موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه توصیه جدی قبل از اینکه بیاید آمریکا
زیاد مطالب اینجا رو جدی نگیرید،آمریکا انقدرام حساس نیست فقط عاقلانه تصمیم بگیرید و رفتار کنید و مراقب آدمای اینجا باشید به این راحتیا به کسی اعتماد نکنید چون اینجا هرکس دنبال منافع خودشه،از کارمند بانک گرفته تا..........
راستی اینجا آخر دنیا نیست!!!
موفق باشید
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من توی فرم های اولیه ادرس شیکاگو را دادم واسه ارسال گرین کارت و سوشیالم ولی شاید یه شهر دیگه برم به نظرتون اگه ادرسم را عوض نکنم و مدارکم بره همون شیکاگو و اون دوستم از شیکاگو واسم به جایی که من هستم پست کنه ایراد داره؟ اخه هنوز معلوم نیست کدوم شهر میرم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-05 ساعت 16:23)aghamilad نوشته: سلام دوستان
من توی فرم های اولیه ادرس شیکاگو را دادم واسه ارسال گرین کارت و سوشیالم ولی شاید یه شهر دیگه برم به نظرتون اگه ادرسم را عوض نکنم و مدارکم بره همون شیکاگو و اون دوستم از شیکاگو واسم به جایی که من هستم پست کنه ایراد داره؟ اخه هنوز معلوم نیست کدوم شهر میرم
اگه بهشون اطمینان داری. نه ایرادی نداره
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-04 ساعت 15:34)aghamilad نوشته: این طور که معلومه هنوز این تاپیک جون نگرفته و اطلاعات زیادی نمیشه ازش بدست اورد
من اگه خدا بخواد اواسط اردیبهست میرم اختمالا شیکاگو و 2 ماه میمونم تا گرین کارت و سوشیال و پاس سفید بگیرم و برگردم
اگه کسی مسیرش اونوری بود خوشحال میشم با هم همسفر بشیم
سلام
منظورتون از پاس سفید چیه!!؟
شماره کیس: 2015AS1xxx /تاریخ رویت قبولی: 1 May / تعداد : 2 نفر/ ارسال فرم : 24 May/ کارنت شدن کیس: 12 August / دریافت نامه دوم: August 15 / مصاحبه : October 9 - Ankara / دریافت ویزا : یک ضرب / مقصد : دالاس / ورود به آمریکا : January 15/ دریافت گرین کارت:Feb 9
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی میدونه تو سایت elise از زمانی که 165 $ رو میپردازیم چه زمانی طول میکشه تا از حالت accepted به حالت optimized بره؟ ممنون.
آیا حتما باید ورود به امریکا رو داشته باشیم تا پرونده review بشه؟
با تشکر
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-06 ساعت 15:22)mohajersara2015 نوشته: سلام دوستان
کسی میدونه تو سایت elise از زمانی که 165 $ رو میپردازیم چه زمانی طول میکشه تا از حالت accepted به حالت optimized بره؟ ممنون.
آیا حتما باید ورود به آمریکا رو داشته باشیم تا پرونده review بشه؟
با تشکر
دوست عزیز مبنا پرداخت 165$ نیست و بعداز اولین ورودتون به خاک امریکاست که پروسه شروع میشود
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
[/quote]
اگه بهشون اطمینان داری. نه ایرادی نداره
[/quote]
ممنون دوست عزیز فقط یه سوال اگر لازم باشه که مثلا به اداره سوشیال مراجعه کنم حتما به اداره سوشیال همون ایالتی که ادرس دادم باید برم درسته/
[/quote]
خواهش میکنم.
از دوستان قدیمی بودند کسانی که در ایالتهای دیگه به اداره سوشیال مراجعه و پرونده رو پیگیری کردند