندگان: lottory2015 ، pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، nima2016 ، shahram LA ، hamid32 ، puryapurya ، kuwait ، ostokhan
دوستایی که به عنوان مهمان به مهاجرسرا و این تاپیک سر میزنید دم در بده بفرمایید تو. خوشحال میشیم در خدمت عاشقان سینه چاک بلاد کفر باشیم. والآ
سلام عزيزانم ماشالاه چه فعال هستيد ٢٨٨ صفحه پر شده ، به عنوان يك دوست ازتون خواهش مي كنم به اين مهاجر سرا اينقدر دل نبنديد و معتاد نشويد ، پاشيد پاشيد تو اين ٢١ روز روزي پنج كلمه زبان بخونيد و هدف اصلي تون لاتاري نباشه مي دونم هممون دوست داريم مهاجرت كنيم .دوست ندارم وقتتون را تلف كنيد چرا ما بايد خودمون سرمون به سنگ بخوره بعد گوش كنيم مثل قديما كه بعضي هامون به حرف پدر مادرامون گوش نمي داديم ، باور كنيد دو سال وقتم خوراكم شده بود مهاجر سرا ، اگر از حرفام هم خوشتون نيومد تو ايميل مي تونيد به من حمله كنيد چون ما هم مثل شماها بوديم تا يكي باب ميلمون حرف نمي زد ناراحت مي شديم .
ولي من مطمئن هستم همه ي بچه هاي اين تاپيك برنده مي شيم و بيشتر با هم آشنا مي شيم . آقا گفته لاتاري يعني شانس ولي امسال شانس با ماس .
من كه در كنار شما قبول ميشم چون دو سال طول ميكشه تافل را هم با هم مي گيريم .
به اميد و قبولي هممون . در پنجم مي كه كادوي تولد مي خواهم بگيرم . يالاتاري .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
آیا می دانستید در دوره ی 2014 تعداد کل شرکت کنندگان حدود ۱۴میلیون بوده که تعداد حدود ۹ میلیون از فرمهای آنها صحیح بوده و در قرعه شرکت داده شده اند. یعنی در دوره ۲۰۱۴ حدود ۳۶ درصد (۳۵٫۹۴%) در صد ثبت نامها صحیح نبوده و از قرعه کشی کنار گذاشته شده اند!
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: Aroma ، asher ، fatima96 ، pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، nima2016 ، vashahri ، hamid32 ، ziba62ka ، puryapurya ، azadeh.mohamad ، kuwait ، javadgorgani ، ostokhan
اینو نگفتم دوستان استرس بگیرند فقط جهت اطلاع بود
خودش اگه بخواد حتما میشه
تشکر کنندگان: asher ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، puryapurya
فقط منتظرم قبول بشم ويزا بگيرم بعدش اگه كلاهمم تو ايران جا مونده باشه برنميگردمBig Grin تو قرعه كشي بانك ماشين هم برنده شده باشم برنميگردم:p سيتيزن هم بشم بازم برنميگردم . اولين سفر اخرين سفر :p همونجا لنگر ميندازم. جدي ميگم . هركي ازم ميپرسه ميگم ميخوام برم اونجا بميرم.

2012-2017
تشکر کنندگان: asher ، pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، pichak333 ، hamid32 ، azadeh.mohamad ، kuwait ، roadhog ، ostokhan
سلام دوستان همچنین که همگی منتظر نتایج لاتاری چه برای خودمون یا بستگان و یا دوستانان هستیم بهتر هست بدونیم چه کسانی شانسشون برای برنده شدن در لاتاری بیشتر هستش امروز یه مطلب می خوندم که فکر کردم ممکن هستش برای بچه های اینجا هم جالب باشه برید تو این لینک بخونیدش.
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، rezijon ، nima2016 ، puryapurya ، asher ، ostokhan
atima96، 1f مهمان من تنها ساعت 3:50 برای همتون آرزوی سلامتی و برنده واقعی لاتاري میکنم دوستتون دارم آی لاو یو یو اس ای
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، nima2016 ، puryapurya ، asher
ساعت 4:40
کاربران در حال بازدید این موضوع: reyhaneh_h
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، puryapurya ، asher
(2015-04-14 ساعت 02:27)lottory2015 نوشته:  آیا می دانستید در دوره ی 2014 تعداد کل شرکت کنندگان حدود ۱۴میلیون بوده که تعداد حدود ۹ میلیون از فرمهای آنها صحیح بوده و در قرعه شرکت داده شده اند. یعنی در دوره ۲۰۱۴ حدود ۳۶ درصد (۳۵٫۹۴%) در صد ثبت نامها صحیح نبوده و از قرعه کشی کنار گذاشته شده اند!

دوست عزیز سورس بیانیه تون رو ذکر کنید.
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان: msr839 ، tabim4 ، rezijon ، Ali_Hunter ، vashahri ، asher ، pouya007 ، javadgorgani
یه نفر به من رتبه داده بود که پس گرفته! دستش درد نکنه!
خوشحال میشم اگه دلیل یا دلخوریی بوده باهام درمیون بذاره.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: msr839 ، tabim4 ، fatima96 ، rezijon ، pichak333 ، vashahri ، puryapurya ، asher ، pouya007 ، ostokhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان