موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مهاجر عزی
بالاخره وقت شد اولین پستم رو اینجا بذارم ... راستش من یه کم کم آوردم یعنی می ترسم...من و همسر جان می خواهیم بریم سن دیگو و اطلاعات توی مهاجرسرا در این باره خیلی کمه و قدیمیه و تازه خیلی هم خوشایند نیست بعد من یه تاپیکی رو دیشب دیدم که خیلی حالم بد شد درمورد حشرات موذی بود ( بدباگز ) باور کنید من اصلاً خانم وسواسی نیستم ولی همش فکر می کنم ما تازه واردها که می ریم خونه مبله می گیریم خوب این وسایل قبلاً دست کی بوده ؟؟؟؟ ما هیچ آشنایی نداریم محله ها رو هم نمیشناسیم و نمی دونم برای خونه گرفتن و ساکن شدن بلافاصله بعد از رسیدن به آمریکا چه کار باید بکنم برای ساکن شدن البته زبان ما خوبه و زیاد از این بابت نمی ترسم می شه لطفاً لطفاً لطفاً کسایی که اطلاعاتی دارن در این زمینه ها در اختیار بگذارن ...... بسیار بسیار سپاسگزارم
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام!در فرم ۲۶۰ یک ادرس دادم توی بوستون اما قراره به سن خوزه برم موقع ورود چه ادرسی رو باید بدم که گرین کارت بره اونجا?!باید یک ادرس توی سن خوزه بدم یا هر جایی از امریکا میتونه باشه?!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بار هر مسافر در کلاس اکونومی چقدر میتونه باشه؟ هر مسافر دو عدد چمدون هرکدوم 23 کیلو یا اینکه دو عدد چمدون مجموعا 23 کیلو؟ یعنی هر مسافر میتونه کلا 23 کیلو ببره یا مجموعا 46 کیلو؟
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
امروز بولتن رو دیدم, عجب خبر بدددددددی بود
تنها چیزی که می شه گفت, امیدوارم چیزی بهتر از لاتری برای دوستان بالای 7600 رقم بخوره
یکم از اوضاع خودم بگم شاید به کسی کمک کنه
اول اینکه من اومدم شمال ویرجینیا, محدوده واشینگتن
با ترکیش اومد, 2 ساعت تا استانبول, 3 ساعت استانبول بعدش 15! ساعت تا فرودگاه واشینگتن
خییییلی طولانی بود, دیگه آخرش می خواستم بپرم پایین,
فرودگاه استانبولم wifi مجانی نداشت, کردیت کاردم من نداشتم جایی رو پیدا نکردم که نقد بگیرن
اضافه بارم 270000 تومن شد(1 چمدون اگه تا 30KG باشه, همین حدودا می شه)
20-30 روزه اومدم ولی خبری از ssn نیست,روز سوم فرم پر کردم , بدون ssn هیییییچ کاری نمی شه کرد
فردا پس فردا می رم ببینم چی شد
خوبه اومدم پیش آشنا وگر نه الان تو فکر بلیط برگشت بودم
خبر جدیدی بود یا نکته خاصی فهمیدم اطلاع می دم
► ДЯМДИ ◄ نوشته:
Immediate Issued ← 25 jan : Interview ░░ 12Aug : Current ░░ 19jul ← 7jun : DS260 ░░ Abu Dhabi ← Ankara ░░ 2015AS2ΘΘΘ
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال
اگه بخوایم ادرس رو تغییر بدیم و وارد خاک ا م ر ی ک ا شده باشیم و تو فرودگاه هم ادرس رو تغییر نداده باشیم ، چی کار میشه کرد ؟
2015as7xx- تعداد افراد کیس :1 نفر-سفارت : آنکارا- -تاریخ کارنت شدن : october-تاریخ مصاحبه : 3 فبریه-وضعیت ویزا : AP .کلیر : 29 اپریل
ممنونم خدا جوووووون
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه که وجود عکس های رادیولوژی قفسه سینه که توی مدیکال گرفتیم چقدر لازم و ضروریه؟ آخه دیدم بعضی جاها از دوستان نگرفتن این عکس ها رو
راستش من اشتباها عکس ها رو انداختم دور
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!