موضوعها: 4
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
جناب hedyhoney صرفا جهت اطلاعتون عرض میکنم که اینجا یک سایت غیرانتفاعیست. نحوه ی کار و سیاست گذاریش توسط مدیران ارشد صورت میگیرد و مدیران و کاربران هم در جهت آن اقدام میکنند.
در سیاست های سایت کمک و اطلاع رسانی به سایرین وجود دارد و بر آن تاکید شده.چه شانس شما پایین بیاید چه نیاید سیاست سایت تغییری نخواهد کرد.
اندکی خودخواه نباشیم! مگر کسانی که مایل به مهاجرت هستند و از لاتاری بیخبرند وجود ندارد؟ اگر میتوانید 100% تضمین و اثبات کنید که تمام افراد ایرانی که مایل به مهاجرت هستند از لاتاری هم خبر دارند و به چند و چون آن آشنایند سیاست اطلاع رسانی سایت متوقف خواهد شد. در غیر اینصورت خودخواهیست که چون شانس ما کمتر میشود به دیگران نگوییم.
اگر بخت با شما یار باشد تمام مردم هم ثبت نام کنند اسم شما در میاید.
لزومی به ادامه ی این بحث وجود ندارد و ارائه مطالب در این جهت حذف شده و کاربر اخطار خواهد گرفت.
موفق باشید.
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
علیرغم اخطار های فراوان مدیران همچنان دوستان اصرار دارند موضوع تاپیک رو منحرف کنند. پست ها عدم تایید شد و شخص خاطی 1 هفته به مرخصی اجباری رفت.
در صورتی که دوستان خیلی علاقه دارند به این موضوع بپردازند و به نظرشون تاپیک کاربردی نداره بدونند که همه مدیران هم در مورد کارایی تاپیک موجود اطمینان خاطر ندارند!!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من از اعضای قدیم مهاجر سرام البته تا امیال فقط خواننده نظرات و تجربیات و مطالب دوستان بودم من با نظر دوستی که گفته بود اگه همه مردم دنیا شرکت کنن به هر حال باید شانس و اقبال و قسمت و ماه و خورشید و فلک و کائنات و مهمتر از همه خدا بخواد تا یه نفر برنده بشه و اینکه مثلا خود من سالها پیش فقط ایم لاتاری رو شنیده بودم ولی تمام اطلاعات مهم در باره ثبت نام و بقیه چیز ها رو از مهاجر سرا یاد گرفتم
در باره این تاپیک همون جور که از اسمش پیداس لحظه شماری برای رسیدن روز موعوده که در سایت وزارت امور خارجه امریکا نوید آن داده شده است و امید وارم بسته نشه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
27
55 تشکر در 16 ارسال
سلام دوباره، با اینکه زیاد چیزی نمینویسم تو تاپیک و بیشتر میخونم اما از مدیران میخوام که با کوچکترین تخلفی شدیدترین برخورد رو داشته باشن تا این تاپیک رو تا اعلام نتایج بدون مشکل داشته باشیم... با تشکر
DV-Lottery'13: FAILED
DV-Lottery'14: FAILED
DV-Lottery'15: FAILED
DV-Lottery'16: FAILED
DV-Lottery'17: FAILED
DV-Lottery'18: FAILED
DV-Lottery'19: FAILED
DV-Lottery'20: FAILED
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ایا ویزای توریستی امریکا رو میتوان به ویزای داءم تبدیل کرد ......
از کجا اطلاعات بگیرم ....
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
2015-01-18 ساعت 09:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-18 ساعت 09:10 توسط hedyhoney.)
[quote='saboteur' pid='574114' dateline='1421489180']
جناب hedyhoney صرفا جهت اطلاعتون عرض میکنم که اینجا یک سایت غیرانتفاعیست. نحوه ی کار و سیاست گذاریش توسط مدیران ارشد صورت میگیرد .....
بله به اهداف سایت کاملا واقفم جناب saboteur و اینکه منظور من و بعضی از بچه ها بد متوجه شدن توضیحاتی و لازم دونستم بدم.انتظار انتقاد پذیری بیشتری از شما و دیگران داشتم و دارم.از نحوه دمکراسی به این شیوه همه ما راضی هستیم
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دخترم دانشجو است و سال اولش میباشد .اگر ویرای تفریحی بگیریم و برود امریکا در اونجا تحصیل کنه امکانش است بعد از 5 سال سیتیزن شیپ رو بگیره و اقامت دایم داشته باشه . در ضمن تا قبل از اقامت دایم تحصیلش در دانشگاه میسر است و در مورد تحصیلش امکان داره یا چون اقامت نداره ثبت نام نمیسه...لطفا راهنمایی فرمایید
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-18 ساعت 19:17)aliomid.ao نوشته: سلام
دخترم دانشجو است و سال اولش میباشد .اگر ویرای تفریحی بگیریم و برود آمریکا در اونجا تحصیل کنه امکانش است بعد از 5 سال سیتیزن شیپ رو بگیره و اقامت دایم داشته باشه . در ضمن تا قبل از اقامت دایم تحصیلش در دانشگاه میسر است و در مورد تحصیلش امکان داره یا چون اقامت نداره ثبت نام نمیسه...لطفا راهنمایی فرمایید
دوست عزیز دختر شما به هیچ عنوان نمیتونه با ویزای توریستی در دانشگاه ثبت نام و مشغول به تحصیل بشه و قطعآ باید بعد از اتمام تاریخ ویزا از امریکا خارج شود. ولی اگه با ویزای تحصیلی وارد خاک امریکا شد میتونه بعداز اتمام دانشگاه ویزاش رو تغییر بده و اون دیگه مراحل و شرایط خاص خودش رو میطلبه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز
من امروز تو فرم ثبت نامی لاتاری که ذخیره کرده بودم دیدم که متاسفانه شماره تلفن همراه رو اشتباهی وارد کردم!
این موضوع نگرانم کرد! به نظرتون مسئله ای پیش نمیاد؟
لطفا اگه میشه راهنماییم کنید...
ممنون
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بنا بر رده بندی جدید اعلام شده، گذرنامه ایالات متحده آمریکا، با افزایش امتیازات خود، موفق شدن در دره نخست گذرنامههای معتبر دنیا بایستد.
موسسه Henley & Partners با اعلام رده بندی جهان اعتبار گذرنامههای ۱۷۴ گذرنامه جهان، تغییراتی در جدول سال گذشته خود ایجاد کرد. این رده بندی برپای شماره کشورهایی است که حامل هر گذرنامه میتواند از ژوئیه ۲۰۱۴ بدون دریافت روادید، وارد آنها شود. این جدول با همکاری اتحادیه حل و نقل هوایی (IATA) که بیشترین اطلاعات درباره گذرنامهها و روادید را دارد، تهیه شده است.
معتبرتین گذرنامهها بر پایه رده بندی جدید عبارتند از:
۱- فنلاند، آلمان، سوئد، بریتانیا و ایالات متحده آمریکا، در رده نخست رده بندی معتبرترین گذرنامههای جهان ایستادند. حاملان گذرنامههای این کشورها میتوانند بدون دریافت روادید، وارد ۱۷۵ کشور شوند.
۲- کانادا و دانمارک، رده دوم معتبرتیرن گذرنامههای جهان را دارند. دارندگان این گذرنامهها میتوانند بدون دریافت روادید وارد ۱۷۳ کشور جهان شوند.
۳- بلژیک، فرانسه، ایتالیا، ژاپن، کره جنوبی، لوکزامبورگ، هلند، پرتغال و اسپانیا، با توانایی ورود به ۱۷۲ کشور جهان بدون روادید، در رده سوم معتبرترین گذرنامههای جهان ایستادند.
۴- اتریش ایرلند و نروژ، در رده چهارم معتبرترین گذرنامههای جهان ایستادند. دارندگان این گذرنامهها میتوانند بدون اخذر روادید به ۱۷۱ کشور جهان بروند.
۵- نیوزلند، سنگاپور و سوئیس، جایگاه پنجم معتبرترین گذرنامههای جهان را به خود اختصاص دادند. دارندگان این گذرنامهها میتوانند بدون اخذ روادید به ۱۷۰ کشور جهان بروند.
۶- یونان در رده ششم معتبرترین گذرنامههای جهان ایستاده است. شهروندان این کشور میتوانند بدون اخذ روادید به ۱۶۹ کشور کشور جهان بروند.
۷- استرالیا در رده هشتم معتبرترین گذرنامههای جهان ایستاده است. شهروندان این کشور میتوانند بدون اخذ روادید به ۱۶۸ کشور جهان بروند.
۸- مالزی و مالت هشتم معتبرترین گذرنامههای جهان را به خود اختصاص دادهاند. دارندگان این گذرنامهها میتوانند بدون اخذ روادید به ۱۶۶ کشور جهان بروند.
۹- ایسلند در رده نهم معتبرترین گذرنامههای جهان ایستاده است. شهروندان این کشور میتوانند بدون دریافت گذرنامه به ۱۶۵ کشور جهان بروند.
۱۰- چک و مجارستان رده دهم معتبرترین گذرنامههای جهان را به خود اختصاص دادهاند. دارندگان گذرنامههای این کشورها میتوانند بدون دریافت روادید به ۱۶۲ کشور جهان بروند.
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me