موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم چرا تاپیک لاتاری 2106 لاک هستش،فقط چرا امسال هیچکس از ایران برنده نشده؟
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-07 ساعت 02:47)hoorshid نوشته: نمیدونم چرا تاپیک لاتاری 2106 لاک هستش،فقط چرا امسال هیچکس از ایران برنده نشده؟
دليل نميشه اگه كسى تو اين سايت نيست يعنى از ايران كسى برنده نشده خيلى ها مهاجرسرا رو نميشناسن خيلى ها هم ميان اطلاعات رو ميخونن ولى اطلاعات نميذارن يه عده هم بعد از قبولى با اينجا آشنا ميشن هنوز زوده صبر كنين
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من برنده ی لاتاری 2015 هستم.سال قبل به دلایلی نتونستم اقدامی کنم.پیشه خودم گفتم ساله دیگه میرم.الان دیدم امسال برنده نشدم خیلی ناراحت شدم.تورو خدا کمک کنید چیکار کنم.کلی خواب و خیال داشتم.نمیتونم برای 2015 اقدام کنم؟لطفا کمک کنییید
شماره کیس: 2015AS000027xx
دریافت نامه قبولی:1may 2014
کنسولگری: ankara
ارسال فرمها:12may 2015 !
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:2july
مصاحبه:3 august
دیافت کلیرنس:
دریافت ویزا:به زودی
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-11 ساعت 12:44)alireza_iv نوشته: سلام دوستان.من برنده ی لاتاری ۲۰۱۵ هستم.سال قبل به دلایلی نتونستم اقدامی کنم.پیشه خودم گفتم ساله دیگه میرم.الان دیدم امسال برنده نشدم خیلی ناراحت شدم.تورو خدا کمک کنید چیکار کنم.کلی خواب و خیال داشتم.نمیتونم برای ۲۰۱۵ اقدام کنم؟لطفا کمک کنییید
جوابتون رو تو پیام خصوصیتون دادم
هرچند دیره ولی خواهشا اگه تصمیم گرفتین از همین الان استارت رو بزنین که در مورد شما واقعا هر ثانیه مثل طلا میمونه
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-11 ساعت 12:57)alireza_iv نوشته: (2015-05-11 ساعت 12:50)laleht نوشته: (2015-05-11 ساعت 12:44)alireza_iv نوشته: سلام دوستان.من برنده ی لاتاری ۲۰۱۵ هستم.سال قبل به دلایلی نتونستم اقدامی کنم.پیشه خودم گفتم ساله دیگه میرم.الان دیدم امسال برنده نشدم خیلی ناراحت شدم.تورو خدا کمک کنید چیکار کنم.کلی خواب و خیال داشتم.نمیتونم برای ۲۰۱۵ اقدام کنم؟لطفا کمک کنییید
هرچند دیره ولی خواهشا اگه تصمیم گرفتین از همین الان استارت رو بزنین که در مورد شما واقعا هر ثانیه مثل طلا میمونه
والا کسی نیست کمکم کنه.الان واقعا موندم چیکار کنم.کلی برنامه داشتم باسه امسال.زنگ زدم به اون شماره گفتند بیا دفتر.منم تهران نیستم
دائم پیامهای خصوصیتو چک کن سوالامو جواب بده تا امشب هر طور شده باید فرمها رو پر کنی
من تمام تلاشمو واست میکنم فقط بجنب
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کمک
دوست عزیزمون alireza_iv یکی از بچه های قبولی 2015 جا مونده باید کمکش کنیم تا فرمها رو پر کنه و تو فرصت باقیمانده شانسشو امتحان کنه
هر کی هر کار از دستش بر میاد بیاد لطفا
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-11 ساعت 13:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-11 ساعت 13:36 توسط laleht.)
(2015-05-11 ساعت 13:22)laleht نوشته: (2015-05-11 ساعت 12:57)alireza_iv نوشته: (2015-05-11 ساعت 12:50)laleht نوشته: (2015-05-11 ساعت 12:44)alireza_iv نوشته: سلام دوستان.من برنده ی لاتاری ۲۰۱۵ هستم.سال قبل به دلایلی نتونستم اقدامی کنم.پیشه خودم گفتم ساله دیگه میرم.الان دیدم امسال برنده نشدم خیلی ناراحت شدم.تورو خدا کمک کنید چیکار کنم.کلی خواب و خیال داشتم.نمیتونم برای ۲۰۱۵ اقدام کنم؟لطفا کمک کنییید
والا کسی نیست کمکم کنه.الان واقعا موندم چیکار کنم.کلی برنامه داشتم باسه امسال.زنگ زدم به اون شماره گفتند بیا دفتر.منم تهران نیستم
دائم پیامهای خصوصیتو چک کن سوالامو جواب بده تا امشب هر طور شده باید فرمها رو پر کنی
من تمام تلاشمو واست میکنم فقط بجنب
سعی میکنم آنلاین بمونم شروع کن به پر کردن فرم. پسر خوب شما که شرایطت یک ضربیه شماره کیست هم پایین آخه ......هیچی ولش کن فقط بجنب
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-14 ساعت 01:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-14 ساعت 01:56 توسط hamidrkh.)
(2015-05-11 ساعت 12:57)alireza_iv نوشته: (2015-05-11 ساعت 12:50)laleht نوشته: (2015-05-11 ساعت 12:44)alireza_iv نوشته: سلام دوستان.من برنده ی لاتاری ۲۰۱۵ هستم.سال قبل به دلایلی نتونستم اقدامی کنم.پیشه خودم گفتم ساله دیگه میرم.الان دیدم امسال برنده نشدم خیلی ناراحت شدم.تورو خدا کمک کنید چیکار کنم.کلی خواب و خیال داشتم.نمیتونم برای ۲۰۱۵ اقدام کنم؟لطفا کمک کنییید
حالا که فرم رو ارسال فرمودید برای اینکه مقداری از نگرانی شما کم کنم بگم که با توجه به تحلیل های Simon هر کسی تا تاریخ 1June فرم رو سابمیت کنه به مصاحبه دعوت میشه.
با توجه به این فرضیه شما حتما به مصاحبه دعوت خواهید شد اما اینکه AP بخورید یا نه رو خدا میدونه.
براتون ارزوی موفقیت میکنم.
کیس: 2015AS7XXX || تعداد: 2 نفر || ارسال فرم: June 2014 || آنلاک: May 2015 || کارنت: June 2015 || محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ایروان || تاریخ مصاحبه: نیمه دوم August || دریافت ویزا: یکضرب