موضوعها: 0
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
خدا را بابت هر آنچه که اکنون داری شکر کن. به محض اینکه شروع کنی به سپاس گذاری بابت چیزهایی که در زندگی داری، خودت هم مات و مبهوت می شوی که چطور به واسطه افکار بی پایان قدردانی، چیزهای بیشتری را به سوی خودت جذب می کنی. تو باید استارت بزنی، سپس قانون جذب افکار سپاس گذاری تو را دریافت می کند و چیزهای مشابه دیگری را به تو بر می گرداند. تو روی فرکانس سپاس گذاری نگه داشته می شوی و تمام چیزهای خوب مال تو خواهد شد
احتمالاً درک می کنید که وقتی کسی می گوید همیشه جای پارک گیر می آورد، واقعاً هم گیر می آورد، یا آدمی که می گوید واقعاً خوش شانس است، همیشه برنده است. این گونه افراد انتظار چنین مواردی را دارند. اگر شما هم انتظار موارد مهم را داشته باشید، از قبل زندگی خود را خودت را شکل داده ای
غیر ممکن است که همزمان کسی بتواند احساس خوبی داشته باشد و در عین حال، افکار منفی هم در سر بپروراند. اگر حال و هوای خوبی داری، به این دلیل است که افکار خوبی در سر داری. می دانی، هر آنچه در زندگی می خواهی می توانی داشته باشی، محدودیتی وجود ندارد، اما به یک شرط، باید حال و هوای خوبی داشته باشی. وقتی در این مورد فکر می کنی، آیا این همان چیزی نیست که همیشه دلت می خواسته داشته باشی؟ الحق که قانون جذب بی عیب و نقص عمل می کند
فکر کردن در مورد بیماری و توجه به آن باعث می شود بیماری در بدن بماند. اگر کمی ناخوش هستی،اصلاً حرفش را هم نزن، مگر اینکه دلت بخواهد بیمار تر شوی. وقتی به افرادی که راجع به بیماری هایشان حرف می زنند گوش می سپاری، به بیماری آنها انرژی می دهی. در این مواقع مسیر صحبت را به سمت موضوع های خوب تغییر بده و فکر کن که این افراد را در سلامت کامل می بینی
وقتی می خواهی ارتباطی را جذب کنی،اطمینان حاصل کن که افکار، کلام، اعمال و محیط تو با خواسته هایت هماهنگ است. برای اینکه ارتباطی بازدهی داشته باشد، حواست را بر مواردی متمرکز کن که می توانی بابت آنها از مردم قدردانی کنی. نه اینکه از ایشان گله مند باشی.وقتی حواست را بر نکات مثبت متمرکز می کنی، مثبت های بیشتری را بدست می آوری.
تو از طریق افکار، احساسات و باورهایت، فرکانس انرژی ات را کنترل می کنی. اگر عمدتاً فردی مثبت باشی و حال و هوای خوبی داشته باشی، در هر زمینه ای از زندگی ات انرژی مثبت را جذب می کنی. اگر در ترس، عدم قدرت، یا هر نوع عواطف منفی سر کنی، انرژی منفی را به سوی زندگی ات می کشانی. چون همه چیز انرژی است. انرژی مثبت افراد، شرایط و وقایع مثبت را به سوی زندگی ما می کشاند. انرژی منفی هم انرژی مشابه منفی را که تو از طریق افراد، شرایط و وقایع منفی تجربه می کنی، جذب می کند.
توقع داشتن نیروی قوی جاذبی است، چون چیزها را به سوی تو می کشاند. به قول باب پراکتر: « میل شدید، تو را با آن چه در اشتیاقش هستی، مرتبط می کند و توقع انتظار هم، آن را به سو ی ات می کشاند». انتظار هر آنچه را که می خواهی داشته باش. نه عکس آن را. هم اکنون چه انتظاری داری ؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-14 ساعت 08:47)nima2016 نوشته: (2015-04-14 ساعت 07:50)tabim4 نوشته: (2015-04-14 ساعت 00:45)reyhaneh_h نوشته: (2015-04-14 ساعت 00:15)ziba62ka نوشته: (2015-04-13 ساعت 17:21)alireza_guitar نوشته:
احتمالا در سیستم قرعه کشیشون، این موضوع تعریف شده که فقط یک نفر از اعضای خانواده جزو برنده ها باشه. گزینه ی دوم. بهترینشه
نه تو سيستمشون نيست پارسال عمو و زن عموي دوست من هردو برنده شدند و البته متاسفانه دوتا ادم بالاي ٧٠ سال هستند و قصد رفتن هم ندارند و پسرشون الكي ثبت نامشون كرده بود
:| اینم همون داستان لیاقته که گفتم!
امیدوارم kcc از امسال یک شرایط و یک سیستم جدیدی برای ثبت نام لاتاری 2017 بزاره . مطمئن هستم بالاخره یک راهکاری برای جلوگیری از ثبت نامهای الکی و تفننی وجود دارد من پارسال به دوستان پیشنهاد دادم بیاییم به kcc ایمیل های مکرر بزنیم و این معضل ثبت نامهای الکی و فله ای در کافی نت ها را باهاشون مطرح کنیم ولی گویا هیچ کیس رغبتی نشون نداد . امثال تصمیم قاطع گرفته ام حتما یک نامه مفصل به kcc بنویسم و این معضل ثبت نامهاب فامیلی و وفله ای را بهشون بازگو کنم و ضمنا یک راهکار عملی برای حل این قضیه پیشنهاد خواهم داد.
سلام دوست عزیز
بنده به شدت با این کار شما مخالفم
پارسالم اعلام کردم
در صورت ایمیل زدن و اعلام شرایط بد در ایران و همچنین اینکه اونا بدونن که لاتاری یه معضل شده مطمن باش قانون رو عوض نمی کنن و اینم بدون عوض کردن قانون راحت نیست
در عوض راحتترین کار ممکن یعنی حذف سهمیه ایران از لاتاری رو انجام میدن پس از ارسال ایمیل های الکی و برنامه دادن به کی سی سی و... خودداری کنید
آخه چرا یعنی بنظرشون هییییییچ راه دیگه نیست که جلوی ثبت نام های الکی رو بگیرن و خیلی یهویی سهمیه ایران حذف کنن؟ مگه میشه؟ من اگر بودم میگفتم که بغیر از اون اطلاعات که میفرستین هدفتون رو هم بگین و اینکه یه فیلم نیم ساعت از خودتون بگیرین و بفرستین از اهدافتون و وضعتون در زندگی. اینجوری هر کافی نتی.... نمیتونه الکی ثبت نام کنه و خود فیلم گرفتن کلی طول میکشه که چجوری ميخوان توش لباس بپوشن چی بگن. و.... امیدوارم این روند عوض بشه
A man with dreams needs a woman with vision
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-04-14 ساعت 10:04)ebrahim1e نوشته: سلام به همگی
منم دوباره مهاجرت کردم به این پست
شاید امسال دوباره قبول بشم البته با یک کیس نامبر پایین که زود برم مصاحبه امسال که کلی منتظریم اما هنوز حتی کیسمون هم کارنت نشده
امیدوار باش. امیدوار.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-04-14 ساعت 04:48)reyhaneh_h نوشته: یه نفر به من رتبه داده بود که پس گرفته! دستش درد نکنه!
خوشحال میشم اگه دلیل یا دلخوریی بوده باهام درمیون بذاره.
شاید یادت رفته جبران کنی .تو هم باید بهش رتبه میدادی.(البته من نبودم ها )
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-14 ساعت 10:50)nima2016 نوشته: (2015-04-14 ساعت 10:48)fatima96 نوشته: (2015-04-14 ساعت 08:47)nima2016 نوشته: (2015-04-14 ساعت 07:50)tabim4 نوشته: (2015-04-14 ساعت 00:45)reyhaneh_h نوشته: :| اینم همون داستان لیاقته که گفتم!
