موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-05 ساعت 09:39)shahin61 نوشته: (2015-08-05 ساعت 09:31)Maryam_Am نوشته: (2015-08-05 ساعت 08:59)shahin61 نوشته: سلام دوستان عزیز من فرصت نکردم که همه پست ها را بخوانم..سوالم اینه که دقیقآ کدام فرودگاه ها درآمریکا مخصوص ورود اولیه برای مهاجرت هست که باید ابتدا یه آنجا وارد وپس از چک کردن ویزا و دادن پاکت زرد به مقصد مورد نظر پرواز کرد؟ مقصد نهایی لس آنجلس هست...سپاسگذارم..
سلام
اگه مقصدتون لوس آنجلس هست فرودگاه LAX که همون لوس آنجلس هست همهٔ کاراتون هم همونجا انجام میدن دیگه نیازی به پرواز مجدد ندارین.
ممنونم دوست عزیز...خیلی خوب شد. من فکر میکردم ۴-۳ ورودی بیشتر نیست.. پس میشه که بلیط رو مستقیم گرفت..
ایا پیشنهادی برای هر ایر لاینی که کوتاهترین مسافت رمانی و کمترین استاپ را داشته باش هست ؟
دوست عزیز این سایت رو برای پرواز می تونید چک کنید جالبه soorati.com
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2015-08-05 ساعت 11:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-05 ساعت 11:25 توسط behjat.)
سلام ،امروز رفتیم بانک ولز فارگو برای کردیت ولی چون پول زیادی تو حسابمون نداشتیم گفتند کردیت فعلا به شما نمیدیم اول کلی سوال و جواب کرد از آدرس ایران و کارم تو ایران و اینکه از جایی ساپورت میشید یا نه که گفتم دخترم کمی مارا ساپورت میکنه بعد رفت و برگشت گفت باید ۳۰۰۰ دلار یکسال تو حسابت بگذاری و باهاش کار کنی و اگر خوش حساب بودی بعد بهت کردیت میدیم، ما هم مثل بچه آدم سرمونو انداختیم پایین و آمدیم بیرون، ولی انقدر یه آدم احترام میگذارند که آدم دلش میخواد هر روز بره بانک الکی?یه نفر اون وسط بانک ایستاده اول سلام و خوش آمد میگه بعد میره با کارمند بانک برمیگرده باهاتون دست میده و میرید پشت میز میشینید و کامل هر کاری دارید انجام میدن و بعد میبرنتون پشت گیشه و کارتتون را می کشید و رمزتونو وارد میکنید و پول میگیرید یا میگذارید آخرهم ازتون تشکر میکنند که بانکشونو انتخاب کردید، این از بانک، تو اتوبوس هم که سوار میشید جلوی دست راننده دو قسمت هست برای ریختن پول یکی اسکناس یکی پول خورد، لب اسکناس را میگذارید سر دستگاه ،خودش میکشه تو و پول خورد هم باید یکی یکی بندازی تو دستگاه ،بعضی خطها مسیرش طولانیه نفری ۱/۷۵سنت هرنفر میندازند،بعد سه ردیف اول اتوبوسها طوری درست شده که هروقت کسی با ویلچر بخواد سوار اتوبوس بشه راننده دگمه ای رو میزنه جلوی در اتوبوس بلند میشه مثل سطح صاف آماده میشه که ویلچر بیاد تو راننده بلند میشه سه ردیف را بلند میکنه م کمک میکنه ویلچر را میاره تو کمربندشو میبنده و بعد حرکت میکنه حتی اگر از این بی خانمان ها باشند فرقی نمیکنه، موقع پیاده شدن هم همینطور خلاصه خیلی به سالمندان و معلولین احترام میگذارند همه هم بلا استثنا موقع پیاده شدن از راننده تشکر میکنند ،اگر از قبل ساعت رسیدن اتوبوسهارو از گوگل در بیاری زیاد معطل نمیشی ولی خوب بالاخره با ماشین شخصی خیلی فرق میکنه، اینم از اتوبوس،پیاده روی تو خیابونای لس آنجلس اینجایی که ما هستیم هم خیلی به آدم آرامش میده خیلی کم کسی پیاده روی میکنه غیر از کسانی که ورزش میکنند یا می دوند یا اسکیت و دوچرخه سواری میکنند من عاشق پیاده روی هستم تمام انرژی های منفیم با پیاده روی کم میشه خوب فعلا تا بعد چیزهای جالب دیگری هم براتون بنویسم....... ادامه دارد
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-05 ساعت 14:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-05 ساعت 14:12 توسط lotttery2015.)
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن بنده رو در وضعیتی که برام پیش اومده بود من ویزام رو گرفتم و الان بهترین کار برام اینه که یه سفر کوتاه چند روزه به امریکا در یک ماه آینده داشته باشم . و الان دارم بلیط های ارزان را جستجو میکنم فارغ از مقصداش تو امریکا . حالا اگه آدرسی که در امریکا برای گرین کارتم میخوام بدم با جایی که وارد میشم متفاوت باشه مشکلی که ایجاد نمیشه؟ و گرین کارت میرسه در خونه طرف ؟ آیا پست کردن گرین کارت به ایران کار ریسکی و خطرناکیه ؟
Clear - Interview : March
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه رفتند امريكا دلداريم بدن استرس مهاجرت وجودم رو گرفته
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-04 ساعت 09:35)k1_m_1358 نوشته: دوستان سلام در مورد كلاس زبان هم لطفا اطلاعاتي اگه دارين بنويسيد ممنون
http://bas.berkeley.net/
این آدرس یک adult school در شهر برکلی هست که شما میتونید با هزینه خیلی پایین در کلاسهای ESL یا ENGLISH AS A SECOND LANGUAGE ثیت نام کنید با قیمت 45$ در هر ترم که واقعا عالیه . هر روز کلاس داره و فکر کنم در عرض یکسال شما از سطح مبتدی به پیشرفته برسید . در هر شهری در آمریکا میتونید این کلاسها را پیدا کنید . دنبال ADULT SCHOOL ها باشید. موفق باشید.
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
درود.ما باید تا 20 سپتامبر یک سفر به ایالات متحده داشته باشیم.ما قصد داریم به مدت یک ماه اقامت داشته باشیم تا کارهای اولیه رو انجام بدیم و بعد یکی دو ماه بعد مجددا برای اقامت طولانی برگردیم.طبیعتا متوجه شدید که کسی که بتونه ما رو در بدو ورود به آمریکا راهنمایی و کمک کنه نداریم.تا این لحظه طبق بررسی های اولیه کالیفرنیا، بوستون یا شیکاگو رو در نظر داریم.البته هر کدوم از انتخاب های ما کاملا با همدیگه فرق داره.به قول یکی از دوستان، آمریکا مثل یه قاره می مونه که هر ایالت با ایالت دیگه تفاوت هایی مثل دو تا کشور رو دارن.طی این مدت از طریق سایت airbnb گزینه های زیادی رو بررسی کردیم.ولی به این نتیجه رسیدیم که انتخاب جا برای ما که آشنایی با محیط و لمس واقعیت های هر منطقه نداریم ان هم به صورت مجازی و از ایران کمی غیر منطقی است.دوستان در برخی پست ها، متل ها یا هتل ها را برای بررسی بیشتر محیط پیشنهاد دادن اما وقتی در بوکینگ جستجو کردم گزینه های موجود فوق العاده گران و قابل قیاس با قیمت های موجود در air bnb برای یک استودیو نیستن.خب طبیعتا کمی گیج شدم.دوست دارم دوستانی که تجربه مشابه من رو داشتن راهنمایی کنن بنده رو.ما یه زوج هستیم.رشته من عمران هست و البته چندین سال هست که در زمینه تبلیغات عالیت دارم.وضع اقتصادی ما هم متوسطه.خانمم تسلط کامل به زبان داره و من هم در حال بهبود زبانم هستم.ممنون
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-05 ساعت 11:04)behjat نوشته: سلام ،امروز رفتیم بانک ولز فارگو برای کردیت ولی چون پول زیادی تو حسابمون نداشتیم گفتند کردیت فعلا به شما نمیدیم اول کلی سوال و جواب کرد از آدرس ایران و کارم تو ایران و اینکه از جایی ساپورت میشید یا نه که گفتم دخترم کمی مارا ساپورت میکنه بعد رفت و برگشت گفت باید ۳۰۰۰ دلار یکسال تو حسابت بگذاری و باهاش کار کنی و اگر خوش حساب بودی بعد بهت کردیت میدیم.
سلام
اگه بخواین می تونین برید پیش همسر من در بانک ولز فارگو ، فکر کنم می تونن براتون کردیت باز کنن. اگه دوست داشتین پیغام بدید که اسم و ادرس بهتون بدم
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-08-06 ساعت 00:40)atriana نوشته: (2015-08-05 ساعت 11:04)behjat نوشته: سلام ،امروز رفتیم بانک ولز فارگو برای کردیت ولی چون پول زیادی تو حسابمون نداشتیم گفتند کردیت فعلا به شما نمیدیم اول کلی سوال و جواب کرد از آدرس ایران و کارم تو ایران و اینکه از جایی ساپورت میشید یا نه که گفتم دخترم کمی مارا ساپورت میکنه بعد رفت و برگشت گفت باید ۳۰۰۰ دلار یکسال تو حسابت بگذاری و باهاش کار کنی و اگر خوش حساب بودی بعد بهت کردیت میدیم.
سلام
اگه بخواین می تونین برید پیش همسر من در بانک ولز فارگو ، فکر کنم می تونن براتون کردیت باز کنن. اگه دوست داشتین پیغام بدید که اسم و ادرس بهتون بدم
سلام از لطفتون ممنونم متاسفانه فعلا موجودیم خیلی کمه و برنامه ای هم برای خیلی فعال بودن در زمینه مالی ندارم ولی هر وقت خواستم فعال شم حتما از لطف شما استفاده میکنم ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام