کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
ای قدرت لایزال
سپاس که ما را برگزیدی و هستی بخشیدی. ای همیشه جاودان؛ دوستانم و برادرم و مرا در موقعیت مناسب و زمان مناسب بدان گونه که صلاح میدانی قرار ده . و اینبار نیز ما را در لاتاری 2016 برگزین که زندگی خود را جهتی دوباره و سمت و سوی نو دهیم.
...................................................
امسال حتما حتما در لاتاری 2016 برگزیده میشم. شک ندارم
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
Big Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، tabim4 ، rezijon ، nima2016 ، shahram LA ، pichak333 ، vashahri ، asher ، pouya007 ، javadgorgani ، .samira
Get up!
Get up!
Nature is waiting for you to give gift of 24″GOLDEN HOURS” for whatever you want to do successfully.
“GOOD THINGS FOLLOW YOU”.
می گذرد ...
تشکر کنندگان: tabim4 ، fatima96 ، rezijon ، nima2016 ، Ali_Hunter ، pichak333 ، vashahri ، we are one ، puryapurya ، asher ، azadeh.mohamad ، pouya007
(2015-04-14 ساعت 04:48)reyhaneh_h نوشته:  یه نفر به من رتبه داده بود که پس گرفته! دستش درد نکنه!
خوشحال میشم اگه دلیل یا دلخوریی بوده باهام درمیون بذاره.

طرف خیییییییلی باحال بوده ریحانه جون خخخ
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، pichak333 ، asher ، pouya007 ، reyhaneh_h
(2015-04-14 ساعت 00:45)reyhaneh_h نوشته:  
(2015-04-14 ساعت 00:15)ziba62ka نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 17:21)alireza_guitar نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 17:14)payamshad نوشته:  بچه هایی که اطلاعات دارند یه پرسش دارم . ممنون میشم که راهنمایی کنین
اگر یه زن و شوهر به صورت مجزا در قرعه کشی شرکت کرده باشن و ذکر کرده باشند که متاهل هستند و اگر بر فرض هر 2 نفر بطور مجزا برنده بشند صلاح بر چه حرکتیه ؟
1. هر 2 نفر به صورت مجزا اقدام کنند ؟
2. اونی که کیس نامبر کم تری داره اقدام کنه ؟
3. بی خیال لاتاری بشه DBig Grin

احتمالا در سیستم قرعه کشیشون، این موضوع تعریف شده که فقط یک نفر از اعضای خانواده جزو برنده ها باشه. گزینه ی دوم. بهترینشه

نه تو سيستمشون نيست پارسال عمو و زن عموي دوست من هردو برنده شدند و البته متاسفانه دوتا ادم بالاي ٧٠ سال هستند و قصد رفتن هم ندارند و پسرشون الكي ثبت نامشون كرده بودSad

:| اینم همون داستان لیاقته که گفتم!
امیدوارم kcc از امسال یک شرایط و یک سیستم جدیدی برای ثبت نام لاتاری 2017 بزاره . مطمئن هستم بالاخره یک راهکاری برای جلوگیری از ثبت نامهای الکی و تفننی وجود دارد من پارسال به دوستان پیشنهاد دادم بیاییم به kcc ایمیل های مکرر بزنیم و این معضل ثبت نامهای الکی و فله ای در کافی نت ها را باهاشون مطرح کنیم ولی گویا هیچ کیس رغبتی نشون نداد . امثال تصمیم قاطع گرفته ام حتما یک نامه مفصل به kcc بنویسم و این معضل ثبت نامهاب فامیلی و وفله ای را بهشون بازگو کنم و ضمنا یک راهکار عملی برای حل این قضیه پیشنهاد خواهم داد.
تشکر کنندگان: rezijon ، shahram LA ، fatima96 ، msr839 ، pichak333 ، vashahri ، ziba62ka ، puryapurya ، asher ، pouya007
دوست عزيز به خيلى چيزها بستگى داره، اون مورد ٢ خيلى مهمه، اما من فكر ميكنم به صورت كلى (بدون در نظر گرفتن موارد خاص)، برنده خانم بهتر است تا برنده آقا. اين رو به اين دليل ميگم كه بيشتر آقايان ايرانى مشمول كليرنس مى شوند و بيشتر خانمهاى ايرانى مشمول نمي شوند و بنابراين خانم برنده ويزاى يكضرب ميگيرد و در صورت اينكه خداى نكرده ويزا به شوهر نرسه و يا سپتامبر فرا برسه! خانم بعدا ميتونه شوهر رو با خودش ببره، ولى اگر آقا برنده بشه و مشمول كليرنس هم بشه، و بعد بهش ويزا نرسه، هر دو از دست ميدن. كه اين شامل بچه ها هم ميشه. بنابراين برندگان بايد به شماره و همچنين شرايطشون نگاه كنن.
چه عمو و زن عموى خوش شانسى!
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
تشکر کنندگان: rezijon ، alireza_guitar ، tabim4 ، fatima96 ، msr839 ، pichak333 ، puryapurya ، asher ، azadeh.mohamad ، pouya007 ، ostokhan
(2015-04-11 ساعت 14:01)bahram2014 نوشته:  
(2015-04-11 ساعت 12:42)taherifar نوشته:  
(2015-04-10 ساعت 15:46)lottory2015 نوشته:  واقعا برای دوستانی که به این لاتاری دل بستن نگران هستم
دوستان بهتره به این لاتاری به صورت تفریح نگاه کنند ، اگه قبول شدند که خوشحال شن اگر نشدند ضربه روحی و روانی نخورند

(2015-04-10 ساعت 13:33)aliaz91 نوشته:  من حدود ٤ سال در اين فروم انتظار شركت مي كنم ، سال اول يكي در ميون پست هاي من بود / شك نداشتم كه برنده ميشم ، الان ٤ ساله رفته هيچ اتفاقي نيافتاده ، تو ٣ سال قبلي از كل بچه هاي فعال نهايت سالي يه نفر برنده مي شد ، يعني واقعا به مرحله اي رسيدم كه مي تونم سر زندگيم شرط ببندم امسال هم خبري نميشه
اصلا دل نبندين چون قول ميدم ٩٩.٩ درصدمون برنده نميشيم ، الان از دستم دلخور شين فوش بدين ولي وقتي جوابا اومد مي بينين
واقعا سيستم لاتاري مسخره ترين و غير اصولي ترين سيستم واسه مهاجرت ، ولي به عنوان اسون ترين راه يه آپشن هست ، اميدوارم هيشكي اون ضربه اي كه من دفعه ي اول خورم نخوره ، واقعا مي گم كه اصلا خودتون رو واسه قبولي اماده نكنين
اميد و راز و اينا همش چرت ، مطمئن هم باشين خدا بيكار نيست بشينه واسه اين قصيه معجزه كنه ، من نمي گم خدا كمك نمي كنه ، مي گم كه اگه برنده نشدين نگين خدا كمكم نكرد و از اين صحبتا ، آدم خودش خير و سرنوشتشو رقم ميزنه ، نه خدا نه كائنات نه هيچ نيروي ديگه اي
اميدوارم ناراحت نشين از دستم ، ولي اينو به عنوان آدمي كه ٥ ساله پشت لاتاري و ٣ سال تو اين فروم مونده و هر بار شكست خورده ميگم

[عکس: 00b16a17bcba.jpg]
من پارسال برنده شدم ولی میدونید پارسال چه اتفاقی برای همه افتاد به نظر من هر ایرانی 2 بار باید برنده بشه 1 بار اول کار 1 بار هم بتونه ویزا بگیره ولی به قول دوستان خیلی از بچه ها این مسئله را جدی گرفتن و این میتونه به خودشون ضربه بزنه اینو همیشه بدونید که lottery همه چیزش شانسیه موفق باشید
سلام. شما پارسال 2015 برنده شدید ؟چه اتفاقی افتاد که ....من هم 2013 برنده شدم و هنوز اینجام . داستان شما چی بود ؟
?قبولی2013 :
2013AS30XX -مصاحبه مارچ و جون  2 مرحله در آنکارا - برگه صورتی گرفتم وکلیرنس شدم.کلیر در sep -عدم دریافت ویزا بدلیل تکمیل ظرفیت

?قبولی2016 :
2016AS33XX-تاریخ رویت قبولی : 2016-MAY Sad
کیس قبولی هر دو بار همسرم -تعداد نفرات 3 نفر
ارسال فرم 21-MAY-2016
نامه دوم 21-JUN-2016
مصاحبه 1 آگوست آنکارا
خانم و بچه مون ویزا یک ضرب و من  آپ خوردم
آپدیتهای من:
?آپدیتها : 2 ,3 ,11آگوست
11 آگوست دوخطی
17 آگوست OR
18 آگوست ایمیل کلیری
19 آگوست تحویل پاس به پست
22-23 آگوست
24 آگوست ایشود

هزینه ها تا اینجا حدودا 15میلیون
ورود به امریکا :8 اکتبر .ارواین
آرزوی اخذ ویزا برای همه ی برندگان لاتاری
تشکر کنندگان: rezijon ، tabim4 ، msr839 ، S0SHiANT ، hesam.inanloo ، puryapurya ، pouya007 ، javadgorgani
چرا ١٥؟ مگه ١١ ارديبهشت جوابها نمياد؟
ضمنا منظور اون دوستمون از پارسال سال ٢٠١٤ بود كه متاسفانه بدترين سال ويزاها بود و يه سرى از برندگان ويزا نگرفتند
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
تشکر کنندگان: rezijon ، tabim4 ، msr839 ، asher ، puryapurya ، pouya007
(2015-04-14 ساعت 08:15)negar6043 نوشته:  چرا ١٥؟ مگه ١١ ارديبهشت جوابها نمياد؟
ضمنا منظور اون دوستمون از پارسال سال ٢٠١٤ بود كه متاسفانه بدترين سال ويزاها بود و يه سرى از برندگان ويزا نگرفتند

سلام
نه امسال 15 اردیبهشت جوابها داده میشه
(2015-04-14 ساعت 07:50)tabim4 نوشته:  
(2015-04-14 ساعت 00:45)reyhaneh_h نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 17:14)payamshad نوشته:  بچه هایی که اطلاعات دارند یه پرسش دارم . ممنون میشم که راهنمایی کنین
اگر یه زن و شوهر به صورت مجزا در قرعه کشی شرکت کرده باشن و ذکر کرده باشند که متاهل هستند و اگر بر فرض هر 2 نفر بطور مجزا برنده بشند صلاح بر چه حرکتیه ؟

احتمالا در سیستم قرعه کشیشون، این موضوع تعریف شده که فقط یک نفر از اعضای خانواده جزو برنده ها باشه. گزینه ی دوم. بهترینشه

نه تو سيستمشون نيست پارسال عمو و زن عموي دوست من هردو برنده شدند و البته متاسفانه دوتا ادم بالاي ٧٠ سال هستند و قصد رفتن هم ندارند و پسرشون الكي ثبت نامشون كرده بودSad

:| اینم همون داستان لیاقته که گفتم!
امیدوارم kcc از امسال یک شرایط و یک سیستم جدیدی برای ثبت نام لاتاری 2017 بزاره . مطمئن هستم بالاخره یک راهکاری برای جلوگیری از ثبت نامهای الکی و تفننی وجود دارد من پارسال به دوستان پیشنهاد دادم بیاییم به kcc ایمیل های مکرر بزنیم و این معضل ثبت نامهای الکی و فله ای در کافی نت ها را باهاشون مطرح کنیم ولی گویا هیچ کیس رغبتی نشون نداد . امثال تصمیم قاطع گرفته ام حتما یک نامه مفصل به kcc بنویسم و این معضل ثبت نامهاب فامیلی و وفله ای را بهشون بازگو کنم و ضمنا یک راهکار عملی برای حل این قضیه پیشنهاد خواهم داد.
سلام دوست عزیز
بنده به شدت با این کار شما مخالفم
پارسالم اعلام کردم
در صورت ایمیل زدن و اعلام شرایط بد در ایران و همچنین اینکه اونا بدونن که لاتاری یه معضل شده مطمن باش قانون رو عوض نمی کنن و اینم بدون عوض کردن قانون راحت نیست
در عوض راحتترین کار ممکن یعنی حذف سهمیه ایران از لاتاری رو انجام میدن پس از ارسال ایمیل های الکی و برنامه دادن به کی سی سی و... خودداری کنید
تشکر کنندگان: rezijon ، fatima96 ، msr839 ، pichak333 ، vashahri ، hamid32 ، asher ، puryapurya ، azadeh.mohamad ، pouya007 ، javadgorgani ، aaraam
(2015-04-14 ساعت 02:27)lottory2015 نوشته:  آیا می دانستید در دوره ی 2014 تعداد کل شرکت کنندگان حدود ۱۴میلیون بوده که تعداد حدود ۹ میلیون از فرمهای آنها صحیح بوده و در قرعه شرکت داده شده اند. یعنی در دوره ۲۰۱۴ حدود ۳۶ درصد (۳۵٫۹۴%) در صد ثبت نامها صحیح نبوده و از قرعه کشی کنار گذاشته شده اند!

میشه منبعی که ازش این اطلاعات رو بدست اوردی اینجا قرار بدی
جسارت نباشه فقط میخوام مطمین بشم.

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، rezijon ، tabim4 ، msr839 ، pichak333 ، vashahri ، asher ، puryapurya ، pouya007 ، javadgorgani ، ostokhan
(2015-04-14 ساعت 02:52)Richard نوشته:  فقط منتظرم قبول بشم ويزا بگيرم بعدش اگه كلاهمم تو ايران جا مونده باشه برنميگردمBig Grin تو قرعه كشي بانك ماشين هم برنده شده باشم برنميگردم:p سيتيزن هم بشم بازم برنميگردم . اولين سفر اخرين سفر :p همونجا لنگر ميندازم. جدي ميگم . هركي ازم ميپرسه ميگم ميخوام برم اونجا بميرم.

ایشالا وقتی رفتی، بعد از چند سال برای همین دوره گرد های دست فروش و همین فلافل کثیف های سر هر محله هم دلت تنگ میشه!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، pichak333 ، shahin2737 ، vashahri ، asher ، puryapurya ، pouya007 ، javadgorgani ، kuwait ، 2taha ، aaraam
(2015-04-14 ساعت 07:23)msr839 نوشته:  Get up!
Get up!
Nature is waiting for you to give gift of 24″GOLDEN HOURS” for whatever you want to do successfully.
“GOOD THINGS FOLLOW YOU”.

والو طبیعت منتظر من نبود,بابام بود
ساعت 6 صبح:
بابام : علی من میخوام برم نون بگیرم چی دوست داری?
من :دستت درد نکنه بابا ولی من گرسنم نیست!
ساعت 6.10صبح:
بابام:علی بربری بگیرم?
من:بابا من گفتم چیزی نمیخوام!
6:20صبح:
بابام:حتما لواش دوست داری?
من:باشه بگیر!
ساعت 6:30صبح:
بابام:من برم چندتا نون سنگک بگیرم
من :|
یعنی تا من بیدار نشم این سولات ادامه داره فقط هدفش اینه که من سحر خیز باشم که نیستم وگرنه نون بهانست
:d d:

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: rezijon ، tabim4 ، مررداد ، nima2016 ، msr839 ، pichak333 ، vashahri ، asher ، puryapurya ، pouya007 ، javadgorgani ، ostokhan

دوست عزیز هر دو نفر به عنوان دو تا کیس جدا میتونن اقدام کنن،اگه کسی این شانس رو داشته باشه حتما ازش استفاده میکنه
CN:3###مصاحبه ۸ فوریه،ابوظبی،وضعیت:کلیرنس،آپدیتها۸و۹و۱۰ فوریه و۱۴آپریل با ایمیل هر دو نفر ،۱۶ آپریل نفر اصلی،۲۰ آپریل هر دو نفر

و تاریخ طلایی ۲۱ آپریل: تو سایت ابوظبی کلیر
تشکر کنندگان: msr839 ، pichak333 ، rezijon ، asher ، pouya007
برای من مورد اول اتفاق افتاد و برای همسرم مورد دوم. جالب اینجاست مورد همسرم شهروندی از نیجریه بود

(2015-04-13 ساعت 17:28)alireza_guitar نوشته:  توی این سال های لاتری؛ تا بحال دو تا اتفاق جالب موقع اعلام نتایج افتاده،
یکی: نتیجه ها اومد و خیلی ها قبول شدن؛ بعد از چند روز دوباره اعلام کردن که آقا اشتباه شده و قرعه کشی دوباره فک کنم حدود 2 ماه دیگش انجام شد.جالب اینجا بود که بعضی ها که قبول شده بودن و هزارتااااا ذوق داشتن، برای بار دوم که قرعه کشی انجام شد دیگه اسمشون در نیومد.
یکی دیگه از اتفاق ها فک کنم سال پیش بود:
خیلی ها تا با صفحه ی قبولی مواجه شدن خوشحااال شدن، ولی وقتی به اسم و مشخصات فرد برنده نگاه کردن، دیدن نامه ی قبولی برای شخص دیگه هست!!!
و داستان اشتباهات ممکنه ادامه داشته باشه!
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، msr839 ، pichak333 ، rezijon ، ziba62ka ، asher ، puryapurya
سلام به همگی
منم دوباره مهاجرت کردم به این پست
شاید امسال دوباره قبول بشم البته با یک کیس نامبر پایین که زود برم مصاحبه امسال که کلی منتظریم اما هنوز حتی کیسمون هم کارنت نشده
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، msr839 ، pichak333 ، shahin2737 ، rezijon ، ziba62ka ، asher ، puryapurya ، pouya007 ، MEHR52 ، .samira ، ostokhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان