موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
پریروز گرین کارت همسرم امد امابرای من زیپ کد رو اشتباه زده اند و برگشت خورد و مجددا باید منتظر باشیم . جالبه در یک روز هم برای من و هم همسرم اومده و در اداره پست مورد نظر چون تناقض ادرس دیدن مال من رو برگردوندند. اشتباه تایپی از طرف خودشون بوده حالا دیگه پناه بر خدا باید منتظر بود.
ورود به امریکا 16 جولای
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2015-08-31 ساعت 10:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-31 ساعت 10:49 توسط behjat.)
سلام امروز برای بار سوم تو این چهل و پنج روزه اسبابکشی کردیم اتاق جدید، یک اتاق از یک خونه دوبلکس ، تمیز و مرتب ازطرف یک زن و شوهر ایرانی که تو پارک باهاشون آشنا شده بودیم پیدا کردیم ۸۰۰ دلار نزدیک Reseda, اتاق قبلی مال یک آمریکایی بود که قبلا برای یک هفته از airbnbگرفته بودیم ۴۴۰ دلار، بعد برای یکماه تمدیدش کردیم گفت ۱۰۵۰ دلار، دیروز که بهش گفتم میخوام برم اتاق جدید ۸۰۰ دلار، خانمش که مسافرت بود زنگ زد کلی قربون صدقه من رفت که I miss you و ....... اگر میخواهی همینجا بمون ۷۵۰ دلار بده!!! ایندفعه گفتم اولا من قول دادم برای جای جدید، بعدشم شوهرم تو خونه جدید راحتتره ، همزبون داره ،این چهل و پنج روزه اصلا نتونسته بود باکسی ارتباط برقرار کنه شروع کرده بود به غرغر کردن ، خلاصه حالا باید بازم دنبال کار باشم، توکل به خدا ، کارتهای مدیکالمون هم اومد ولی اسم منو اشتباه نوشتند فکر کنم باید پس بدم درستش کنند، چند روز دیگه وقت چکاپ پزشکی با مترجم فارسی داریم ،همه چی پیش میره به جز کار، ........ادامه دارد
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان افرادی که گرین کارت رو گرفتن، چند روز طول کشید تا در سایت الیس از حالت in prosses به حالت close در بیاد؟ و چند روز بعد از حالت close دریافت کردین گرین کارت رو؟
مرسی
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که سمت ارواین هستن کلاسهای زبان بزرگسالان جایی سراغ دارن؟ ترجیحا رایگان یا با هزینه کمتر باشه بهتره
ممنون
سفارت : آنکارا / زمان مصاحبه : nov / تعداد کیس : دونفر/ Update In Site Ceac :22 Dec --10 mar(email) --25 & 26 & 30 & 31 mar -- 3 April / کلیر : 3 اپریل فعلا فقط کیس اصلی (انتظار برای کلیر نفر دوم کیس ) -- دریافت ویزا:24 April -- آپدیتهای نفر دوم کیس: 5 می - 1جون (ایمیل)- 8 جولای ( ایمیل)-15 جولای - 28 جولای- 29 جولای -- بالاخره بعد از 8 ماه و 16 روز نفر دوم هم کلیر شد به تاریخ 29 جولای
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2015-09-01 ساعت 10:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-01 ساعت 10:43 توسط behjat.)
(2015-09-01 ساعت 10:32)jupiterx نوشته: سلام
دوستانی که سمت ارواین هستن کلاسهای زبان بزرگسالان جایی سراغ دارن؟ ترجیحا رایگان یا با هزینه کمتر باشه بهتره
ممنون
سلام ما البته سمت ارواین نیستیم ولی موسسه pars equality center یک موسسه برای کمک به ایرانیان است ما امروز تو منطقه van nuys رفتیم دفترشون کلاسهای رایگان زبان و کامپیوتر و آمادگی سیتیزنشیپ هم داشت البته هزینه کتاب با خودمون است خوب بود استادش هم خارجی بود
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
کلی دوست داشتم زودی بیام این تاپیک ولی از اونجایی که همسرم هنوز کلیر نشده یجورایی شور و حالم کم شده و هی منتظرم .
واقعا سوای اون مطلب پرو پیمون آقای بهداد که در ارسال اول تاپیک گذاشته، چه تجربه دیگری داشتید؟ کاش به اشتراک بگذارید. ممنون
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این ۱۶۵ دلار رو کی پرداخت کنیم بهترین موقع هست؟ من قبل از رفتن پرداخت میکنم فقط نمیدونم کی بهترین موقع هست، یک ماه دیگه پرواز دارم و از الآن تا همون یک ماه دیگه میتونم پرداخت کنم، اہن مرحلی که توی سایت باید طی بشه همش به ورود بستگی داره یا اینکه یک سریش طی میشه و بعد منتظر ورود ما میشه و بعد ادامه کار ؟ اگه تمام مراحل به ورود بستگی نداره تا سریع پرداخت کنم که تا اون موقع تا جایی که ممکنه کار پیش رفته باشه.
شماره کیس: نزدیک 5000|مصاحبه: may|ویزا: یهویی | دریافت این کارت سبز کذایی : ۱۱۰ روز پس از ورود
*سفرنامه ابوظبی*
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما 21 آگست تو سایت الیس closed شدیم ولی هنوز گرین کارتمون نیومده، طبیعیه؟ لازمه کاری انجام بدیم؟
از طرف Medicaid هم یه نامه اومد که برای بیمه شون eligibility نداریم و باید از Market place یه برنامه بیمه واسه خودمون انتخاب کنیم؛ دوباره حضوری رفتیم و گفتیم ما هنوز درآمدی نداریم و نمیتونیم هزینه بیمه رو پرداخت کنیم، گفتن چون هر دو بالغ هستین و بچه هم ندارین و حامله هم نیستی شامل بیمه ما نمیشین!
یه نامه هم اومده تو سایت Healthcare.gov که تا 3 سپتامبر باید حتما یه برنامه بیمه داشته باشین وگرنه پنالتی داره، بیمه نشیم جریمه میشیم واقعا؟؟؟
کیس نامبر :***2015AS00002 . تاریخ ارسال فرم : 31 July، ===> آپدیت : 4 Dec. تعداد افراد کیس : 2 نفر . سفارت : آنکارا . دریافت نامه دوم :٢٣ ژانويه. . تاريخ مصاحبه: 2 مارچ، خودم یکضرب، همسرم دریافت کلیرنس. آپدیت: 3 مارچ ... ٢٥، ٢٦، ٣٠، ٣١ مارچ، ١ اپريل، ٨ اپريل =كلير ورود به امریکا: 4 جولای