موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-19 ساعت 09:42)Ahwaziha نوشته: (2015-01-17 ساعت 13:26)rbrb-2015 نوشته: پارسال من واقعا ایمان داشتم برنده میشم و شدم!!
انقد ایمان داشتم که با اینکه مهلت فرستادن پرونده مهاجرتی کانادا تموم میشد، نفرستادم چون اعتقاد داشتم با برنده شدن در لاتاری هزینه وکیل و . . . سوخت میشه و خب حق داشتم
شما هم اگه ایمان داشته باشید و حتی ذره ای ته دلتون شک نباشه برنده میشید
فقط یادتون باشه درسته پروسه لاتاری نسبت به پروسه های دیگه مهاجرت کم هزینه تر، ولی با این قیمت دلار باز هم هزینه ها قابل توجه! پس پس انداز کنید
یه نکته دیگه زبان محاوره ای تون رو قوی کنید که حداقل برای این یه قلم نخواید اونجا انرژی زیادی بذارید
با آرزوی موفقییت برای تک تک آرزومندان
منم همسرم مطمئنه که قبول میشیم.حالابایدببینیم چی پیش میاد.موفق باشید[emoji4] [emoji4] [emoji4]
منم ایمان دارم که برنده میشم امضامو ببینید من برنده خوش شانس ۲۰۱۶ هستم حتی کیس نامبرم یه عدد کوچیکه و ویزای یه ضرب میگیرم الان دارم شهر هایی که دوس دارمو میسنجم و وضعیت کار و مخارجو بررسی میکنم الان دارم به شهر کلمبوس در اوهایو فکر میکنم لطفا اگه کسی نظری درباره این شهر داره بهم بگه لطفا ایشالا سال دیگه در اولین فرصت سفرنامه هامو میذارم اینجا برای استفاده دوستان
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
در صورت برنده شدن لاتاری و دریافت گرین کارت می شود به کانادا مهاجرت کرد و آنجا زندگی کرد؟ شرایط اقامت در کانادا چگونه است؟ آیا با داشتن گرین کارت باید برای اقامت کانادا ویزا گرفت؟ با تشکر از دوستان لطفا راهنمایی کنید.
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-19 ساعت 16:16)siavash64 نوشته: در صورت برنده شدن لاتاری و دریافت گرین کارت می شود به کانادا مهاجرت کرد و آنجا زندگی کرد؟ شرایط اقامت در کانادا چگونه است؟ آیا با داشتن گرین کارت باید برای اقامت کانادا ویزا گرفت؟ با تشکر از دوستان لطفا راهنمایی کنید.
مهاجرت که نه ولی برای مدت کوتاه به عنوان مسافرت بله.
تا قبل از سیتی زن شدن و داشتن پاس امریکایی نمیتوانید به "کانادا" یا کشور دیگری "مهاجرت" کنید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-19 ساعت 16:16)siavash64 نوشته: در صورت برنده شدن لاتاری و دریافت گرین کارت می شود به کانادا مهاجرت کرد و آنجا زندگی کرد؟ شرایط اقامت در کانادا چگونه است؟ آیا با داشتن گرین کارت باید برای اقامت کانادا ویزا گرفت؟ با تشکر از دوستان لطفا راهنمایی کنید.
باسلام دوست عزیز وقتی آمریکا گذاشته چرا کانادا ؟نگاه کنید ببینید چند نفر کانادایی برا لاتاری آمریکا ثبت نام کرده اند همیشه شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ب همه ى دوستان... من چهار سال دارم تو لاتارى ثبت نام ميکنم ولى موفق ب ديدن همون جمله ى معروف شدم.... ب اميد قبولى براى خودم و همه ى دوستان ک واقعا ب هر دليلى ب مهاجرت احتياج دارن انرژى مثبت بفرستين++++++++++++
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-20 ساعت 10:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-20 ساعت 10:05 توسط siavash64.)
به دلیل اینکه من در کانادا دوست و اقوام زیادی دارم کانادا را ترجیح می دهم حالا آیا امکان اقامت در کانادا با گرین کارت هست؟
مثل افرادی که گرین کارت دارند و خارج از آمریکا زندگی می کنند و سالی یک بار برای تمدید گرین کارت به آمریکا بر می گردند
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
چه جو باحالیه یاد 5 سال پیش خودم افتادم که تازه برای مهاجرت تحقیق میکردم و با مهاجرسرا آشنا شده بودم..... یادش به خیر همش میرفتم توی خیابون قدم میزدم و میگفتم یعنی میشه ما هم یه روز بریم؟؟؟
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
آقایون و خانوما نفس هاتونو تو سینه حبس کنید فقط و فقط ۱۰۵ روز و ۱ ساعت و سی دقیقه دیگه مونده به اعلام برنده شدنمون
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
کم کم داره تعداد روزايى ک مونده ب جواب لاتارى داره دو رقمى ميشه لطفا همه دوستان فعاليتشونو تو تايپيک بيشتر کنن.. ب اميد قبولى همه ى بچه هاى مهاجر سرا... انرژى مثبت++++++++++++[/size]