موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر امریکا هر جهنمی هم که باشه اما تجربه کردن اون و شکست خوردن در امریکا اوج پیروزی !!!!!
بهتر از یکنواختی و غم و قصه و ....اینهاست
پس برید و اماده شید و وسایل جمع کنید با این هدف برید ک میخاید ی تجربه جدید پیدا کنید و بمیرید !!! تا اینکه اینجا بمیرید ....التبه بلانصبت شماها
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان عزیز خواهشمندم ذره ای در تصمیمی که گرفتن دودل نشن و شک نکنن! در این راه ثابت قدم باشید! حتی اگه خدای نکرده لاتاری هم نشد!
******************************************************************************************************************
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-01 ساعت 12:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-01 ساعت 12:22 توسط hameo981.)
473 صفحه آرزو / توهم / خیال
واقعا یکی از مشکلاتی که این ثبت نام تو لاتاری داره همین استرس الکی و مسخره ای هس که به آدم دس میده و ساعت هایی که هدر میره سر همین خیال پردازی . یعنی من خیلی خودمو کنترل کردم که از مهر که ثبت نام کردم بی خیال لاتاری شم تا اعلام نتایج منتها یه ماه اخیر هی میام یه سری مطلب این ور اون ور میخونم آخر سرم به احتمال بالای 90 درصد قبول نمیشم . مثل سال گذشته و مثل یکی دیگر از دوستان من که 10 ساله داره ثبت نام میکنه و هنوز اسمش در نیومده . حالا شما حسابشو بکنید که توی این ده سال ، اگر یه ماه تو توهم بوده باشه هر سال میشه ده ماه وقت تلف کنی و اعصاب خورد کنی . آخر سرشم با کلمه ی NOT روبرو میشه . البته نمیخوام کسی رو نا امید کنم . ولی خوب احتمال برنده شدن کمه دیگه . باز هم ثبت نام خواهم کرد ولی باید یه فکری بکنم به حال این روزایی که آدم میره تو برزخ و توهم تا 5 می که دوباره به روال عادی بر میگرده (اونم بعد از یه افسردگی خفیف/شدید که به خاطر کلمه ی NOT بش دس میده). کلا روی این قضیه ی لاتاری اصن نباید حساب باز کرد حتی به اندازه ی یه نخود .
از این طرفم بعضیا خیلی باحالن سال اول ثبت نام میکنن همون سالم قبول میشن .
بد بینی خوب نیست ولی خوش بینی افراطی هم خوب نیست . کلا لاتاری بنا بر اینه که کسی قبول نشه . مگر این که خلافش ثابت شه و یکی این وسط استثنا دراد.
حیف این یه ماهی که الاف بودم و از کار و زندگی افتادم .
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-01 ساعت 12:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-01 ساعت 12:25 توسط msr839.)
ولي به نظر من بيشتر نق زدنا به خاطر حس حسادت ايرانياي خارج نشين هست كه اصلا دوست ندارن ايرانياي داخل كشور بيان اونجاها
يه جورايي حس ميكنن جاشون تنگ ميشه
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
2015-05-01 ساعت 12:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-01 ساعت 12:23 توسط ostokhan.)
آمریکا برای خیلی از مردمان کشورهای دیگه آرزو نیست وگرنه تعداد شرکت کننده هاش 14 میلیون نبود. اونجا برای ایرانیها آرزوست که 1/14 ظرفیت کل شرکت کننده ها رو به خودشون اختصاص میده.
ایران = 1/14 ظرفیت کل شرکت کننده ها
260 کشور دیگه = 13/14 ظرفیت کل شرکت کننده ها
ایران با بیش از 1 میلیون ثبت نام کننده. به نظرم وزارت امور خارجه آمریکا باید توجه جداگونه ای به ایرانیها داشته باشه
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
رفتید امریکا همرنگ جماعت شید ...
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
شخصی نزد حکیمی آمد و گفت:
آیا خبر داری فلان شخص
درباره تو چنین و چنان میگوید
و بسیار از تو غیبت و بدگویی نمود.
حکیم با تبسم رو به او کرد و جواب داد:
آن شخص تیری را بسویم پرتاب کرد
اما به من نرسید،
پس چرا تو آن تیر را از زمین برداشتی و در قلب من فرو کردی ؟!!
یادمان نرود هیچوقت سبب نقل کینه ها و دشمنیها نباشیم ...
"شاد و ثروتمند و پر انرژی باشید عزیزان
دوستان شاد باشید من رفتم توستم بر می گردم
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-01 ساعت 12:01)کوهنورد نوشته: موضوع اینه که ما تو ایران زیاد تن به کار نمیدیم و راحت طلبیم (البته ببخشید همه اینطوری نیستن ) ولی در بلاد کفر از صبح تا غروب باید درست و حسابی کار کنیم تا به نتیجه برسیم و این دقیقا چیزی که ما ایرانیها رو کلافه میکنه و نمیتونیم باهاش کنار بیایم. وگرنه از همین موضوع میشه نتیجه گرفت همه چیزش رو حساب و کتابه برعکس اینجا.
من مدير مستقيمم يك خانم امريكايي ٥٠ سالست اهل نيويورك ... با اينكه به نظر ما ايرانيا٥٠ سال سن زياديه و ديگه يواش يواش خودشو بايدبراى خوش آمدگويى به حضرت عزرائيل آماده كنه اما برعكس اين خانم به طور شگفت انگيزى انرژيك و سرحاله ... صبح ها سر ساعت ٧ قبل از خيلى از ما جوونها سر كارش مياد سات ٦:٣٠ ديرتر از همه هم ميره خونه تازه اگه كار ناتموم داشته باشه تا تمومش نكنه نميره و دائماً يا تو ميتينگه يا بازديد از بيمارستان ها..ايرانيها رو هم خيلى دوست داره هميشه ميگه تو ميدل ايست بهترين و نزديكترين آدمها به امريكاييي ها ايرانيان ... ميگفت زمان حادثه ١١ سپتامبر با خانواده نشسته بوديم پاى تلويزيون و با چشم گريون داشتيم خبرها رو پى گيرى ميكرديم كه تو سى ان ان خبرى پخش شد مربوط به ايران : تعداد زيادى از مردم ايران با روشن كردن شمع مراتب همدردى خودشون رو با بازماندگان حادثه ١١ سپتامبر ابراز كردند ... ميگفت از يه طرف اشك غم و از يك طرف اشك شوق ميريختيم ، تو اون وضعيت بد شما ايرانيها اولين كسايى بوديد كه با ما و مردم ما همدردى كرديد اينو ما يادمون نميره تازه روابط دوستى ما ريشه تو تاريخ هم داره
باور كنيد اين ملت دليل پيشرفتشون نه حكومتشونه نه چيز ديگه بلكه خودشون بودند سخت كوشند زن و مردشون پير و جوونشون ... حالا استثناعاتى هم دارند كه اون همه جا هست
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
برنده شدن نزدیک ماست ,سه روز پر از احساس شوق رسیدن به خواسته رو با این جمله زمزمه میکنم چون من برنده ام در هر حالت ,خداروشکر هم در لاتاری ۲۰۱۶برنده شدم ,هم در زندگی برنده ام ,چون حس خوب رو الان هم دارم برنده ام چون خداروشکر همه چیز بر وفق مراده و همه چیز میسر و ممکن هست چه قبل اعلام نتایج چه بعد اعلام نتایج ,نتیجه هر چی باشه من اینو با شهامت دوباره اعلام میکنم من برنده ام خداروشکر
[font=Tahoma]خدارو شکر همه چیز روبراهه[/font]
[font=Times New Roman]خداروشکر همه چیز بر وفق مراده[/font]
[font=Times New Roman]خداروشکر ویزاامریکاروبه شیوه ای عالی گرفتم[/font]