موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
عاجزانه از shahryar7021 و همه دوستان خواهش دارم لطفا برای من دعا کنند تا من نیز امسال برنده لاتاری گرین کارت آمریکا باشم
واقعا به این شانس نیاز دارم خواهش میکنم برای من دعا کنید
باتشکر از همه
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-28 ساعت 11:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-28 ساعت 11:22 توسط rainbow21.)
دوستان من يه سوال داشتم
من مي خوام دانشجويي اقدام كنم براي usa الان خواهرم اونجاست ، مي خواستم احتمال هست در خواست ويزاي دانشجويي من رد بشه !!؟ چون خواهرم اونجاست ؟ چون من شنيدم چون يكي از اقوام درجه ١ اونجاست احتمال رد شدن من هست ؟ اگر كسي اطلاعات كامل داره بده ممنون ميشم
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
چندتا از کامنت هارو خوندم برام جالب بود که چندنفر به خاطر خودشون نمی خوان برن و به خاطر آینده ی بچه می خوان برن. آخه واقعا چرا؟؟ مگه ما حق زندگی نداریم؟؟ خب اگه پدر مادری دوس نداره بره بچه خودش بعدا اگه بخواد میتونه بره. دوستان لطفا خودتونو دوس داشته باشید و با خودتون رو راست باشید . در واقع این باید شما باشید که دلتون بخواد برید بچه رو هم ببرید نه صرفا به خاطر آینده بچه. خیلی از خونواده ها به خاطر آینده ی همون بچه برگشتن ایران.
we fight for a better life
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-29 ساعت 16:32
سلام دوستان من پسرخاله ام امسال لاتاری ثبت نام کرده ولی از وقتی شنیده هرکی عکسش رو با فتوشاپ ویرایش کرده از پروسه لاتاری حذف میشه خیلی نگرانه میخواستم ببینم این قضیه واقعیت داره؟ و در ضمن اگه کسی بخواد پس از ثبت نام لاتاری یک قسمت از نام خانوادگیش را تغییر بده یا حذف کنه بعدا اگه در لاتاری برنده بشه مشکلی براش پیش میاد؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من یه سوال دارم که ذهنمو بدجور مشغول کرده اونم اینه که اگه فرضاً خدای نکرده ما تو لاتاری رد بشیم چجوری بفهمیم مثلا بخاطر این بوده که عکسمون مشکل داشته؟؟؟ بهمون اطلاع میدن یا فقط میگن رد شدی و اسمت در نیومده؟؟ چون من فکر میکنم عکسم مشکل داره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .شمارش معکوس برای چه کاری شروع شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه بگید؟؟؟؟؟؟؟