موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امروز هر دفعه خواستم وارد سايت اليس بشم براي چك كردن وضعيت گرين كارت با اين پيغام مواجه شدم :
You have experienced a failure please call ....
به نظرتون جريان چيه؟
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
چه قدر اولش سخته من و همسرم نوامبر راهی لوس انجلس هستیم......خیلی سخته ...اولین گام چیه؟ دوستان هرچی نزدیک تر میشیم ترسم بیشتر میشه
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه لطف کنید این ادرس الیس رو بزارید واسه چک کردن گرین کارت؟
ممنونم.
Sent from my GT-I9300I
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من یه بار با خانمم یک روزه رفتم و برگشتم . حالا می خوام 2-3 ماه دیگه تنهایی برم شرایطو یه کم بسنجم از دوستان اگر کسی هست که بخواد با هم بریم اطلاع بده چون تنهایی یه کم سخته برام هزینه ها هم الکی بالا هست به عنوان نمونه 140 دلار کرایه تاکسی از فرودگاه تا خانه عموی خانمم . من احتمالا دالاس برم اگر بتونم منبع درآمدی پیدا کنم از نیویورک هم بدم نمیاد البته چون ندیدم نمی دونم خوبه یا نه دالاس رو دیدم یه کم خوشم نیومد
کیس نامبر 2300
کارنت سری اول
فرم 260 اواخر جولای
محل مصاحبه آنکارا
نامه دوم فکر کنم تا آخر پاییز بیاد
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.یک سوال؟من قبل از ورود به u.s مراحل ثبت نام برای پرداخت 165 دلار پر کنم و آدرسم رو که میخوام تغییر بدم رو عوض کنم یا اینکه اول توو فرودگاه اعلام کنم و بعدش در u.s این مراحل رو طی کنم؟ممنون
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
خدایا شکرت.بالاخره منم کلیر شدم
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، دوستانی که تو یک ماه اخیر وارد امریکا شدین، کاری برای بیمه انجام دادین؟ ظاهرا وقت ثبت نام بیمه برای امسال تموم شده ولی ما چون تازه اومدیم میتونیم برای Medicaid اپلای کنیم، پلنی که به ما معرفی کرد ماهی تقریبا 400 دلار بود و از اونجایی که هنوز درامدی نداریم منطقی نیست، کسی تجربه ای در این مورد داشته؟
کیس نامبر :***2015AS00002 . تاریخ ارسال فرم : 31 July، ===> آپدیت : 4 Dec. تعداد افراد کیس : 2 نفر . سفارت : آنکارا . دریافت نامه دوم :٢٣ ژانويه. . تاريخ مصاحبه: 2 مارچ، خودم یکضرب، همسرم دریافت کلیرنس. آپدیت: 3 مارچ ... ٢٥، ٢٦، ٣٠، ٣١ مارچ، ١ اپريل، ٨ اپريل =كلير ورود به امریکا: 4 جولای
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان.من از برندگان 2016 هستم و یک سوال فنی داشتم.
میخواستم ببینم که چه مدت بعد از ورود به آمریکا سیتی زنی را میگیریم؟چه مدت به از گرین کارت؟
ممنون.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بیمه سامان توی امریکا هم بکار میاد و همه چیزو پوشش میده?اگه وقت ثبتنام بیمه تموم شده باید چیکار کرد?
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
لطفا یک توضیحی هم در رابطه با 165 دلار بدید.ممنون.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اون 165دلار رو میشه قبل از ورود به امریکا پرداخت کرد؟توسط اشنایی که اونجا زندگی میکنه؟
ممنون از پاسختون.
Sent from my GT-I9300I