موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-19 ساعت 02:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-19 ساعت 02:36 توسط bijan575.)
با سلام خدمت همه دوستان ببخشید نمی دانم این سوال را کجامطرح کنم لطفا راهنمایم کنید
من الان ایمیل خودم رو اتفاقی چک کردم دیدم یه ایمیل محتوی تبریک از هواپیمایی الاتحاد دارم در حالی که پرواز ما سه روز دیگس واز آژانس مسافرتی خریده بودیم و اینم متن ایمیل :YOUR CHANCE TO UPGRADE TO OUR BUSINESS CLASS
Dear Guests,
Congratulations! You are now eligible for an Etihad Select Upgrade to BUSINESS CLASS on the following journey.
Booking Reference: IBKIUZ و در ادامه اش مشخصات بلیط هامون را آورده و upgrade داره
دوستان لطفا راهنمایی کنید باتشکر از پاسخ شما
کیس:AS2015XXXXXXX ##۵
نفرات کیس:۳
مصاحبه: فوریه ابوظبی
کلیر: می۲۰۱۵
مقصد :LA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
شرایط ما طوری هست که باید یکماه بعد از ورود به آمریکا برگردیم تا کارهای ناتمام رو انجام دهیم سوال من این هستش که آیا باید هر شخص برای گرفتن گرین خودش آمریکا باشه یا اعضای خانواده باشن کافیه ؟
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-19 ساعت 02:17)bijan575 نوشته: با سلام خدمت همه دوستان ببخشید نمی دانم این سوال را کجامطرح کنم لطفا راهنمایم کنید
من الان ایمیل خودم رو اتفاقی چک کردم دیدم یه ایمیل محتوی تبریک از هواپیمایی الاتحاد دارم در حالی که پرواز ما سه روز دیگس واز آژانس مسافرتی خریده بودیم و اینم متن ایمیل :YOUR CHANCE TO UPGRADE TO OUR BUSINESS CLASS
Dear Guests,
Congratulations! You are now eligible for an Etihad Select Upgrade to BUSINESS CLASS on the following journey.
Booking Reference: IBKIUZ و در ادامه اش مشخصات بلیط هامون را آورده و upgrade داره
دوستان لطفا راهنمایی کنید باتشکر از پاسخ شما
کیس:AS2015XXXXXXX ##۵
نفرات کیس:۳
مصاحبه: فوریه ابوظبی
کلیر: می۲۰۱۵
مقصد :LA
من الان نگرفتم سوال شما چيه
خوب اين يعنى شما ميتونين بيزينس كلاس كنين خودتون اما بعيد ميدونم مجانى باشه چون اختلاف اكونومى و بيزينس دو سه برابره يه زنگ به دفتر الاتحاد بزنين ببينين شرايط تغيير كلاس چنده اگه آفر خوبى بهتون بدن ارزشش رو داره خصوصا كه بچه هم دارين
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-19 ساعت 01:48)amirkia2015 نوشته: بچه ها سلام شما با گریه زاری خانواده درلحظه های آخر قبل رفتن چه کردید؟این همه بغض روچه کنیم؟خانواده من وشوهرم به شدت به ما به خصوص به پسر کوچولوی ۶ساله ام وابسته هستند پدرم برادرم خواهرانم مادرشوهرم وحشتناک گریه گریه میکنن ماباید خیلی زود بریم چیزی به اکسپایر ویزامون نمونده چه کنم شما چه کردید؟هرچه توضیح منطقی بوداز جهان سوم بودن خودمان وجهان اول بودن اونا گفتیم توضیح بیشتر شده مساوی بابدحالتر شدن اونا ای وای چه کنم چه کنم؟دارن خودشونو داغون میکنن خدایا کمکم کن بچه ها حرفی برای من دارید؟شماره کیس #۵# سه نفر مصاحبه فوریه کلیر.می
اين داستان واسه همه ما هست
اما يادتون باشه هيچوقت تصميم گيرى از روى احساس موفق نبوده
تا بوده اين بوده
خود من هميشه پدر شوهرم از من بعنوان بهترين عروس دنيا نام ميبرد اما الان چشم ديدن منو نداره چون تنها پسر و نوه اش رو ازش دور كردم
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
کلا که دوری سخته ولی طبیعت انسان عادت کردن به همه چیزه من هیچوقت فکر نمیکردم که انقدر از بچه هام دور بشم ولی چاره ای نبود حالا اونها منو دلداری میدن ولی کسی را ناامید نکنید بهشون دلداری بدید که میتونید برای پدر و مادر یکی دوساله اقدلم کنید و دوباره دورهم جمع شید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
امروز که یکشنبه بود ما رفتیم آدرسی که دوستمون لطف کردند داده بودند،ایلات مارکت متاسفانه تعطیل بود میخوام برم جایی که به عنوان تهران جلس معروفه اگر آدرس پستیشو میدونید برام لطفا بگذارید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-19 ساعت 09:43)sunn789 نوشته: (2015-07-19 ساعت 09:04)aidaz نوشته: (2015-07-19 ساعت 01:48)amirkia2015 نوشته: بچه ها سلام شما با گریه زاری خانواده درلحظه های آخر قبل رفتن چه کردید؟این همه بغض روچه کنیم؟خانواده من وشوهرم به شدت به ما به خصوص به پسر کوچولوی ۶ساله ام وابسته هستند پدرم برادرم خواهرانم مادرشوهرم وحشتناک گریه گریه میکنن ماباید خیلی زود بریم چیزی به اکسپایر ویزامون نمونده چه کنم شما چه کردید؟هرچه توضیح منطقی بوداز جهان سوم بودن خودمان وجهان اول بودن اونا گفتیم توضیح بیشتر شده مساوی بابدحالتر شدن اونا ای وای چه کنم چه کنم؟دارن خودشونو داغون میکنن خدایا کمکم کن بچه ها حرفی برای من دارید؟شماره کیس #۵# سه نفر مصاحبه فوریه کلیر.می
واس من که سخت ترین قسمت مهاجرتم تا الان همون روزای آخر و مخصوصا چند ساعت آخر بود. واقعا سخته و کاریشم نمیشه کرد. فقط باید باش روبرو شد. من که فقط سعی می کردم تو فرودگاه جلو مامان بابام و بقیه که اومده بودن گریه نکنم فقط به زور بغضمو می خوردم. تا از چک آخر گذاشتم اشکام ناخوداگاه شروع کردن به ریختن. سخته خیلی سخته ولی باید قوی بود و باش کنار اومد.
وقعا سخت بود خیلی ما تا حالا همسر جان جدا نشده بودیم به محض اینکه بعد از تحویل بار از هم جدا شدیم بچه هام و خودم مثل اینایی که به اسیری میرن گریه میکردیم اشک بود گوله گوله میومد جالب بقیه مسافرا به ما می خندیدن چرا ما داریم گریه می کنیم الان که یادش میفتم اشکم در میاد شما با همسر ویا تنها بودید اما کیس نصف نیمه بودیم و زیاد سخت بود البته برای همه سخت ما ایرانی ها وابستگی عاطفی زیادی داریم
واقعا درکتون می کنم چون کیس ما هم نصفه نیمه است و مجبور شدیم بدون همسرم بیایم.
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه
گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.