موضوعها: 0
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-09 ساعت 13:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-09 ساعت 13:22 توسط areb1356.)
(2015-09-09 ساعت 12:54)jupiterx نوشته: سلام به همه
خب بالاخره فرصتی شد که تمام 179 صفحه رو بخونم.هرچند سخت بود خداییش
فعلا همین سوالها رو تو ذهنم هست
ممنون از پاسخی که دوستان میدن
با سلام.
دوست عزیز اگه 179 صفحه رو خوندی که نباید این سوال رو بپرسی دیگه
ببین عزیز اعتبار ویزا 6 ماه از روزی که مدیکال دادین هست اما اگه شما AP خوردی و قبل از گرفتن ویزایتون (بعد از کلیر شدن) رفتین و مدیکال رو تمدید کردین ، اعتبار ویزاتون 6 ماه از تاریخ مدیکال جدید هست. (البته تاریخ رو توی ویزاتون هم زده)
موفق باشی
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ماهم به این تاپیک اومدیم
یک سوال
من تازه جواب ایمیلم اومده که برم و ویزاهارو تحویل بگیرم.مدیکال من تا 2016/2 اعتبار داره و پاسپورتم تا2016/5 اعتبار داره من اگه بخوام اوایل 2016/2 برم آمریکا میشه یا خیر؟اگه نمیشه آیا راهکار دیگه ای هست.
چون وقتی برای تعویض پاسپورت تو این مدت کم ندارم
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من در اولین ورودم ب هیوستن رفتم و الان برای دومین ورودم ب لوس آنجلس میرم ،آیا بنظرتون مشکلی پیش میاد یا اینکه مکان مهم نیست و فقط ورود ب آمریکا مهمه و اینکه مدت زمانی ک میخوام بمونم چقدر باشه یا ۱ هفته کافیه البته بعد 11 ماه میرم و خیلی نگرانم ک مشکلی پیش بیاد؟ یا اینکه حتی میتونم با تور برم ?
با آرزوی بهترینها برای همه شما عزیزان
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-09 ساعت 14:14)nimanoush نوشته: سلام ماهم به این تاپیک اومدیم
یک سوال
من تازه جواب ایمیلم اومده که برم و ویزاهارو تحویل بگیرم.مدیکال من تا ۲۰۱۶/۲ اعتبار داره و پاسپورتم تا۲۰۱۶/۵ اعتبار داره من اگه بخوام اوایل ۲۰۱۶/۲ برم آمریکا میشه یا خیر؟اگه نمیشه آیا راهکار دیگه ای هست.
چون وقتی برای تعویض پاسپورت تو این مدت کم ندارم
دوست عزیز
شما تشریف می برین سفارت و ویزاتون رو میگیرین توی همین پاسپورت
بعد از گرفتن ویزاتون برگردین ایران و پاسپورتتون رو عوض می کنین. چون با پاس زیر 6 ماه اعتبار اجازه خروج از کشور را ندارین.
پاسپورت قدیمیتون رو هم همراه می برین.
آمریکا که تشریف بردین و گرین کارت رو گرفتین هم دیگه کاری با ویزای توی پاسپورت ندارین.
والسلام.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
منم همین مشکل گذرنامه رو دارم. 1 جا خوندم که یکی از بچه ها گفته بود با گذرنامه جدید و ویزای معتبر تو گذرنامه باطل شده میشه رفت. ولی با این چیزی که بشری خانم گفت لازم شد ته و توی قضیه رو درست دربیاریم.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-09 ساعت 17:35)Abdorrezaa نوشته: منم همین مشکل گذرنامه رو دارم. ۱ جا خوندم که یکی از بچه ها گفته بود با گذرنامه جدید و ویزای معتبر تو گذرنامه باطل شده میشه رفت. ولی با این چیزی که بشری خانم گفت لازم شد ته و توی قضیه رو درست دربیاریم.
دوست عزیز اگه اطلاعات جدید دریافت کردین منو در جریان بزارید.
ممنون
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
من نمیدونم چرا این اواخر مهاحرسرا چرا اینحوری شده.. بابا تا یکی نظر مخالف میده چرا جبهه میگیرید. هر کس نظری داره. دیکه این خود خواننده هست که باید همه ریسم ها رو در نظر بگیره. مگه شما خدایی که حالا کسی خرفتو قبول کنه یا نه ...
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
ضمن آرزوی موفقیت برای دوستانی که به سلامتی آمریکا ساکن شدند، خواستم خواهش کنم تجربیاتتون رو به صورت سفرنامه توی انجمن خصوصی 2015 با بقیه به اشتراک بذارید.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .