کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
[عکس: ElhamBakhsh11_Persian-Star.org_040.jpg]
تشکر کنندگان: pouya007 ، azadeh.mohamad ، tabim4 ، msr839 ، .samira ، Mansour92 ، کوهنورد ، rezijon
واقعیت نشون داده که فقط دوستانی در آمریکا موفق می شوند که دارای سطح سواد و مدرک معتبر یا حداقل قابل قبولی باشند. هرچند همین افراد نیز سال اول و شاید تا سال دوم به کارهای کژوآل (معمولی و غیر رسمی) مثل کار در فروشگاه ها و یا حتی بنایی و نجاری رو می آورند تا ابتدا مخارج را بتوانند دربیاورند و بعد بتوانند سریعا به شغل موردنظرشون برسند، که البته هم می رسند ولی در این بین دوستانی رو هم دیدم که در رشته هایی تحصیل کرده اند که ممکنه در ایران یا جایی که درس خوانده اند این رشته مفید بوده باشه مثل زبان انگلیسی ولی در آنطرف آب چیزی غیر از کارهای دبستانی و مدرسه یا یه مقدار پایینتر همون کارهای غیر رسمی رومی آورند و بتدریج افسرده می شن. خواهشا حتما به این موارد می دونم که همگی مون فکر کردیم ولی واقعیت رو بیشتر دریابیم که آیا مهاجرت ارزش داره؟ یا حاضریم با این کارهای کوچیک فقط به خواسته های آزاد خود برسیم.
به امید موفقیت همگی مون
تشکر کنندگان: pouya007 ، nima2016 ، abas_kashan ، tabim4 ، msr839 ، puryapurya ، taherifar ، moxtar88
(2015-04-21 ساعت 19:36)Anamis نوشته:  ٢ هفته ديگه اين موقع چه استرسي داره
بعدش هم كه نتايج و ميبينيم و ميايم به هم ميگيم ، يه حسي بم ميگه امسال قبولياى مهاجرسرا بيشترن از گذشته
راستي كه ما سال اوليم ،با تجربه ها سايت باز ميشه ساعت اول يا كه بخاطر هجوم جمعيت بالا نياد :دي؟

والا نتایج 2013 و 2014 که سایت خوب جواب دادالبته بغیر از 1 2 ساعت اول به دلیل ترافیک میلیونی سرور دی وی
ولی نتایج 2015 خیلی مورد داشت. وبسایت انواع ارور از تایم آوت تا 504 و ..... دیدن. اکثر بچه ها حوالی 11 12 تونستن نتیجشون رو ببینند
تشکر کنندگان: pouya007 ، motinus ، amirmc ، pichak333 ، tabim4 ، msr839 ، puryapurya ، kuwait ، taherifar ، saidoo
به ااطلاع میرساند کینگ ایگل بعلت پاره ای از درگیری های شخصی امکان بازدید از اینجا رو نداره. گفتم دوستان در جریان باشن. سراغشو نگیرن دیگه. به محض اینکه فرصت گیرش بیاد اینجا میاد
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، msr839 ، kuwait ، hamid32 ، taherifar ، saidoo
(2015-04-21 ساعت 19:45)amirmc نوشته:  واقعیت نشون داده که فقط دوستانی در آمریکا موفق می شوند که دارای سطح سواد و مدرک معتبر یا حداقل قابل قبولی باشند. هرچند همین افراد نیز سال اول و شاید تا سال دوم به کارهای کژوآل (معمولی و غیر رسمی) مثل کار در فروشگاه ها و یا حتی بنایی و نجاری رو می آورند تا ابتدا مخارج را بتوانند دربیاورند و بعد بتوانند سریعا به شغل موردنظرشون برسند، که البته هم می رسند ولی در این بین دوستانی رو هم دیدم که در رشته هایی تحصیل کرده اند که ممکنه در ایران یا جایی که درس خوانده اند این رشته مفید بوده باشه مثل زبان انگلیسی ولی در آنطرف آب چیزی غیر از کارهای دبستانی و مدرسه یا یه مقدار پایینتر همون کارهای غیر رسمی رومی آورند و بتدریج افسرده می شن. خواهشا حتما به این موارد می دونم که همگی مون فکر کردیم ولی واقعیت رو بیشتر دریابیم که آیا مهاجرت ارزش داره؟ یا حاضریم با این کارهای کوچیک فقط به خواسته های آزاد خود برسیم.
به امید موفقیت همگی مون

بالاخره میل به پیشرفت و ایجاد تنوع در زندگی نمیگزاره آدم یه جا بشینه. من خودم که اینجوری هستم حاضرم تو امریکا کارگری هم بکنم ولی یه جای جدید رو تجربه کرده باشم، اینکه بخوام اونجاهم از همون اول با پول و ثروت زندگی کنم اصلا لذتی هم نداره شیرینیش به همین استرس ها و دلواپسی هاشه Big Grin
تشکر کنندگان: ostokhan ، nima2016 ، pouya007 ، only_flight ، amirmc ، tabim4 ، msr839 ، Ali.ghz ، ProEngineer
[عکس: G_EAGL_2016_1_OZ-01-popup.jpg]
[عکس: S_EAGLE_2016_1_OZ-01-popup.jpg]
[عکس: S_EAGLE_2016_X020-01-popup.jpg]

IN GOD WE TRUST
(2015-04-21 ساعت 19:51)javadgorgani نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 19:45)amirmc نوشته:  واقعیت نشون داده که فقط دوستانی در آمریکا موفق می شوند که دارای سطح سواد و مدرک معتبر یا حداقل قابل قبولی باشند. هرچند همین افراد نیز سال اول و شاید تا سال دوم به کارهای کژوآل (معمولی و غیر رسمی) مثل کار در فروشگاه ها و یا حتی بنایی و نجاری رو می آورند تا ابتدا مخارج را بتوانند دربیاورند و بعد بتوانند سریعا به شغل موردنظرشون برسند، که البته هم می رسند ولی در این بین دوستانی رو هم دیدم که در رشته هایی تحصیل کرده اند که ممکنه در ایران یا جایی که درس خوانده اند این رشته مفید بوده باشه مثل زبان انگلیسی ولی در آنطرف آب چیزی غیر از کارهای دبستانی و مدرسه یا یه مقدار پایینتر همون کارهای غیر رسمی رومی آورند و بتدریج افسرده می شن. خواهشا حتما به این موارد می دونم که همگی مون فکر کردیم ولی واقعیت رو بیشتر دریابیم که آیا مهاجرت ارزش داره؟ یا حاضریم با این کارهای کوچیک فقط به خواسته های آزاد خود برسیم.
به امید موفقیت همگی مون

بالاخره میل به پیشرفت و ایجاد تنوع در زندگی نمیگزاره آدم یه جا بشینه. من خودم که اینجوری هستم حاضرم تو آمریکا کارگری هم بکنم ولی یه جای جدید رو تجربه کرده باشم، اینکه بخوام اونجاهم از همون اول با پول و ثروت زندگی کنم اصلا لذتی هم نداره شیرینیش به همین استرس ها و دلواپسی هاشه Big Grin

کامل با نظر شما بنده هم موافقم دوست خوبم. ولی گاهی همین استرسها گویا قصد تموم شدن ندارند البته ما اینطور فکر می کنیم و بالاخره خدایی هم هست. ولی یک عده هم هستن که بجای اینکه می تونستن در ایران پیشرفت کنن خواستن همین طعم رو بچشن ولی دارن اونور خودشون رو مثلا در حال فان نشون می دن در صورتیکه همین شخص در فیسبوک اونور آب شغلش را مخفی می کنه و هر از چند گاهی هم که عکسی آپ می کنه با یک قیافه داغون بنظر ما، بنظر خودش قیافه جنتلمن ظاهر می شه!! بگذریم انسان با همین چیزای استرس زا فقط پیشرفت می کنه و میل به پیشرفت هیچوقت گویا سیری نمی پذیره.
تشکر کنندگان: javadgorgani ، pouya007 ، motinus ، pichak333 ، tabim4 ، msr839 ، nima2016
(2015-04-21 ساعت 19:11)someonelikeyou نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 18:04)ostokhan نوشته:  [IMG][/IMG]

Just so good!

وای برج میلاد سیاتل قربونش بشممممممم

needle space :d d:

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، tabim4 ، someonelikeyou ، msr839 ، saidoo
(2015-04-21 ساعت 17:04).samira نوشته:  متاسفانه دوست دوران نوجوانيم دو روز پيش بر اثر تصادف تو خيابون شريعتى فوت كرد امروز تشييع جنازش بود دوستاى عزيزم امشب براى شادى روحش دعا كنيد از خدا براى دوست قديميم آرامش اخروى وبراى دوستاى جديد مهاجر سراييم شادى وخوش شانسى طلب ميكنم

rest in peace

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: amirmc ، pouya007 ، ostokhan ، saidoo ، tabim4 ، someonelikeyou ، msr839 ، puryapurya ، moxtar88
(2015-04-21 ساعت 19:46)ostokhan نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 19:36)Anamis نوشته:  ٢ هفته ديگه اين موقع چه استرسي داره
بعدش هم كه نتايج و ميبينيم و ميايم به هم ميگيم ، يه حسي بم ميگه امسال قبولياى مهاجرسرا بيشترن از گذشته
راستي كه ما سال اوليم ،با تجربه ها سايت باز ميشه ساعت اول يا كه بخاطر هجوم جمعيت بالا نياد :دي؟

والا نتایج 2013 و 2014 که سایت خوب جواب دادالبته بغیر از 1 2 ساعت اول به دلیل ترافیک میلیونی سرور دی وی
ولی نتایج 2015 خیلی مورد داشت. وبسایت انواع ارور از تایم آوت تا 504 و ..... دیدن. اکثر بچه ها حوالی 11 12 تونستن نتیجشون رو ببینند

البته سال گذشته 10 دقیقه زودتر جواب اومد . من که برنده نشدم ولی امسال امیدوارم همه بچه های مهاجرسرا برنده بشن. بگووووووووو آآآآآمینننننننن
[font=Courier]
It is 13 days, 22 hours, 21 minutes, 30 seconds
[/font]
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: pichak333 ، saidoo ، Hezha ، redbull ، tabim4 ، javadgorgani ، msr839 ، azadeh.mohamad ، nima2016 ، puryapurya ، سوار
دوستان من هم خواستم یه کم از حس و حالم بگم ...الان که دارم براتون مینویسم دارم پست میدم تو پادگان ام ..تصور کنی کنید تو خدمت ...تو انتظار هستید ..خدمتتون تموم بشه ....لاتاری برنده بشید به محض این که خدمت تموم بشه برنده لاتاری هم بشید ....وای.....یعنی پیداش میشه رنگین کمون؟

وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله  Wink            ///////      سایه ها همیشه دروغ میگن!     //////
تشکر کنندگان: pouya007 ، redbull ، m.memari ، tabim4 ، msr839 ، pichak333 ، storagemeter ، nima2016 ، puryapurya ، hamid32 ، ProEngineer ، moxtar88 ، سوار
(2015-04-21 ساعت 20:50)Ali_Hunter نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 19:11)someonelikeyou نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 18:04)ostokhan نوشته:  [IMG][/IMG]

Just so good!

وای برج میلاد سیاتل قربونش بشممممممم

needle space :d d:

ترجمش میشه برج میلاد دیگه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: hameddjj ، msr839 ، pichak333 ، Ali_Hunter ، pouya007 ، taherifar ، ostokhan
خودتون قضاوت کنید...!
دیروز پدرم یه هیوندا اکست (سدان)2013 برج 6 با 40 هزار کارکرد خرید.( هیوستون تگزاس) میدونید با ماهی چند؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ فقط و فقط با ماهی 216 دلار!!!! کلا 13هزار دلار شد! با 5 سال قسط فقط ماهی 216 دلار!!!! حالا اینجا باید برای گرفتن این ماشین 100 میلیون ( کمتر بیشتر) هزینه کرد
حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو در ایران!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

(2015-04-21 ساعت 22:36)alireza_guitar نوشته:  خودتون قضاوت کنید...!
دیروز پدرم یه هیوندا اکست (سدان)2013 برج 6 با 40 هزار کارکرد خرید.( هیوستون تگزاس) میدونید با ماهی چند؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ فقط و فقط با ماهی 216 دلار!!!! کلا 13هزار دلار شد! با 5 سال قسط فقط ماهی 216 دلار!!!! حالا اینجا باید برای گرفتن این ماشین 100 میلیون ( کمتر بیشتر) هزینه کرد
حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو در ایران!

داداش ما که کل عمرمون دنبال پرتغال فروش هستیم.هنوز هم پیداش نکردیمTongue
تشکر کنندگان: pichak333 ، tabim4 ، redbull ، nima2016 ، puryapurya ، pouya007 ، msr839 ، alireza_guitar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان