موضوعها: 2
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
۲ تا توصیه دارم واستون یکی اینکه واسه پیدا کردن کار اگه زبانتون در حد ضعیف تا متوسط هست از جاهای ایرانی شروع کنید، ولی اعتماد به نفس داشته باشید نگید زبانم خوب نیست بگید متوسطه وگر نه نمیتونید کار رو بگیرد ضمن کار راه میفتید حسابی.
دوم اینکه دوستانی که قصد اومدن دارن سعی کنید از همونجا واسه چند روزی یه جا رو رزرو کنید وگرنه اینجا خیلی اذیت میشید.
موفق باشید
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-14 ساعت 13:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-14 ساعت 13:27 توسط mehr.mehr.)
سلام ببخشيد سوالي داشتم كه توي ٢٥ صفحه پيدا نكردم و مجبور شدم بپرسم شايد تكراري باشه.
در اولين سفر به امريكا بايد تا دريافت گرين كارت در خاك امريكا ماند؟ چون من شرايط موندن بيش از سه هفته را ندارم . و اينكه به كجا درخواست پاسپورت سفيد بدم؟ قبل از امدن گرين كارت ميشه؟ چند روز طول ميكشه پاسپورت صادر شه؟ ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-14 ساعت 15:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-14 ساعت 15:24 توسط Hagh81-2.)
سلام دوستان، كسي آيتم notification از پست به ايميل رو توي uscis تغيير داده؟ ميشه توضيح بدين، اصلاً لازمه؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مدرسه اي كه قرار است پسرم رو در لس انجلس ثبت نام كنم گفته كه علاوه بر كارت واكسيناسيون pdap مي خواد كه ظاهرا چيزي در رابطه با فلج اطفال است من هنوز ايرانم و مي خواستم ببينم كسي اطلاع داره چه مدرك و يا واكسني در اين رابطه بايد بزنم و چه كار بايد بكنم
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-14 ساعت 23:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-15 ساعت 02:19 توسط laleht.)
(2015-08-14 ساعت 21:02)arash.hs نوشته: سلام یه سوال داشتم وقتی این پیام رو دریافت میکنیم چند روز بعدش گرین کارت میاد
On July 28, ۲۰۱۵, we began producing your new card for your Form xxx Immigrant Visa and Alien Registration, Receipt Number x xxxxWe will mail your card to the address you gave us. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address
با تشکر
واسه ما هم همين پيغام هست ولى به تاريخ ٥ آگوست كه هنوز البته دريافت نكرديم و تغيير آدرس هم نداشتيم
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-08-14 ساعت 23:46)sh_mm10 نوشته: (2015-08-13 ساعت 02:29)behjat نوشته: سلام دوستان عزیز
اینجا هنوز دنبال کار و کارهای اولیمون هستم هرروز که بانک میرم یا سوشیال سکیوریتی میریم دوروز بعدش چندتا نامه میاد دم در که توضیح میده که چکار براتون انجام شده و آیا راضی بودید و کلی چیزهای دیگه، تا حالا تو عمرم انقدر نامه برام نیامده بود دیروز از اداره سوشیال ازم خواستند پرینت موجودیمو از بانک ولز فارگو براشون ببرم وقتی رفتم بانک گفتند باید تا آخر ماه اوت صبر کنی تا گردش مالی بهت بدیم با کلی اصرار و تلفنی با مترجم فارسی صحبت کردن تازه یه نامه دادند که اسمم و بالانس حسابم رو نوشته بودند و باز گفتند باید آخر ماه بیای خلاصه دیدم همون بانک صادرات خودمون دمش گرم هروقت گردش مالیمیخواستی آنی تا هفت روز قبل رو میدادند، پشیمان شدم چرا بانکی که کارمند ایرانی داره نرفتم ،امروزهم فرمهایی اومده از بانک که مربوط به مالیاته و سردر نیاوردم باید ببرم بانک ببینم چی میگه، . کارهم کلی رستوران اپلای حضوری و اینترنتی کردم خبری نیست میخوام مدارک ترجمه شدمو ببرم چند تا دفتر کاریابی ببینم اونا کاری برام پیدا میکنند یا نه ... توکل به خدا.....ٔ ادامه دارد
سلام دوست عزیز
اول از زحمتی که می کشید و تجاربتون را در اختیار ما می گذارید ممنونم .مورد بعدی اینکه
اگه ممکنه می شه لطفا توضیح بدید اداره سوشال گردش مالی را برای چه موردی نیاز داره چون از ما اصلا نخواستند.
به امید پیدا شدن کار دلخواه شما و خبرهای خوش
ما چون شوهرم ۶۵ سالش نزدیک به اتمامه برای مزایای مربوط به سنش باید یک حداقل موجودی نشون بدیم که فعلا گفتند تا آخر ماه صبرکنید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان من هم مثل رضا شانس لاتاریم هنوز برقراره ولی نه برای کار بلکه برای خونه ،اینجا تو پارک نزدیک خونمون با یک زن و شوهر ایرانی مهربون آشنا شدیم که بعد از دوبار دیدن ما مارو به دوستشون که دنبال مستاجر برای اتاق خونشون میگردند معرفی کردند آخر این ماه قراره به خونه جدید بریم ایشون یک مرد ایرانی تنها هستند که صبح تا شب سرکار هستند و کل خونه در اختیار ماست برای دونفر۸۰۰دلار با تمام مخارج پرداخت کنیم جاش خوبه و قیمتش فعلا برامون بهتره ، هیچ چیزی هم از ما نخواستند ماه به ماه قراره کرایه رو پرداخت کنیم ،فعلا یکی دوماه میتونم کرایه رو بدم ولی هنوز شانس کارم بیدار نشده ، امیدوارم که بتونم کارهم پیداکنم توکل به خدا .......ادامه دارد
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام