موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 16:07)ajab1 نوشته: (2015-08-15 ساعت 15:15)moj21 نوشته: سلام به دوستان عزیز مهاجرسرایی
اگر کسی اطلاع دقیقی داره،ممنون میشم من رو راهنمایی کنه. من یه پسر دانشجودارم ووقتی شهریه دانشگاهها رو نگاه کردم دیدم بین شهریهin-state و out-state اختلاف زیادی وجوذاره. حالا میخواهم بدونم چه مدارکی نشاندهنده in-stateبودن ما میشه؟ ودیگه اینکه این مدارک میتوانه مربوط به من وهمسرم باشه یا باید مربوط به خود پسرم باشه؟
پیشاپیش از لطف دوستان راهنماسپاسگزارم.
ببین عموما خیلی چیز ها میتونه، اولا در 90% ایالت ها باید ۱ سال در آن ایالت باشی تا in state بشی. دانشگاه ها پرداختی های آب و برق و گواهینامه و مالیات و اجاره خانه، چیز هایی از این دست میخواهند که نشان بده شما ۱ سال تو این ایالت بودی. حالا اینکه که هر دانشگاه کدوم از این ها و چند تاش رو بخواد و یا چیز هایی غیر از اینم بخواد دیگه بر میگرده به دانشگاه و خیلی راحت میتونید از دانشگاهی که اقدام میکنید بپرسید
باسلام وسپاس ازجوابتون .ميدونم كه بايد يكسال توى ايالت موردنظر باشيم فقط مشكل ما اينه چون چند ماه اول پيش خواهرم اينها وخونه اونها هستيم ،بالطبع فيش اب وبرق...نداريم ارايه بدهيم .اميدوارم ماليات وكاركردحساب بانكى وگواهينامه رو قبول كنند .البته ما ميريم اريزونا وحتما ازدانشگاه سوال ميكنم .بازم ممنون ازجوابتون .موفق وپاينده باشيد .
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان
در ادامه سوال قبلی با توجه به شروع سالتحصیلی آمریکا در ماه آگوست ، اگه مثلا ما توی اکتبر بیایم آمریکا اون وقت سال آینده پسرم نمیتونه از مزایای in state شدن در سال آینده تحصیلی استفاده کنه ؟
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم
[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من ابتدا دو هفته در سال 2013 اومدم آمریکا و برگشتم. از ژانویه 2014 به طور کامل اومدم و به محض ورود هم دانشگاه رفتم. ترم اول اوت او استیت بود ولی از ترم دوم حساب بانکی که در سال 2013 باز شده بود و همچنین یک نامه از دوستم که نوشته بود من از سال 2013 پیشش بودم رو به دانشگاه ارائه دادم و اونها هم قبول کردند. از ترم دوم این استیت شدم
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ایا کسی میدونه چطور میشه مراحل صدور گرین کارت رو پیگیری کرد؟ در صفحه Check Status Online رفتم و receipt number رو میخواد . کدوم شماره رو باید وارد کنیم؟ کسی میدونه ؟ لطف می کتید اگه پاسخی هست اطلاع رسانی بشه.
ورود به امریکا 16 جولای
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-16 ساعت 18:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-16 ساعت 18:53 توسط laleht.)
(2015-08-16 ساعت 17:40)zohreh-gh نوشته: دوستان ایا کسی میدونه چطور میشه مراحل صدور گرین کارت رو پیگیری کرد؟ در صفحه Check Status Online رفتم و receipt number رو میخواد . کدوم شماره رو باید وارد کنیم؟ کسی میدونه ؟ لطف می کتید اگه پاسخی هست اطلاع رسانی بشه.
يه شماره هست كه با IOE شروع ميشه و بعدش يك عدد ده رقمى هست
وقتى پول گرين كارت رو دادين اين شماره توى رسيدتون هست بهش همون receipt number ميگن
اينو بزنين اگه مراحل صدور گرين كارتتون شروع شده باشه وقتى توى check status online ميرين بهتون ميگه كه تو چه وضعى هستين
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان، تو صفحه هاي مختلف در مورد گواهينامه رانندگي اطلاعات ضد ونقيضه ، مي خواستم ببينم اگه براي يكماه بخوايم فقط كاليفرنيا باشيم ميشه با گواهينامه ايران يا بين المللي ماشين اجاره كرد يا بايد حتماً گواهينامه اونجا رو گرفت، ؟