2014-11-02 ساعت 01:02
سلام بر دوستان قدیمی و دوستای جدید
نه به پارسال که 6 ماه این در و اون در زدیم(که کاش نمیزدیم!) که تاپیکو باز کنن
نه به امسال که از همون روز اول بازه
به هر حال دست مدیرا درد نکنه،هوای بچه ها رو حسابی داشتن امسال
امیدوارم همه مون قبول شیم پاشیم بریم به زندگیمون برسیم ..!
بر خلاف پارسال و سال قبلش و ... که زیاد فعال بودم تو تاپیک،امسال دیگه زیاد فعالیت نمیکنم،
دلیل اولش مشغله و ...
دلیل دومش اینه که بود و نبود توی این تاپیک تاثیری تو نتیجه نداره،گرچه امیدوارم ایشالا هممون برنده شیم،ولی به نظرم این تاپیک فقط آدمو تا حد زیادی امیدوار میکنه و شخصا وقتی آخرش برنده نشدم خیلی ناراحت شدم،و از امسال گذاشتم همون روز اعلام نتایج یه چکی بکنم ببینم قبول میشم یا نه
البته جو تاپیک خیلی باحال و صمیمیه و خوش میگذره کلا
و دلیل سوم و آخر و از همه مهم تر اینه که پارسال یه سری از دوستان خیلی به ما لطف داشتن!!؟؟؟!!؟؟! و از ما پذیرایی لفظی کردن که دیگه ترجیح میدم فقط خواننده ی پست ها باشم هر از گاهی ( به دوستان جدید هم توصیه میکنم آسه برید آسه بیاید،گرچه منم همینکارو میکردم اونم شدید ولی بازم مورد عنایت قرار گرفتیم! دوستای قدیمی هم که پرچم بالاس )
ایشالا همه امسال برنده شن
نه به پارسال که 6 ماه این در و اون در زدیم(که کاش نمیزدیم!) که تاپیکو باز کنن
نه به امسال که از همون روز اول بازه
به هر حال دست مدیرا درد نکنه،هوای بچه ها رو حسابی داشتن امسال
امیدوارم همه مون قبول شیم پاشیم بریم به زندگیمون برسیم ..!
بر خلاف پارسال و سال قبلش و ... که زیاد فعال بودم تو تاپیک،امسال دیگه زیاد فعالیت نمیکنم،
دلیل اولش مشغله و ...
دلیل دومش اینه که بود و نبود توی این تاپیک تاثیری تو نتیجه نداره،گرچه امیدوارم ایشالا هممون برنده شیم،ولی به نظرم این تاپیک فقط آدمو تا حد زیادی امیدوار میکنه و شخصا وقتی آخرش برنده نشدم خیلی ناراحت شدم،و از امسال گذاشتم همون روز اعلام نتایج یه چکی بکنم ببینم قبول میشم یا نه
البته جو تاپیک خیلی باحال و صمیمیه و خوش میگذره کلا
و دلیل سوم و آخر و از همه مهم تر اینه که پارسال یه سری از دوستان خیلی به ما لطف داشتن!!؟؟؟!!؟؟! و از ما پذیرایی لفظی کردن که دیگه ترجیح میدم فقط خواننده ی پست ها باشم هر از گاهی ( به دوستان جدید هم توصیه میکنم آسه برید آسه بیاید،گرچه منم همینکارو میکردم اونم شدید ولی بازم مورد عنایت قرار گرفتیم! دوستای قدیمی هم که پرچم بالاس )
ایشالا همه امسال برنده شن
DV2017 ... DV2016 ... DV2015 ... DV2014 ... DV2013 ... DV2012 نشد ک بشه!
-----------------------------------------------------
بیا که همصدا شیم / یا پر بگیریم یا که ما فنا شیم
بیا من و تو ما شیم / یا بمیریم یا از غصه رها شیم .....
-----------------------------------------------------
بیا که همصدا شیم / یا پر بگیریم یا که ما فنا شیم
بیا من و تو ما شیم / یا بمیریم یا از غصه رها شیم .....