موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-23 ساعت 09:30)behdadK نوشته: (2015-09-23 ساعت 07:11)ajab1 نوشته: مردم غیور ایران
این گرین کارت ما دو ماه شد ولی نیومده، چه کار کنیم، طبیعی هست؟
جان مادرت نگاه کن ما یه سوال درست میپرسیم کسی نیس جواب بده، حالا اگه بگیم 165 دلار چه طوری بدیم، 800 نفر میان پیام میدن. 196 صفحه اینجا 100 صفحه اش در مورد پرداخت 165 دلار هست، آمریکا بفهمه اینقدر ما درگیریم با این موضوع ، دلشون میسوزه و احتمالا حذفش کنن!!!
عجب جان یه سه چهار صفحه اخیر رو میخوندی جوابت رو میگرفتی.
my uscis ات چی میگه؟ تو چه مرحله ایه. اگر کیست رو نشناخته تا حالا زنگ بزن به uscis ازشون پیگیری کن. اگر خیلی وقته شناخته و دو سه هفته ای شده نیومده باز زنگ بزن uscis ببین کجا رفته و برگشت خورده یا نه.
با سلام .
بهمين دليل مدير گرامي و پر تلاش آقا بهداد اگه زحمت تفكيك موضوع هاي اولين سفر را مي كشيدن و مثلا 1 - خريد بليط 2 - سفر و گمرك 3 - سوشيال نامبر و گرين كارت 4 - داستان 165 دلار 5 - ميزان زمان مجاز ورود و خروج 6- و غيره ................... خيلي خوب مي شد . و هر كس دنبال كار و مسله خودش مي رفت و سريع به نتيجه ميرسيد . با تشكر .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-23 ساعت 13:57)daniel_b نوشته: سلام
در مورد تعویض پاسپورت بعد از دریافت ویزا سوال داشتم.
بعضی از دوستان میگفتند پایشون پانچ شده و تونستند از ویزاش استفاده کنند.
اما من این رو از از یکی از سفارتهای آمریکا گرفتم
If your old passport is no longer in your possession or your U.S. visa was mutilated, marked, hole punched or removed from your old passport, then you must apply for a new visa in the normal manner by appointment, paying any visa fees and qualifying anew.
دقیقا میگه اگر ویزا سوراخ بشه باید دوباره درخواست بدید برای صدور. حالا که 30 سمپتامبر هم نزدیکه دیگه صدور مجدد هم مشکل داره.
اگر از دوستان در این مورد تجربه ایی داره ممنون میشم بنویسه.
من تاجاییکه میدونم فقط صفحه اول و آخر پاسپورت پانچ میشه. حتما سفارش بکنید که صفحه ویزا پانچ نشه.
خانم لاله همین چند وقت پیش با دوپاسپورت قدیم و جدید سفر کردند
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
هیچوقت خداحافظی رو دوست نداشتم. تنفر کلمه ی درستی نیست وگرنه حتما استفاده میکردم.
من که هیچ ریشه ای ندوندم و همیشه ینگه دنیا در نظرم بوده و هست. از فرهنگ و ادبیات ایران هیچی نمیدونم و سالی چند رمان و کتاب شعر به انگلیسی میخونم و جزییات فرهنگیشون رو میدونم و به قول اینوری ها غربزده ام خداحافظی ازارم میده. شاید به خاطر حال و هپای نیمه ی بهترم اینطور شدم یا اشکای مادرم. شایدم آینده ی نامعلوم ولی زیبایی که در انتظارمه.
زندگی مثل بازی کامپیوتری میمونه یا شابد برعکس بازی کامپیوتری مثل زندگی. قلقش رو که یاد گرفتی کمی هم شانس داشتی میزنه میری مرحله بعد با توانایی های جدید و تنوع بیشتر ولی به جز جونی که از مرحله قبلی اوردی بقیه رو دوباره باید جمع کنی. خوبیش اینه که این مرحله اخرین مرحله اس یه دفعه رسیدیم با اخرش
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-09-23 ساعت 18:43)behdadK نوشته: هیچوقت خداحافظی رو دوست نداشتم. تنفر کلمه ی درستی نیست وگرنه حتما استفاده میکردم.
من که هیچ ریشه ای ندوندم و همیشه ینگه دنیا در نظرم بوده و هست. از فرهنگ و ادبیات ایران هیچی نمیدونم و سالی چند رمان و کتاب شعر به انگلیسی میخونم و جزییات فرهنگیشون رو میدونم و به قول اینوری ها غربزده ام خداحافظی ازارم میده. شاید به خاطر حال و هپای نیمه ی بهترم اینطور شدم یا اشکای مادرم. شایدم آینده ی نامعلوم ولی زیبایی که در انتظارمه.
زندگی مثل بازی کامپیوتری میمونه یا شابد برعکس بازی کامپیوتری مثل زندگی. قلقش رو که یاد گرفتی کمی هم شانس داشتی میزنه میری مرحله بعد با توانایی های جدید و تنوع بیشتر ولی به جز جونی که از مرحله قبلی اوردی بقیه رو دوباره باید جمع کنی. خوبیش اینه که این مرحله اخرین مرحله اس یه دفعه رسیدیم با اخرش
سلام ،برای شما و همسرتون آرزوی موفقیت میکنم، شما که خودتون انگیزه این سفر رو کامل داشتید حتما موفق خواهید بود و نگران اشکهای مادر هم نباشید این اشکها تبدیل به دعای دو آتشه میشه که همیشه پشت سرتونه، و همچنین دعای اعضای گروه که همیشه با راهنماییهای شما پیش رفتند متشکرم و خدا به همراهتون
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
براي خريد تلفن چي پيشنهاد مي كنيد كه قيمتش زياد گرون نباشه؟
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى