موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-06 ساعت 06:03)behjat نوشته: سلام به دوستان عزیزم ، بالاخره تونستم برای دو یا سه روز آخر هفته دیگر توی یک کیترینگ خانگی کار بگیرم آنهم آشنای دوست قدیمی دوران مدرسه که خودش یکساله آمده لس آنجلس منو معرفی کرده فکر کنم برای شروع خوب باشه شاید تونستم از همان طریق کارهای دیگه ای هم پیدا کنم خوشحالم ، دیگه کم کم داشتم از خودم ناامید میشدم ، توکل به خدا ،من آشپزی رو دوست دارم و امیدوارم شروع خوبی برام باشه، در مورد دلتنگی و دوری از بچه ها هم بالاخره باید عادت کنم حتی اگر من هم برگردم بالاخره آنها دیر یا زود میرن سر زندگی خودشون ، پس باید فکر آینده خودم باشم و در آینده راحتتر بتونم پیش بچه هام باشم برای همتون آرزوی موفقیت میکنم در ضمن ما اولین استفاده از بیمه مدیکلمون رو هم کردیم چکاپ کامل و آزمایش های خون و... دارو هم کاملا رایگان انجام دادیم خدارو شکر کم کم همه چی روبراه میشه .......ادامه دارد
بسلامتی بهجت جان، انشالله موفق باشی
2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد 2 نفر
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
موضوعها: 10
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
بهجت خانم کلی ارزوی موفقیت دارم براتون
خیلی خوشحالم که کاراتون داره خوب پیش میره
2015/Abu Dhabi
کلیر
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-06 ساعت 12:19)سپیده زمان نوشته: (2015-09-06 ساعت 06:03)behjat نوشته: سلام به دوستان عزیزم ، بالاخره تونستم برای دو یا سه روز آخر هفته دیگر توی یک کیترینگ خانگی کار بگیرم آنهم آشنای دوست قدیمی دوران مدرسه که خودش یکساله آمده لس آنجلس منو معرفی کرده فکر کنم برای شروع خوب باشه شاید تونستم از همان طریق کارهای دیگه ای هم پیدا کنم خوشحالم ، دیگه کم کم داشتم از خودم ناامید میشدم ، توکل به خدا ،من آشپزی رو دوست دارم و امیدوارم شروع خوبی برام باشه، در مورد دلتنگی و دوری از بچه ها هم بالاخره باید عادت کنم حتی اگر من هم برگردم بالاخره آنها دیر یا زود میرن سر زندگی خودشون ، پس باید فکر آینده خودم باشم و در آینده راحتتر بتونم پیش بچه هام باشم برای همتون آرزوی موفقیت میکنم در ضمن ما اولین استفاده از بیمه مدیکلمون رو هم کردیم چکاپ کامل و آزمایش های خون و... دارو هم کاملا رایگان انجام دادیم خدارو شکر کم کم همه چی روبراه میشه .......ادامه دارد
بسلامتی بهجت جان، انشالله موفق باشی
2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد ۲ نفر
بهجت جان تبریک میگم و امیدوارم یه روزی بتونید بجه هاتون رو ببرید پیش خودتون.ما هم اخر اکتبر مصاحبه داریم.توکل به خدا.راستی اگه ادم فرصت داشته باشه پیاده روی یکی از بهترین ورزشهاست.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-09-06 ساعت 12:39)babak12 نوشته: بهجت خانم کلی ارزوی موفقیت دارم براتون
خیلی خوشحالم که کاراتون داره خوب پیش میره
سلام از شما مدیران محترم گروه کمال تشکر رو دارم ، دعای شما اثر بالایی تو روحیه من میگذاره برای شما هم تو سفر پیش رو آرزوی موفقیت میکنم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-06 ساعت 15:43)alireza.moazini نوشته: (2015-09-06 ساعت 11:31)Hopeman نوشته: (2015-09-06 ساعت 10:21)Hopeman نوشته: (2015-09-05 ساعت 16:29)ican2015 نوشته: سلام دوستان
لطفا راهنمايي كنيد
سايت elis براي پرداخت 165 دلار ، شماره ويزاي من را كه نفر اصلي هستم نميشناسه و همون ارور ۵ روز رو ميده ولي شماره ويزاي همسرم را ميشناسه و ارور نميده و اد ميكنه.شماره ويزاي دو فرزندم را هم نميشناسه. و ارور ۵ روز رو ميده. نظرتون چيه؟ ممنون[/php]
ببخشيد شما از طريق سايت جديد كه elis معرفي كرده ميخواهيد پرداخت كنيد همون سايتي كه ديگه نياز به ساخت اكانت نيست و فقط شماره كيس و A-number را ميخواد كه add كنه و مراحل پرداخت رو انجام بده...
من از اين طريق پرداخت كردم و يك ايميل كانفرميشن پرداخت ٣٣٠$ اومده ... آيا كار ديگه اي هم بايد انجام بدم؟
يكي لطفا جواب ما رو بده فكر كنم تو همين تاپيك بايد مطرح ميشد ولي متاسفانه كسي پاسخي نميده...
نه دوست عزیز شما کارتون تو این مرحله تمامه فقط کار اصلی مونده که به من هم بگید چکار کنم چون سایت واسه خودم و خانوادم error میده این کار رو هم انجام بدید دیگه گرین کارت تو دستاتونه.[emoji2] [emoji2] [emoji2]
Sent from my GT-I9300I
من حدود ١٠!روز پيش پيش اكانت رو ساختم و طبق دستورالعمل ١٦٥ دلار رو گذاشتم تا ديروز كه وقتي سايت elis رو آوردم ديدم در كنار درخواست user و password براي ورود به سيستم سمت راست نوشته بود از اين پس پرداخت ها از طريق سايت pay.gov كه لينكش رو هم گذاشته بود وارد اين سايت شدم در قسمت A-number چون A رو already گذاشته بدون A وارد كردم و همينطور case number رو بعد هر دوي مارو شناخت و ٣٣٠ دلار رو ما آنلاين پرداخت كرديم و يك ايميل هم اومد كه پرداختيد
حالا ديگه نميدونم چيكار بايد كرد چون اكانت هم ساختم ولي به چه دردي ميخوره؟
برنده لاتاري ٢٠١٥/دونفر/ورود به امريكا اكتبر٢٠١٥/ ميامي فلوريدا
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-07 ساعت 01:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-07 ساعت 09:23 توسط APOLO5321.)
(2015-09-05 ساعت 17:16)ali1350 نوشته: با سلام خدمت همه دوستان
سوالی داشتم لطفا دوستان راهنمایی بفرمایید در حال حاضر همسرم و دو فرزندم آمریکا هستند چون وضعیت من معلوم نیست که بهم ویزا بدن یانه به همین دلیل می خان در خواست پاس سفید کنن و چون ممکنه ارسال پاس سفید طول بکشه آیا حضور خودشان برای دریافت پاس سفید لازمه ؟ وسوال دیگه اینه که توی فرم درخواست پاس سفید دلیل دریافت پاس سفید رو خواستن دلیلشو چی باید اعلام کنند ؟ ممنون از همه
سلام. ما هم شرایط شما رو داشتیم و برای پاسپورت سفید(Re entry permit) اقدام کردیم و برگشتیم ایران تا ببینیم خدا چی میخواد.
برای انجام امور انگشت نگاری همسر و فرزندانتون احتیاج به حضور هست اما برای دریافتش نه. چون برای ما هم تقریبا یک ماه و نیم بعد از برگشتمون به ایران به آدرسی که فرستاده بودیم ارسال شد.
در مورد دلیل هم نوشتم که ویزای همسرم هنوز آماده نیست و زندگی به تنهایی در آمریکا برام دشواره.
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه
گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگه دوستانی که رو ورژن جدید سایت ثبت نام و پرداخت رو انجام دادن یه راهنما(پرینت اسکرین) بذارن ممنون میشم.
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منم با پرداخت 165 دلار تو این سایت جدید مشکل دارم و ارور میده میگه اگه بتازگی ویزا گرفتی 5 روز دیگه صبر کن ولی من یه ماه و نیمه ویزام رو گرفتم . ایمیل هم زدم جوابی بهم ندادن نمیدونم چیکار کنم فعلا منتظرم ببینم خودش درست میشه یا نه
Clear - Interview : March
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه کپی از سوشال رو بانک ازم گرفت گفت تا گرین کاردت بیاد بعد بریم برای کردیت کارت اقدام کنم، میخوام ببینم این کپی سوشالم رو گرفت به نظرتون برم پسش بگیرم یا امن هست؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-07 ساعت 15:49)lotttery2015 نوشته: سلام دوستان منم با پرداخت 165 دلار تو این سایت جدید مشکل دارم و ارور میده میگه اگه بتازگی ویزا گرفتی ۵ روز دیگه صبر کن ولی من یه ماه و نیمه ویزام رو گرفتم . ایمیل هم زدم جوابی بهم ندادن نمیدونم چیکار کنم فعلا منتظرم ببینم خودش درست میشه یا نه
دوستان لطفا تجربه پرداخت ١٦٥ $ رو اگه با سايت جديد داشتيد share كنيد
برنده لاتاري ٢٠١٥/دونفر/ورود به امريكا اكتبر٢٠١٥/ ميامي فلوريدا