موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در صورتی که برای مرحله اول پذیرفته بشیم، برای مرحله اول چه مدارکی لازمه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
منم واسه اولین بار ثبت نام کردم و شدیدا امیدوارم.
[/color]چه فکر کنید که میتوانید و چه فکر کنید که نمیتوتنید در هر دو صورت حق با شماست.(هنری فورد)[/b]
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
2014-11-20 ساعت 08:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-20 ساعت 08:53 توسط alireza_guitar.)
خبر مهم
دوستان عزیز بعد از مدتها پنجشنبه همین امشب ( به وقت آمریکا ) اوباما در یک مصاحبه تلویزیونی، قوانین جدید مهاجرتی رو به صورت رسمی اعلام میکنه اینطور که من متوجه شدم درصد پذیرش مهاجرانی که خانوادهاشون در آمریکا هستن ( مثل من ) از 7% سالیانه به 15% در سال افزایش پیدا میکنه. باید دید که آیا درصد پذیرش لاتاریی هم بالا میبره یا خیر
امیدوارم خبرای خوبی امشب بشنویم. لازم به ذکره که بخش های دیگه مثل پذیرش از طریق کار و دانشجویی و توریستی هم جزء تغییرات هست.
یا حق
The White House said Obama will deliver a televised speech on Thursday night laying out the plan followed by a trip to Las Vegas on Friday to build support. Nevada is home to the highest proportion of undocumented immigrants in the country.
http://mobile.reuters.com/article/idUSKC...9?irpc=932
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
سلام...من فک کردم همه رفتن خواب زمستانی و فرودرین تا اردیبهشت بیدار میشن...مثل اینکه دوباره هستن ملت اینجا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-20 ساعت 08:43)alireza_guitar نوشته: خبر مهم
دوستان عزیز بعد از مدتها پنجشنبه همین امشب ( به وقت آمریکا ) اوباما در یک مصاحبه تلویزیونی، قوانین جدید مهاجرتی رو به صورت رسمی اعلام میکنه اینطور که من متوجه شدم درصد پذیرش مهاجرانی که خانوادهاشون در آمریکا هستن ( مثل من ) از 7% سالیانه به 15% در سال افزایش پیدا میکنه. باید دید که آیا درصد پذیرش لاتاریی هم بالا میبره یا خیر
امیدوارم خبرای خوبی امشب بشنویم. لازم به ذکره که بخش های دیگه مثل پذیرش از طریق کار و دانشجویی و توریستی هم جزء تغییرات هست.
یا حق
The White House said Obama will deliver a televised speech on Thursday night laying out the plan followed by a trip to Las Vegas on Friday to build support. Nevada is home to the highest proportion of undocumented immigrants in the country.
http://mobile.reuters.com/article/idUSKC...9?irpc=932
خواهشا بعد از ديدن برنامه هرجي عايدتان شد اينجا بنويسيد ما كه زبانمان زير صفره ولي شما هر جي متوجه شديد بيياييد برايمان نقل كنيد من تقريبا شرايط شما را دارم ممنون از خبر دهيتان خيلي خوشحالمان كردي
به دو جيز تكيه نكن غرور و دروغ , ادم با غرور مي تازد و با دروغ مي بازد
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
اقاي alireza_guitar جي شد بلاخره شيري يا روباه اين اقا اوباما خبر خوشجال كننده اي دادن يا نه ؟؟
به دو جيز تكيه نكن غرور و دروغ , ادم با غرور مي تازد و با دروغ مي بازد