امیدوارم kcc از امسال یک شرایط و یک سیستم جدیدی برای ثبت نام لاتاری 2017 بزاره . مطمئن هستم بالاخره یک راهکاری برای جلوگیری از ثبت نامهای الکی و تفننی وجود دارد من پارسال به دوستان پیشنهاد دادم بیاییم به kcc ایمیل های مکرر بزنیم و این معضل ثبت نامهای الکی و فله ای در کافی نت ها را باهاشون مطرح کنیم ولی گویا هیچ کیس رغبتی نشون نداد . امثال تصمیم قاطع گرفته ام حتما یک نامه مفصل به kcc بنویسم و این معضل ثبت نامهاب فامیلی و وفله ای را بهشون بازگو کنم و ضمنا یک راهکار عملی برای حل این قضیه پیشنهاد خواهم داد.
سلام دوست عزیز
بنده به شدت با این کار شما مخالفم
پارسالم اعلام کردم
در صورت ایمیل زدن و اعلام شرایط بد در ایران و همچنین اینکه اونا بدونن که لاتاری یه معضل شده مطمن باش قانون رو عوض نمی کنن و اینم بدون عوض کردن قانون راحت نیست
در عوض راحتترین کار ممکن یعنی حذف سهمیه ایران از لاتاری رو انجام میدن پس از ارسال ایمیل های الکی و برنامه دادن به کی سی سی و... خودداری کنید
آخه چرا یعنی بنظرشون هییییییچ راه دیگه نیست که جلوی ثبت نام های الکی رو بگیرن و خیلی یهویی سهمیه ایران حذف کنن؟ مگه میشه؟ من اگر بودم میگفتم که بغیر از اون اطلاعات که میفرستین هدفتون رو هم بگین و اینکه یه فیلم نیم ساعت از خودتون بگیرین و بفرستین از اهدافتون و وضعتون در زندگی. اینجوری هر کافی نتی.... نمیتونه الکی ثبت نام کنه و خود فیلم گرفتن کلی طول میکشه که چجوری ميخوان توش لباس بپوشن چی بگن. و.... امیدوارم این روند عوض بشه
خخخخخ
خب اون وقت کی بشینه این همه فیلمو نگا کنه؟
میدونی هرساله چند نفر ثبت نام می کنن
دقیقا چون خیییییییلی ها ثبت نام میکردن الکی اینو گفتم مثلا همین کافی نتی باید یک ساعت بشینه درباره خود لاتاري با طرف حرف بزنه بعد یک ساعت باید بهش بفهمونه که باید فیلم بگیری اهدافت بگی وضع زندگیت بگی خیییییییلی از ایرانی ها بدشون میاد ازشون فیلم بگیرن بفرستن میگن فیلم مارو برا چی میخوان یا چرا باید وضع زندگیم بگم بعدشم میگن ولمون کن هزار تا کار داریم اگر هر کافی نتی که دویست نفر الکی ثبت نام میکنه به اندازه صد نفر کمتر بشه بازم کلی شانس بقیه بیشتر میشه بعدشم اون فیلم لازم نيست کامل ببینن فقط داشته باشنش بعد قبولی تطبیق بدن ببینن طرف همونه حرف هاش همونه امیدوارم عوض بشه این قضیه
A man with dreams needs a woman with vision
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی وارد یک بازی میشی اتوماتیک وار باید قواعد اون بازی رو هم بپذیری .. پروسه وارد شدن به لاتاری هم مثل یک بازی می مونه ...
باید قبول کنی که برنده شدنت دست کائنات و شانسته تازه ویزا گرفتنتم یه جورایی همینه
باید قبول کنی چه بخوایی چه نخوایی ملت برای مسخره بازی، خودشیرینی و خوداثباتی هم شده خودشون شرکت می کنند که هوچ فک و فامیل رو هم بدون در نظر گرفتن شرایط مهاجرتشون ثبت نام می کنند
باید قبول کنی در صورت برنده نشدن زندگی ادامه داره .. امسال نشد سال دیگه و در عین حال دنبال کردن راه های دیگه برای مهاجرت
...
مهاجرت سخته دوستان ... اون هم مهاجرت به ینگه دنیا ... منی که ۱۴-۱۵ سال از عمرمو مهاجر بودم بهتون میگم که خودتون رو برای یک چالش بزرگ آماده کنید گرچه که شمایی که من می بینم واسه نبردی بی امان هم آماده اید چه برسه به مهاجرت ..
زیاد به مدارک تحصیلی که دارید در بدو ورود ننازید .. زیاد به تجربه کاریتون تو ایران دلخوش نکنید خودتون رو آماده کنید واسه دو سه شیفت کار ساعتی ۸-۹ دلار ...گرفتن یک مدرک تحصیلی دیگر در بدو ورود و در اسرع وقت از یکی از کالج های امریکایی توصیه میشه شدید
من ۵ ساله که تو یه شرکت امریکایی کار می کنم آدمای مهربونی هستند و در عین حال هنگام کار بسیار جدی... خوباشون خیلی خوبند بد هاشونم خیلی خیلی بد...وایی به وقتی که تمایلات نژادپرستانه هم داشته باشند پس خودتون رو برای چالش برخورد فرهنگی و اجتماعی هم آماده کنید ( روحیه محکم با اعتماد به نفس بالا و مهربانی و عدم استفاده از شاخ و شونه کشیدن های معمول در ایران اکیدا توصیه میشه )
و در آخر نا امید نباشید شما می توانید ... چالشهایی که ما ایرانیها تو زندگیمون کشیدیم از ماها یک پتک ساخته اونم از جنس سخت .. ملتی هستیم که همیشه بهترین استفاده رو از تهدیدها و سختیها می کنیم پس پیش بسوی روزهای خوب
در ضمن برنده های لاتاری ۲۰۱۶ پیشاپیش برنده شدن در این ماراتن بزرگ را تبریک عرض می کنم به امید گرفتن ویزای یک ضرب و شایدم دو ضرب بی دردسر
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
it's mine Case Number 2016AS3XXX
trust me it's truth
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!!
♧.::سیاتل::.♧
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
میگن کسی که بخواد بره راهش رو پیدا میکنه
اما عزیزان من میخوام بگم کسی که میخواد بره و پول داره راهش رو پیدا میکنه !
چطور؟ به خلاصه جستجوهای بنده توجه بفرمائید تا خدمتتون عرض کنم:
1. دانشجویی: این موضوع خوبی به نظر میرسه. البته از دور. وقتی بری دنبالش میبینی که باید شهریه بدی که اون هم برای دانشجویان خارجی خداتومن هستش. فاند هم که قربونش برم. یا نصفه میدن یا اگر کامل بدن که فقط خرج بخور و نمیر رو کفاف میده. ما گفتیم عیبی نداره برای همسر اپلای میکنیم. خودمون هم میریم کار میکنیم. دیدیم که نه! ویزای F2 حق کار نداره.
نتیجه: یا باید شهریه دانشگاه رو داشته باشید. یا حداقل به اندازه خرج سه چهارسال خانواده در اونجا پول نشون بدید. تازه باید قبلش به آفیسر گره (tie) نشون بدین که من میخوام برگردم. این یعنی موقت
2. سرمایه گذاری E5: که قضیه اش با اون پول یک میلیون دلاری کاملن مشخصه.
3. خانوادگی : که قربونش برم خانواده ما همگی فقط حداکثر تا شهر ری رفته باشن. اونم با خرج مسجد محله !
4. کاری EB3 : ویزای کاری E یک ویزای دائم هستش و برای شما و خانوادتون گرین کارت صادر میشه. فقط تنها مشکلش اینه که باید یک کارفرما داشته باشید که برای شما درخواست کار بفرسته و بره توی اداره کار امریکا این رو ثبت کنه. خب من با یکسری جستجو به این رسیدم که یکسری وکلا هستن که برای شما پیشنهاد کار میگیرن و میرن اون رو ثبت میکنن. (من به هیچ وجه استفاده از خدمات این افراد رو توصیه نمی کنم) خلاصه ما تماس گرفتیم با اینها و گفتن که بعله ! اول 55000 دلار بدید تا ما براتون اینکار رو بکنیم. فارغ از اینکه دروغ هست یا راست. باز هم میبینید که گیر کار شما به پول هستش.
نتیجه اخلاقی: اگر پول ندارید به خوردن نون و ماست و ثبت نام در لاتاری ادامه دهید
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد