موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
آقا من یه سوال خیلی غیر مرتبط دارم.یه وقت فک نکنین من عضو خیلی غیر فعالیم که این چیزارو نمیدونما فقط کیس نامبرم بالا بوده تازه از گرد راه رسیدم
میشه بگید چرا من سفر نامه هارو نمیتونم پیدا کنم؟
شماره کیس:2015AS78XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:ایروان > تعداد افراد منظور در کیس :2نفر > ارسال فرمهای سری اول: 19 may > آپدیت فرمهای سری اول: oct
کارنت شدن کیس: : > دریافت نامه دوم : : > مصاحبه:
خدايا
قسمت و حكمت بماند براى آنهايى
كه دركش ميكنند
براى من فقط معجزه كن ......
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-27 ساعت 01:23)mandikhanum نوشته: آقا من یه سوال خیلی غیر مرتبط دارم.یه وقت فک نکنین من عضو خیلی غیر فعالیم که این چیزارو نمیدونما فقط کیس نامبرم بالا بوده تازه از گرد راه رسیدم
میشه بگید چرا من سفر نامه هارو نمیتونم پیدا کنم؟
تو قسمت جستجو تایپ کنین سفر نامه ، کلی صفحه باز میشه که سفر نامها توشون هست
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها میشه یکی منو راهنمایی کنه چرا صبح وارد سایت میشم میخوام رتبه بدم میگه ظرفیت رتبه دادن امروز شما تمام شده من که هنوز رتبه ای ندادم تو هر تایپیکی گفتم هیشکی راهنماییم نکرد خو
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورک
رتبه:
7
2 تشکر در 1 ارسال
سلام يه سوالي داشتم كه جوابش از هيچ كس تا حالا نتونستم بگيرم، من در امريكا تحصيل در رشته سونوگرافي اغاز كردم ولي مدركش اسوشيتت هست كه معادل فوق ديپلم در ايران ، قصد ماندن در امريكارو هم ندارم ، مي خوام ببينم ارزش و معادل اين مدرك در ايران چي هست؟
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضرب
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
نیوشا جان از یکی از کارکنان علوم پزشکی که خودش هم پزشکه پرسیدم ایشون میگن معادل این رشته شمارو که بخواین تبدیل کنیم نداریم ما البته با تردید جوابمو داد حالا باز از یه منبع دیگه هم میپرسم
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورک
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ببخشید من نمونه نامه دوم یا همون نامه دعوت به مصاحبه رو میخاستم
اگه کسی لطف کنه به صورت عکس بزاره ممنون میشم
یا در صورت امکان برام پیام خصوصی بدین
پیشاپیش تشکر
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزيز
قبل از همه اگه ممكنه امضا تونو درست كنيد دوستان بدونن وضعيت كيستون تو چه مرحه اي ميباشد
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کلافه شدم از دیشب نمیتونم سایت سفارت انکارا را باز کنم لیست تعطیلاتشون را میخام باز نمیکنه لطفا کمک کنید ماه می کافیه ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به تمامی دوستان،
یه سوال داشتم،
من برنده لاتاری 2015 هستم و الان چند روزه که نامه دومم اومده و ابوظبی مصاحبه دارم. پاسپورتمو چند ماه پیش چون زیر 6 ماه از انقضاش مونده بود تمدید کردم و پاسپورت جدید گرفتم که شمارش با پاسپورت قبلیم که توی فرم 260 مشخصاتشو نوشته بودم فرق داره. الان نمیدونم که این تغییرو باید به ابوظبی اطلاع بدم یا باید یه 260 دگه پرینت کنم و ببرم یا اصلا چکار کنم!!؟؟ :/ لطفا راهنمایی کنید،
ممنون.