موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما چند روزی هست که وارد آمریکا شدیم و مشغول انجام کارهای اولیه هستیم. پروازمون قطری بود و چمدونامو با نگه داشتن تو دستمون رو ترازوی خونگی وزن کردیم و شاید حدود 200 گرم یا کمتر خطا داشت که قابل چشم پوشی بود اونجا. ما دو نفر بودیم و همراهمون دو تا کری آن و یه کوله سنگین بود که کسی که مسئول چک این بود به وزن اونا گیر داد و گفت که یه چمدون و کوله باید روی هم 8 تا باشن!! ( واسه ما 17 کیلو بود ) ما وسیله ها رو سبک کردیم و دوباره دادیم که تگ بزنه بهشون که آقاهه تذکر داد که دوباره سنگینشون نکنین، من خودم اونحا هستم و چک میکنم؛ که باعث شد ما الکی استرس داشته باشیم و کلی از وسیله هامونو بدیم خانواده ببرن ( دیگه آقاهه رو ندیدیم کلا!!) تازه به کوله هم اصلا تگ نزد. پس کلا اصن از همون اول اگه کوله همراهتونه جلوی میز چک این نبرین.
پرواز ما دو استاپه بود و فاصله پرواز داخلی که با امریکن ایرلاینز بود توی فرودگاه میامی 4 ساعت بود ولی چون آخر هفته بود و روز شلوغی بود به پرواز آخر نرسیدیم و خودشون عوض کردن واسمون ولی هزینه اقامت تو هتل اون شب رو قبول نکردن. (کلی هم استرس داشتیم ولی اونا کلا خیلی کول و ریلکس بودن!)
نکته دیگه و مهم اینکه اینجا خیلی پشه داره، لطفا هر وسیله ای که لازمه برای قبل و بعد از نیش پشه همراهتون باشه!!
کیس نامبر :***2015AS00002 . تاریخ ارسال فرم : 31 July، ===> آپدیت : 4 Dec. تعداد افراد کیس : 2 نفر . سفارت : آنکارا . دریافت نامه دوم :٢٣ ژانويه. . تاريخ مصاحبه: 2 مارچ، خودم یکضرب، همسرم دریافت کلیرنس. آپدیت: 3 مارچ ... ٢٥، ٢٦، ٣٠، ٣١ مارچ، ١ اپريل، ٨ اپريل =كلير ورود به امریکا: 4 جولای
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-10 ساعت 14:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-10 ساعت 14:26 توسط Shahriar olad.)
سلام
من هم به این تاپیک اومدم البته چند روزی هست که اومدم ولی در این مدت در حال خوندن مطالب بودم و همه 103 صفحه رو خوندم از همه دوستان بابت مطالب مفیدی که گذاشتن تشکر میکنم
مقصد ما اورنج کانتی و ارواین هستش و برای ۵ آگوست بلیط با ترکیش خریدم خیلی گرون دو نفر فقط رفت نفری شش میلیون و پنجاه و پنج هزارتومن و یک نفر رفت و برگشت به قیمت شش میلیون و ششصدو پنجاه به عبارت دیگه سه تا رفت و یکی برگشت هیجده میلیون و هفتصد و پنجاه هزار تومن به مقصد LA (میدونم خیلی گرون خریدم ولی بنا به دلیلی مجبور بودم در این تاریخ برم و گرنه در سپتامبر نصف این قیمت میشد)البته مبدا حرکت ما از مشهد است
۱۶۵ دلار رو هم پرداخت کردم فقط یه سوال دارم که اگه فقط در فرودگاه ادرس رو عوض کنیم کافیه یا باید در سایت elise هم تغییر ادرس بدم یا اینکه با تغییر ادرس در فرودگاه بطور اتومات ادرس در سایت elise هم تغییر میکنه؟
ممنون میشم اگه کسی بدونه پاسخ بده
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-10 ساعت 17:39)kingaram نوشته: (2015-07-09 ساعت 23:08)miyu نوشته: (2015-07-09 ساعت 22:24)ahmad120 نوشته: با سلام
بهترین شرکت هواپیمایی از نظر قیمت، پذیرایی، وجود اینترنت وایرلس، کیفیت هواپیما و... برای سفر به شهر هیوستون آمریکا بین شرکت های هواپیمایی لوفتهانزا، قطری، ترکیش، امارات و اتحاد کدام است؟
سلام،بستگي به خودتون داره و سليقه ايه!مثلا من الاتحاد رو انتخاب كردم چون دوست داشتم توي ابوظبي كاراي مهاجرتيم انجام بشه كه فقط الاتحاد اينطوريه ،براي بقيه ي ايرلاين ها در اولين شهر امريكا ك وارد ميشين انجام ميشه.لازم بذكره كه اين شركتهايي كه گفتين همه شون كيفيت خوبي دارند.از نظر قيمت هم تاريخ خيلي مهمه كه بايد براي هر كدوم تاريختون رو چك كنين و ببينين كدوم مناسبتره و هرچه سريعتر بگيرين به نفعتونه هر چي به تاريختون نزديكتر بشه بليط گرونتر ميشه!بازم ميتونين سفرنامه هاي دوستان رو كه با ايرلاين هاي مختلف رفتن بخونين!بنظر من بهترين كار اينه كه به سايت اين ايرلاين ها برين و چك كنين!
الان امارات تقریبا قیمت نسبتا کمتری رو ارایه میده نسبت به قطر و اتحاد و ترکیش و لوفت هانزا.... میگم به نظرتون کارهای مهاجرتی تو آمریکا انجام بشه بهتر نیست؟
دوستان ما که هیچ نوع کارت debit بین المللی نداریم، پرداخت این 165 دلار چند روز بعد از ورود به اونجا انجام بشه مشکلی پیش میاد؟
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد
خیلی از دوستان این مبلغ رو در امریکا وقتی حساب باز کردن واریز کردن
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اگر کسی ویزا کارت نداشته باشه چطور میتونه 165 دلار رو اینجا پرداخت کنه؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-09 ساعت 13:28)sarasara1 نوشته: ممنون دوست عزیز، خوب طبیعتا از الآن نمیشه در مورد دانشگاه تصمیم گیری کرد فقط میخواستم قانون کلی کالیفرنیا رو در مورد تعرفه محاسبه شهریه دانشگاه برای افراد دارای گرین کارت که اون شرط یک سال اقامت رو ندارن بدونم، شنیدم که دقیقا مثل کسانی که با ویزا دانشجویی دارن درس میخونن باهاشون برخورد میشه که خوب اگه واقعا اینطوری باشه خیلی بد میشه یعنی هم شهریه رو دقیقا همون مقدار بگیرن هم وام ندن که خوب پس گرین کارت این وسط چه تاثیری داره، گفتم احتمالا یه چیزی ما بین این دو تعرفه برای افراد دارای گرین کارت ولی بدون اون ۱ سال اقامت داشته باشن ولی راستش هیچ اطلاعاتی ندارم. میزان دقیق شهریه رو الآن نمیخوام چون اصلا دانشگاه رو نمیدونم ولی اگر در مورد قانونش در کل اطلاعی دارین ممنون میشم، راستی در مورد بقیه سوالام اطلاعی ندارید، گویا نوشتین که همسرتون در بانک هستن و احتمالا ساکن لوس انجلس هستید دیگه
متاسفانه در مورد سوالات دیگرتون اطلاعات دقیقی ندارم. بله ما در لس انجلس ساکن هستیم و همسرم در بانک کار می کنه
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من یه سوالی داشتم. ما میخوایم گرین کارتمون به آدرس یکی از اقواممون تو ایالت پورتلند بره ولی خودمون میخوایم بریم کالیفرنیا (سن دیه گو). یکی اینکه توی فرودگاه اینو چطوری باید مطرح کنم؟ آدرس محل سکونت از ما جداگانه از اینکه گرین کارت کجا بره خواسته میشه؟ یا باید شفاهی توضیحی چیزی بدم؟