موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-21 ساعت 11:06)samirakn نوشته: سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچهها ویزای من تا ۴ اکتبر بیشتر اعتبار نداره. اگه همون روز ۴ اکتبر وارد بشم مشکلی هس؟
يعني واقعا جراتشو داريد ؟!
من كه از ترسم چهارماه زودتر از انقضاي ويزا اومدم
والا ، هواپيماعه ديگه ، تاخير ، نقص فني در نظر بگيريد
من سقوط هم در نظر گرفتم اگه توي جزيره اي افتادم سه ماه بالاخره يه كشتي رد ميشه منو ببره امريكا
دور از شوخي ، حدااقل سه روز زودتر بياييد شايد سيستم خودشون خراب شد حتي !
شماره کیس 0XX➎
ایروان ✞
ویزا ✓
ورود به آمریکا ✈
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-21 ساعت 02:13)sak نوشته: بله اينم فرم
سلام
بچه ها از فرم بالا سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدین.
۵. سوال ۵ ، passport issued by، باید کدوم کشور نوشت؟
۷. Country of residence باید عمه ریکا نوشت؟
۸. کشورهایی که قبل سفر کردیم بهشون رو باید بنويسيم؟
۱۱. سوال ۱۱ رو باید همه رو no زد؟
۱۲. سوال ۱۲ منظور ش چی هست؟
۱۳. سوال ۱۳ منظورش چی هست؟
۱۴. سوال ۱۴ باید noزد؟
۱۵. سوال ۱۵ باید residents رو جواب داد یا visitors?
* اون صفحه دوم چی باید نوشت؟
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من تو اين مدت كه سرچ كردم پروازهايي كه از مسير استانبول باشه خيلي ارزونتره. يعني شما اول بريد استانبول بعد بريد آمريكا.
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من تو اين مدت كه سرچ كردم پروازهايي كه از مسير استانبول باشه خيلي ارزونتره. يعني شما اول بريد استانبول بعد بريد آمريكا.
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من خودم مي خوام با تركيش برم استانبول ٢ روز اونجا باشم بعدش با بريتيش برم لس آنجلس. قيمتش در مجموع رفت و برگشت ميشه ٨٠٠ تا. تازه با يه تير ٢ نشون زدم
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-21 ساعت 17:49)zohreh-gh نوشته: (2015-09-21 ساعت 15:45)samirakn نوشته: (2015-09-21 ساعت 02:13)sak نوشته: بله اينم فرم
سلام
بچه ها از فرم بالا سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدین.
۵. سوال ۵ ، passport issued by، باید کدوم کشور نوشت؟ ایران
۷. Country of residence باید عمه ریکا نوشت؟ ایران
۸. کشورهایی که قبل سفر کردیم بهشون رو باید بنويسيم؟ کشورهایی که حین سفر به ا مریکا خواهید داشت - از انجایی که شما پرواز مستقیم معمولا نداشته و از ایران به صورت ترنسفر سفر میکنید در هیچ کشوری توقف و ورود نخواهید داشت- ترانزیت، سفر به کشور ثالث محاسبه نمیشود.
۱۱. سوال ۱۱ رو باید همه رو no زد؟ اگر هیچ یک از محصولات را به همراه مدارید همه را باید no بزنید.
۱۲. سوال ۱۲ منظور ش چی هست؟ منظور حیوانات زنده است.
۱۳. سوال ۱۳ منظورش چی هست؟ اگر شما بیش از 10000 دلار به همراه دارید باید اعلام کنید.
۱۴. سوال ۱۴ باید noزد؟ اگر کالای تجاری به همراه دارید باید بله را بزنید
۱۵. سوال ۱۵ باید residents رو جواب داد یا visitors? این رو هم نیازی نیست بزنید. خالی بماند.
* اون صفحه دوم چی باید نوشت؟ خالی بگذارید و اگر لازم باشد خود انها راهنمایی می کنند. من خالی گذاشتم و هیچ سوالی هم نکردند.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز
۸. برا سوال ۸، ما برا مصاحبه یه بار رفتیم دبی، باید کشور امارات رو بنویسم؟ و دیگه این که اون کشورهایی که در حین رفتن به آمریکا توش توقف می کنیم رو باید بنويسيم؟
۱۴. برا سوال ۱۴، کالاي تجاری منظور چی هست؟ ما فقط چمدون با وسایل معمولی همراهمون هست.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-22 ساعت 10:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-22 ساعت 10:26 توسط rbrb-2015.)
بالاخره برای تاریخ 16 اکتبر، به مقصد واشنگتن دی. سی. با تورکیش ایرلاین بلیت خریدیم. نفری 2.165.000 تومن
دوستان برای مسیر فرودگاه تا هتل و . . . بجز شاتل پیشنهاد دیگه ای دارن؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia
My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='sinapco' pid='664040' dateline='1442767063']
سلام دوستان یه سئوال داشتم کسایی که تجربه داشتن لطفا کمک کنید. مقصد ما سانفرانسیسکو ارزون تری بلیطی که سرچ کردیم مربوط به الاتحاد است که اول ابوظبی میره ولی از ابوظبی تاا سانفرانسیکو با ایر لاین دیگری انجام میشه به نام جت ایرویس که فکر میکنم ایرلاینش هندیه. کسی از این ایرلاین استفاده کرده؟ اطلاعاتی در موردش داری؟ ممنون میشم پاسخ بدید
[/quote
سلام دوست عزیز
ما هم با الاتحاد اومدیم ولی از ابوظبی به سان فرانسیسکو هم پرواز خود الاتحاد بود که البته بیشتر مسافرانش هندی بودند البته ماپرواز اولیه مون به لس انجلس بود که اون روبه خاطر فاصله زمانی دوساعته وتاخیر پرواز ازایران ازدست دادیم.
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-22 ساعت 10:50)moj21 نوشته: [quote='sinapco' pid='664040' dateline='1442767063']
سلام دوستان یه سئوال داشتم کسایی که تجربه داشتن لطفا کمک کنید. مقصد ما سانفرانسیسکو ارزون تری بلیطی که سرچ کردیم مربوط به الاتحاد است که اول ابوظبی میره ولی از ابوظبی تاا سانفرانسیکو با ایر لاین دیگری انجام میشه به نام جت ایرویس که فکر میکنم ایرلاینش هندیه. کسی از این ایرلاین استفاده کرده؟ اطلاعاتی در موردش داری؟ ممنون میشم پاسخ بدید
[/quote
سلام دوست عزیز
ما هم با الاتحاد اومدیم ولی از ابوظبی به سان فرانسیسکو هم پرواز خود الاتحاد بود که البته بیشتر مسافرانش هندی بودند البته ماپرواز اولیه مون به لس انجلس بود که اون روبه خاطر فاصله زمانی دوساعته وتاخیر پرواز ازایران ازدست دادیم.
یعنی خود ایرلاین دوباره پرواز سانفرانسیسکو رو بهتون داد؟ چرا لس انجلس رو نداد؟
٢٠١٥، ايالت تگزاس، شهر دالاس
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
ما به مقصد سانفرانسیسکو از اتحاد بلیط خریدیم.چند تا سئوال:
1- ویزای ترانزیت لازم نداره؟
2- عوض کردن ترمینال 1 و 3 تو ابوطبی چقدر طول میکشه؟
3- 3 ساعت زمان بین دو پرواز کافیه؟
4- چمدون ها رو بین دو پرواز خودشون جابه جا میکنن؟
ممنونم از راهنمایی شماا دوستان خوبم
٢٠١٥، ايالت تگزاس، شهر دالاس
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='sinapco' pid='664740' dateline='1442913833']
ما به مقصد سانفرانسیسکو از اتحاد بلیط خریدیم.چند تا سئوال:
۱- ویزای ترانزیت لازم نداره؟
۲- عوض کردن ترمینال ۱ و ۳ تو ابوطبی چقدر طول میکشه؟
۳- ۳ ساعت زمان بین دو پرواز کافیه؟
۴- چمدون ها رو بین دو پرواز خودشون جابه جا میکنن؟
ممنونم از راهنمایی شماا دوستان خوبم
سفر خوبی داشته باشید.
1- نه ویزای ترانزیت نیاز نداره
2- شما 3 ساعت وقت دارید و در فرودگاه خیلی خوب شما رو راهنمایی می کنند پس نگران نباشید وقت شما کافیست.
4- چمدونهای داخل بار رو بله، شما مبدا (تهران) تحویل میدهید و مقصد تحویل میگیرید اما بارهای تو کابین را خودتان حمل می کنید.
سعی کنید وقتی وارد شدید خیلی با ارامش از افسرهایی که در سمت ورودی سالن ایستاده اند بپرسید راهنمایی خواهند کرد . بعد از پیدا کردن ترمینال اگه باز هم وقت داشتید به گشت و گذار بپردازید. موفق باشید
ورود به امریکا 16 جولای
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دنبال یه همسفر میگردم جهت اولین ورود به امریکا
آخرین مهلت جهت خروج از کشور 3 اکتبر
اگه کسی هست پیام خصوصی شمارشو بده در ارتباط باشیم.