موضوعها: 0
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-01 ساعت 12:49)meraj-fallahi نوشته: واقعا فاز اینایی که دارن ایه یاس میخونن رو درک نمیکنم !
خووو درسته بیشتر ماها که میریم اونجا ، تا اون زمانی که جا بیوفتیمُ کار مرتبط با تخصصمون رو پیدا کنیم باید به کار های خدماتی رو بیاریم ...
مخصوصا ما ها که اونجا کسی رو نداریم ... اگرم داشته باشیم ترجیح میدیم بهشون رو نزنیمُ روپای خودمون وایسیم ...
چرا نمیخوایم قبول کنیم که داریم از یه مملکت جهان سومی میریم به یه کشور پیشرفته ...
من خودم عاشق فوتبال بودمُ بچگیام هرشب خواب فوتبالیست شدن میدیدم ! ولی خوب از جمع ما فقط یه نفر به لطف اسم پدرش فوتبالیست شدُ .... حالا بعد چند سال بزرگترین باشگاه مملکت رو به گه کشیدهُ همه پیشکسوتا میگن این ادم مشکل اخلاقی داره ... بیخیال حالا ...
پارتی بازیُ ان حرفا یه دلیله ... این که هرچقدر میدوییم نمیرسیم ! یه دلیله ... خیلی چیزای دیگه ...
بقول دوست عزیزمون بیشترمون که میایم اینجا پای حرفای هم میشینیم، تحصیلات عالیه داریم...اگه تو ایران بمونیم لااقل یه اقا مهندسی چیزی صدامون میکنن !
ولی خوب تو آمریکا از این خبرا نیست ...
قبل این که بری اونجاُ تازه یادت بیوفته واسه چی اومدی اینجا ! الان فکر کنیم ُ تفاوت هارو احساس کنیم ... و با هدف بریم جلو ..
کوچیک همه دوستان هم هستیم
مشکل اینه که ما دوست داریم چیزای خوب راحت بدست بیاریم بدون هیچ گونه تلاشی حالا اگه این وسط یه خورده تلاش کردیم اسمشو میزاریم سختی و به همه میگیم خیلی سختی و بدبختی کشیدم تا به اینجا رسیدم نمیگم سعی و تلاش کردم برا بدست اوردن اسایش و رفاه بیشتر.
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!!
♧.::سیاتل::.♧
رتبه:
11
2 تشکر در 0 ارسال
2015-05-01 ساعت 13:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-01 ساعت 13:07 توسط reza0611.)
این نسخه تجربه یک نفره بعد از یکسال زندگی در امریکا
اگر قرار بود براى دیگران نسخهاى بنویسم مى گفتم؛
اگر سرپرست خانواده هستید و به هر درى زدهاید و به جایی نرسیدهاید دست
زن و بچه را بگیرید و به هر کلکى هست خودتان را به اینور آب برسانید؛
اگر مسوولیتی ندارید و دلتان میخواهد خوش بگذرانید و افق و آیندهاى
براى خودتان بسازید سعی کنید به هر کلکى هست پذیرشی از یکی از
دانشگاههای اینجا بگیرید و خودتان را به اینور آب برسانىد و بعد از
پایان تحصیلات با دست پر برگردید؛
اگر پول و پله زیادی دارید و نیدونید چطوری خرجش کنید معطل نکنید و
خودتان را به اینور آب برسانید و پول روى پول بسازید؛
اگر کار خوبى دارید و از آن مهمتر اعتبارى به هم زدهاید و با دوستان و
خانوادهتان خوشید و براى خودتان زندگى ساختهاید و دارید غم بنزین و
گندکاریهای دولتی و گرانى و قسط بانک و برنامههای بی سر و ته تلویزیون و
آزادى بیان و این چیزها را میخورید بنشینید سرجایتان و از زندگیتان تا
جایی که میتوانید لذت ببرید؛ اینجا همه اون سختىها هست مضاف بر اینکه
خبرى از کار خوب و اعتبار و لذت بردن از همنشینی با دوستان و خانواده نیست
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام 2 سوال : کسی که اف بی آی چک بخوره چند در صد احتمال داره که بهش (ویزا - گرين کارت ) برسه؟ و اگر خودش برنده لاتری نشه و همسرش بعنوان سرپرست خانوار برنده شده باشه آیا تغییری در شرایطش خواهد داشت یعنی همسر و فرزندش گرین کارت بگیرن و خودش بعد از گذشت مراحل اف بی آی چک نهایتا بتونه ویزا بگیره؟
ما جمله اسیران من و مای خویشیم اینجاست همان علت صد دستگی ما
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
یه توصیه ی مهم ( البته نظر شخصی منه ) :
کسانی که برنده میشین تا گرین کارت رو با انگشت شصت و اشاره دستتون به صورت فیزیکی لمس نکردین
به احدی از دوستان و آشنایان و خصوصا فامیل محترم به اندازه ی سر سوزنی اطلاع ندید؛ چرا که در صورتی که
دو هفته بعد دوباره قرعه کشی بشه یا این که ویزا تموم شه یا این که از آسمون سنگ نازل شه یا به هر دلیل
دیگه ای اگه نتونستین گرین کارت رو دریافت کنین مضحکه عام و خاص میشین و میشین سوژه و نقل مجالس خانوادگی
که فلانی چی شد هنوز اینجایی که خبری نشد ، هر هر کر کر . خلاصه پروندتون تا چند وقت بازه و کارشناسان
خبره در باره ی شما و آینده ی شما نظرات کارشناسی میدن !