موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دارم....من آدرس رو اورنج کانتی نزدیک لس آتجلس دادم تو فرم ها....حالا میخام خود لس آنجلس بمونم از همون اولش.....آیا تو فرودگاه باید آدرس رو عوض کنم؟....تا برای گرفتن هر نامه یا کارتی نخام برم اورنج کانتی؟....یا اینکه ارزش نداره و خرابکاری میشه!؟
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام به دوستان عزیزم ، بالاخره تونستم برای دو یا سه روز آخر هفته دیگر توی یک کیترینگ خانگی کار بگیرم آنهم آشنای دوست قدیمی دوران مدرسه که خودش یکساله آمده لس آنجلس منو معرفی کرده فکر کنم برای شروع خوب باشه شاید تونستم از همان طریق کارهای دیگه ای هم پیدا کنم خوشحالم ، دیگه کم کم داشتم از خودم ناامید میشدم ، توکل به خدا ،من آشپزی رو دوست دارم و امیدوارم شروع خوبی برام باشه، در مورد دلتنگی و دوری از بچه ها هم بالاخره باید عادت کنم حتی اگر من هم برگردم بالاخره آنها دیر یا زود میرن سر زندگی خودشون ، پس باید فکر آینده خودم باشم و در آینده راحتتر بتونم پیش بچه هام باشم برای همتون آرزوی موفقیت میکنم در ضمن ما اولین استفاده از بیمه مدیکلمون رو هم کردیم چکاپ کامل و آزمایش های خون و... دارو هم کاملا رایگان انجام دادیم خدارو شکر کم کم همه چی روبراه میشه .......ادامه دارد
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-06 ساعت 08:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-06 ساعت 08:43 توسط farnaz100.)
(2015-09-06 ساعت 06:03)behjat نوشته: سلام به دوستان عزیزم ، بالاخره تونستم برای دو یا سه روز آخر هفته دیگر توی یک کیترینگ خانگی کار بگیرم آنهم آشنای دوست قدیمی دوران مدرسه که خودش یکساله آمده لس آنجلس منو معرفی کرده فکر کنم برای شروع خوب باشه شاید تونستم از همان طریق کارهای دیگه ای هم پیدا کنم خوشحالم ، دیگه کم کم داشتم از خودم ناامید میشدم ، توکل به خدا ،من آشپزی رو دوست دارم و امیدوارم شروع خوبی برام باشه، در مورد دلتنگی و دوری از بچه ها هم بالاخره باید عادت کنم حتی اگر من هم برگردم بالاخره آنها دیر یا زود میرن سر زندگی خودشون ، پس باید فکر آینده خودم باشم و در آینده راحتتر بتونم پیش بچه هام باشم برای همتون آرزوی موفقیت میکنم در ضمن ما اولین استفاده از بیمه مدیکلمون رو هم کردیم چکاپ کامل و آزمایش های خون و... دارو هم کاملا رایگان انجام دادیم خدارو شکر کم کم همه چی روبراه میشه .......ادامه دارد
بهجت خانم خیلی براتون خوشحالم و تبریک میگم بهتون
من مطمینم که شما موفق می شین چون هم ایمان و هم اراده و پشتکار دارین.
واقعا خوندن نوشته هاتون به من امید و دلگرمی میده
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بحجت خانم نوشته هاي شما هميشه باعث دلگرمي است برايتان بسيار خوشحال شدم هميشه موفق باشيد
با ارزوي بهترين ها برايتان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-05 ساعت 16:29)ican2015 نوشته: سلام دوستان
لطفا راهنمايي كنيد
سايت elis براي پرداخت 165 دلار ، شماره ويزاي من را كه نفر اصلي هستم نميشناسه و همون ارور ۵ روز رو ميده ولي شماره ويزاي همسرم را ميشناسه و ارور نميده و اد ميكنه.شماره ويزاي دو فرزندم را هم نميشناسه. و ارور ۵ روز رو ميده. نظرتون چيه؟ ممنون[/php]
ببخشيد شما از طريق سايت جديد كه elis معرفي كرده ميخواهيد پرداخت كنيد همون سايتي كه ديگه نياز به ساخت اكانت نيست و فقط شماره كيس و A-number را ميخواد كه add كنه و مراحل پرداخت رو انجام بده...
من از اين طريق پرداخت كردم و يك ايميل كانفرميشن پرداخت ٣٣٠$ اومده ... آيا كار ديگه اي هم بايد انجام بدم؟
برنده لاتاري ٢٠١٥/دونفر/ورود به امريكا اكتبر٢٠١٥/ ميامي فلوريدا
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2015-09-06 ساعت 10:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-06 ساعت 10:28 توسط behjat.)
خوشحالم که با نوشته هام میتونم به دوستانم دلگرمی بدم، لس آنجلس برای من زیاد جای گرانی نبوده، من هر بار که میرم خرید و برمیگردم بین دو تا سه ساعت پیاده روی میکنم ، اینجا کمتر کسی رو میبینی که پیاده رفت و آمد کنه، بنابراین خودت میمونی و خدای بالا سرت که میتونی راحت و گاهی با صدای بلند باهاش درددل کنی بدون اینکه بترسی مردم با تعجب بهت نگاه کنن، اتوبوس هم که شوهرم ۲۵ سنت و خودمم تازه فهمیدم ۳۵سنت باید بدم برای همین دیگه نیاز نیست زیر بغل شوهرمو هم بگیرم ??? خلاصه جای خوبیه برای زندگی ، بعد از ۶۵ سالگی شوهرم هم شرایط بهتر میشه، از شرایط senior بودنش هم میتونیم برای امکانات مسکن ارزانتر و کمکهای بازنشستگی استفاده کنیم ، یاد اون دوستایی می افتم که اوایل میگفتند این ۶۰ سال به بالاها میرن اونجا چکار، !!! جای مارو میگیرن نمیتونند دوام بیارند، و خیلی چیزهای دیگر، جالبه بدونید اینجا خیلی به افراد مسن احترام میگذارند راننده های اتوبوس بلا استثنا به همه سلام میکنند وهمه ازشون تشکر میکنند پلیس اینجا روز اول مارو که سرگردون دنبال آدرس خونه اجاره ای میگشتیم با احترام سوار کرد و تا خونه رسوند، و با ترانسلیتر گوشیش برامون نوشت، من از اینکه در خدمت شما بودم به خودم میبالم، و خیلی چیزهای دیگر که زندگی رو لذتبخش میکنه مثل هوای پاک و آرامش و ....... البته همه این چیزها ذره ای باعث نمیشه که دلم برای خونه و زندگی و بچه هام و مردم خوب هموطنم تنگ نشه، ولی مگه آدم چقدر فرصت زندگی داره همیشه تجربه های تازه دلپذیره حتی اگر همراه با سختی باشه پس جوونا با دلی امیدوار پیش به سوی تغییر موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-06 ساعت 10:21)Hopeman نوشته: (2015-09-05 ساعت 16:29)ican2015 نوشته: سلام دوستان
لطفا راهنمايي كنيد
سايت elis براي پرداخت 165 دلار ، شماره ويزاي من را كه نفر اصلي هستم نميشناسه و همون ارور ۵ روز رو ميده ولي شماره ويزاي همسرم را ميشناسه و ارور نميده و اد ميكنه.شماره ويزاي دو فرزندم را هم نميشناسه. و ارور ۵ روز رو ميده. نظرتون چيه؟ ممنون[/php]
ببخشيد شما از طريق سايت جديد كه elis معرفي كرده ميخواهيد پرداخت كنيد همون سايتي كه ديگه نياز به ساخت اكانت نيست و فقط شماره كيس و A-number را ميخواد كه add كنه و مراحل پرداخت رو انجام بده...
من از اين طريق پرداخت كردم و يك ايميل كانفرميشن پرداخت ٣٣٠$ اومده ... آيا كار ديگه اي هم بايد انجام بدم؟
يكي لطفا جواب ما رو بده فكر كنم تو همين تاپيك بايد مطرح ميشد ولي متاسفانه كسي پاسخي نميده...
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-06 ساعت 11:31)Hopeman نوشته: (2015-09-06 ساعت 10:21)Hopeman نوشته: (2015-09-05 ساعت 16:29)ican2015 نوشته: سلام دوستان
لطفا راهنمايي كنيد
يكي لطفا جواب ما رو بده فكر كنم تو همين تاپيك بايد مطرح ميشد ولي متاسفانه كسي پاسخي نميده...
سلام
بله همان سايت پرداخت بدون ساخت اكانت.
كيس نامبر : 6xxx
تاريخ مصاحبه: هفتم جولاي 2015
تعداد: 4 نفر
خدمت: ارتش
سفارت: آنكارا
كلير: 17 آگوست 2015 (چهار نفر)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-06 ساعت 12:06)ican2015 نوشته: (2015-09-06 ساعت 11:31)Hopeman نوشته: (2015-09-06 ساعت 10:21)Hopeman نوشته: (2015-09-05 ساعت 16:29)ican2015 نوشته: سلام دوستان
لطفا راهنمايي كنيد
سلام
بله همان سايت پرداخت بدون ساخت اكانت.
ممنون از پاسختون
ديگه كاري نبايد بكنيم تا ورود به امريكا يا بايد سايت رو پيگيري كنيم ؟