موضوعها: 0
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-08-14 ساعت 11:32)Azer نوشته: (2015-08-14 ساعت 04:33)behjat نوشته: اینجا اکثر شغلها توسط اسپانیشها یا همون مکزیکیها اشغال شده و سخت به سایر ملیتها کارمیدن کاشکی ایرانیها هم کمی بیشتر هوای همدیگرو داشتند
من سالها در خارج از کشور زندگي کردم. تجربه اي که بدست آوردم اينه که متاسفانه اکثر ايراني ها علاقه اي به معاشرت با ايراني هاي ديگر ندارند، و حتي با اينکه کاملاً فارسي بلدند، بعضي ها حاضر به صحبت کردن به زبان فارسي با هم وطنشون نيستند. (البته استثناهاي وجود دارند که هميشه به ايراني بودنشون افتخار مي کنن)
اين که چرا اين طور شده، بحث عميق جامعه شناسي و فرهنگ را داره، که جاي بحثش اينجا نيست. ولي من به همه توصيه مي کنم که برا پيدا کردن کار فقط و فقط رو توانايي هاي خودتون تمرکز کنيد.
در ضمن برخي کارها، که در ايران کار کم ارزشي هستند، در امريکا حسابي طرفدار دارند و مورد نياز شديد هستند. مثلا پرستاري کودک و يا از کار افتاده، يا خانه داري و .... . پيدا کردن چنين کارهايي از طريق موسسات کاريابي محلي راحت تره. موفق باشيد.
ممنون عزیزم از راهنماییتون من حاضر به هرکاری هستم و تمام سعیمو میکنم تا خداچی بخواد
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 03:08)behjat نوشته: سلام دوستان من هم مثل رضا شانس لاتاریم هنوز برقراره ولی نه برای کار بلکه برای خونه ،اینجا تو پارک نزدیک خونمون با یک زن و شوهر ایرانی مهربون آشنا شدیم که بعد از دوبار دیدن ما مارو به دوستشون که دنبال مستاجر برای اتاق خونشون میگردند معرفی کردند آخر این ماه قراره به خونه جدید بریم ایشون یک مرد ایرانی تنها هستند که صبح تا شب سرکار هستند و کل خونه در اختیار ماست برای دونفر۸۰۰دلار با تمام مخارج پرداخت کنیم جاش خوبه و قیمتش فعلا برامون بهتره ، هیچ چیزی هم از ما نخواستند ماه به ماه قراره کرایه رو پرداخت کنیم ،فعلا یکی دوماه میتونم کرایه رو بدم ولی هنوز شانس کارم بیدار نشده ، امیدوارم که بتونم کارهم پیداکنم توکل به خدا .......ادامه دارد
سلام بهجت خانم خدارو شکر میکنم که حداقل از نظر مسکن تقریبآ دقدقه ی شما بر طرف شده. با اینکه خودم هنوز منتظر کلییر شدن هستم ولی مدام دست نوشته های شمارو پیگیری میکنم و براتون دعا میکنم.
امیدوار و البته مطمئنم افرادی با اراده ای اهنین و مثال زدنی مانند شما موفق خواهند شد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2015-08-15 ساعت 03:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-15 ساعت 03:24 توسط behjat.)
(2015-08-15 ساعت 03:20)m.ghoreishi نوشته: (2015-08-15 ساعت 03:08)behjat نوشته: سلام دوستان من هم مثل رضا شانس لاتاریم هنوز برقراره ولی نه برای کار بلکه برای خونه ،اینجا تو پارک نزدیک خونمون با یک زن و شوهر ایرانی مهربون آشنا شدیم که بعد از دوبار دیدن ما مارو به دوستشون که دنبال مستاجر برای اتاق خونشون میگردند معرفی کردند آخر این ماه قراره به خونه جدید بریم ایشون یک مرد ایرانی تنها هستند که صبح تا شب سرکار هستند و کل خونه در اختیار ماست برای دونفر۸۰۰دلار با تمام مخارج پرداخت کنیم جاش خوبه و قیمتش فعلا برامون بهتره ، هیچ چیزی هم از ما نخواستند ماه به ماه قراره کرایه رو پرداخت کنیم ،فعلا یکی دوماه میتونم کرایه رو بدم ولی هنوز شانس کارم بیدار نشده ، امیدوارم که بتونم کارهم پیداکنم توکل به خدا .......ادامه دارد
سلام بهجت خانم خدارو شکر میکنم که حداقل از نظر مسکن تقریبآ دقدقه ی شما بر طرف شده. با اینکه خودم هنوز منتظر کلییر شدن هستم ولی مدام دست نوشته های شمارو پیگیری میکنم و براتون دعا میکنم.
امیدوار و البته مطمئنم افرادی با اراده ای اهنین و مثال زدنی مانند شما موفق خواهند شد
سلام ممنونم دعا میکنم هرچه زودتر کلیر بشید شما و همه دوستان منتظر مثل شوهر هیلدا و یک آقای به نام ،resercher و بقیه دوستان موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-15 ساعت 10:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-15 ساعت 10:14 توسط SomeOneX.)
اقا اعصاب برام نمونده خدایی توی این یه ماه "ایران" امریکا رو تهریم کرده ؟
پست میگه به امریکا و کانادا نمیفرستیم
tnt میگه به امریکا و کانادا نمیفرستیم
dhl میگه به امریکا و کانادا نمیفرستیم
مگه میشه همچین چیزی ، دوستان خواهشا کسی از نمایندگی ای توی تهران تونسته به امریکا دو برگ کاغذ ترجمه مدرک بفرسته بی زحمت بگه
مادرم همینجوری خیابونا علاف شده
شماره کیس 0XX➎
ایروان ✞
ویزا ✓
ورود به آمریکا ✈
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 10:27)behdadK نوشته: (2015-08-15 ساعت 10:10)SomeOneX نوشته: اقا اعصاب برام نمونده خدایی توی این یه ماه "ایران" آمریکا رو تهریم کرده ؟
پست میگه به آمریکا و کانادا نمیفرستیم
tnt میگه به آمریکا و کانادا نمیفرستیم
dhl میگه به آمریکا و کانادا نمیفرستیم
مگه میشه همچین چیزی ، دوستان خواهشا کسی از نمایندگی ای توی تهران تونسته به آمریکا دو برگ کاغذ ترجمه مدرک بفرسته بی زحمت بگه
مادرم همینجوری خیابونا علاف شده
من همین دو سه هفته پیش فرستادم!
شما یه دفتر پستی درست حسابی برید بگید با TNT براتون بفرسته. اگر مادرتون حوصله داره میتونه بره دانشگاه شریف اونجا نمایندگی TNT هست که خیلی ارزون تر میفرسته.
نمایندگی ظفر با قاطعیت گفت هیچی نمیفرستیم :||||
نه باو کارت دانشجویی نداره که بره شریف
بهداد عزیز همون dhl رو که شما فرستادی رو بگید
اتفاقا خوندم پستاتون رو
شماره کیس 0XX➎
ایروان ✞
ویزا ✓
ورود به آمریکا ✈
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
نمایندگی اصلی دی اچ ال که شریعتی یه خورده بالاتر از ایرانمهر هست.
من با دکه پستی که سر دوراهی قلهک هست فرستادم
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان کسی هست که الان کالیفرنیا (لس انجلس و سانفرانسیسکو ) یا لاس وگاس باشه من چند تا راهنمایی میخواستم واسه رفتن به آمریکا
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من حدود 10 روز دیرتر به مقصداعلام شده در فرم میرسم و ادرس بدو ورودم تغییر پیدا کرده
اما باخودم فکر میکنم اگه ادرسو تو فرودگاه تغییر ندم شاید بهتر باشه و پروسه دریافت ssnزودتر صورت بگیره شماها بامن موافقید یانه؟
اصلا تغییر ادرس توی تسریع کارها اثر داره؟
شنیدم که شماره ssnکافیه و اگه زودتر از 10 روز به ادرس قبلی هم بیاد بهم خبر میدن
شماره کیس: 2015AS 51xx
تعداد افراد کیس : 2 نفر
تاریخ مصاحبه:12 می ایروان
اپدیت ها: 13 می هر دو کیس روزانه- 15 می هر دو کیس شبانه- 18 می و 19 می کیس اصلی شبانه_7 جولای کیس اصلی روزانه_21 جولای کیس اصلی شبانه و 22 جولای کیس اصلی روزانه و اعلام شماره کیس در سایت سفارت برای کلیر شدن
مقصد: هیوستون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2 تا بلیط one way ...شیراز -لس آنجلس ...برای مهر ماه شد:5800....Qatar Airways
راستی یه نفر خیلی ساده به من میگه که ssn کی و از کجا باید بگیرم ؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 14:34)nastaran_t نوشته: ۲ تا بلیط one way ...شیراز -لس آنجلس ...برای مهر ماه شد:5800....Qatar Airways
راستی یه نفر خیلی ساده به من میگه که ssn کی و از کجا باید بگیرم ؟
اکثر دوستان پیشنهاد میکنن در بدو ورود به نزدیکترین اداره سوشیال محل اقامت رفته و فرم پرکنید تا رونددریافت سریع تر بشه
حدود یه هفته به بالا زمان میبره که سوشیال به ادرس اعلام شده میاد
خیلی از دوستان هم بدون رفتن به اداره شماره خود دریافت کردند
شماره کیس: 2015AS 51xx
تعداد افراد کیس : 2 نفر
تاریخ مصاحبه:12 می ایروان
اپدیت ها: 13 می هر دو کیس روزانه- 15 می هر دو کیس شبانه- 18 می و 19 می کیس اصلی شبانه_7 جولای کیس اصلی روزانه_21 جولای کیس اصلی شبانه و 22 جولای کیس اصلی روزانه و اعلام شماره کیس در سایت سفارت برای کلیر شدن
مقصد: هیوستون
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز مهاجرسرایی
اگر کسی اطلاع دقیقی داره،ممنون میشم من رو راهنمایی کنه. من یه پسر دانشجودارم ووقتی شهریه دانشگاهها رو نگاه کردم دیدم بین شهریهin-state و out-state اختلاف زیادی وجوذاره. حالا میخواهم بدونم چه مدارکی نشاندهنده in-stateبودن ما میشه؟ ودیگه اینکه این مدارک میتوانه مربوط به من وهمسرم باشه یا باید مربوط به خود پسرم باشه؟
پیشاپیش از لطف دوستان راهنماسپاسگزارم.
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى