موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-03 ساعت 07:09)behjat نوشته: (2015-10-03 ساعت 05:14)k1_m_1358 نوشته: خب بالاخره گرين كارت رو از چنگشون در آوردم ،
همونطور كه قبلا هم گفتم ، يه بار به ادرسي كه داده بوديم إرسال شده بود ولي دليور نشده بود ، درخواست إرسال مجدد تلفني كردم و ادرس جديد دادم ، ديدم خبري نشد ، وقت گرفتم رفتم اداره مهاجرت ، اونجا گفتن فلان تاريخ برات إرسال شده ولي برگشت خورده ، گفتم ميدونم، گفت برو اداره پست دنبالش، بعدازظهر بيش از يك ماه از برگشت خوردن، خلاصه رفتم اداره پست گفت اينجا نيست ما پس فرستاديم ،
ديگه نميدونستم چي كار كنم ، ديشب ساعت ١ ، سايت my uscis رو چك كردم ديدم نوشته ساعت ٥ عصر مجددا به اون ادرس اوليه إرسال شده بازم دليور نشده،
خلاصه مگه تا صب تونستي بخوابم ، كله سحر اولين نفر رفتم اداره پست ، ترك نامبر رو دادم ، رفت و با سه عدد پاكت برگشت ، اي دي چك كرد و ما چشممون به جمال گرين كارت روشن شد،
نكات اخلاقي :
فك نكنيد كه اينجا خيلي كارشون درسته ، اشتباه زياد ميكنن در حد فاجعه
حتما ،از طريق my uscis هر روز چند بار چك كنيد ، كه بدونيد در چه وضعيت هست.
موفق باشيد و شاد
مبارک باشه، ما که هنوز خبری نیست تازه ۱۷ اکتبر جواب میدن ، بعد تازه باید بریم دنبال آی دی کارت، نمیدونم چرا کارهام رو روال نمی افته
ممنون ايشالا مال شما هم اكي ميشه،
در مورد آي دي هم ، من و همسرم و پسرم هر سه توي يك روز درخواست كرديم ، مال همسرم ١٠ روزه اومده ولي من و پسرم هنوز نيومده ، ديروز بازم رفتم دي ام وي ، يه شماره داد گفت زنگ بزن بپرس.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-10-03 ساعت 07:18)k1_m_1358 نوشته: (2015-10-03 ساعت 07:09)behjat نوشته: (2015-10-03 ساعت 05:14)k1_m_1358 نوشته: خب بالاخره گرين كارت رو از چنگشون در آوردم ،
همونطور كه قبلا هم گفتم ، يه بار به ادرسي كه داده بوديم إرسال شده بود ولي دليور نشده بود ، درخواست إرسال مجدد تلفني كردم و ادرس جديد دادم ، ديدم خبري نشد ، وقت گرفتم رفتم اداره مهاجرت ، اونجا گفتن فلان تاريخ برات إرسال شده ولي برگشت خورده ، گفتم ميدونم، گفت برو اداره پست دنبالش، بعدازظهر بيش از يك ماه از برگشت خوردن، خلاصه رفتم اداره پست گفت اينجا نيست ما پس فرستاديم ،
ديگه نميدونستم چي كار كنم ، ديشب ساعت ١ ، سايت my uscis رو چك كردم ديدم نوشته ساعت ٥ عصر مجددا به اون ادرس اوليه إرسال شده بازم دليور نشده،
خلاصه مگه تا صب تونستي بخوابم ، كله سحر اولين نفر رفتم اداره پست ، ترك نامبر رو دادم ، رفت و با سه عدد پاكت برگشت ، اي دي چك كرد و ما چشممون به جمال گرين كارت روشن شد،
نكات اخلاقي :
موفق باشيد و شاد
مبارک باشه، ما که هنوز خبری نیست تازه ۱۷ اکتبر جواب میدن ، بعد تازه باید بریم دنبال آی دی کارت، نمیدونم چرا کارهام رو روال نمی افته
در مورد آي دي هم ، من و همسرم و پسرم هر سه توي يك روز درخواست كرديم ، مال همسرم ١٠ روزه اومده ولي من و پسرم هنوز نيومده ، ديروز بازم رفتم دي ام وي ، يه شماره داد گفت زنگ بزن بپرس.
ما برای آی دی دوماه پیش اقدام کردیم هنوز نیومده میگن اول گرین کارتتو بگیر بعد اینو میدن!!
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-03 ساعت 09:28)behjat نوشته: (2015-10-03 ساعت 07:18)k1_m_1358 نوشته: (2015-10-03 ساعت 07:09)behjat نوشته: [quote='k1_m_1358' pid='669549' dateline='1443833063'
ما برای آی دی دوماه پیش اقدام کردیم هنوز نیومده میگن اول گرین کارتتو بگیر بعد اینو میدن!!
[/quote]
فك نميكنم ربطي داشته باشه ، چون اي دي همسرم قبل از گرين كارت اومد،
ولي من فهميدم اينجا هم مث ايران خيلي حساب كتاب نداره بر خلاف چيزي كه فكر ميكردم
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
2015-10-03 ساعت 10:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-03 ساعت 10:21 توسط victor2016.)
(2015-10-03 ساعت 01:09)Srod نوشته: (2015-10-03 ساعت 00:57)Azer نوشته: من از يک صرافي نزديک فردوسي که رو تابلوش نوشته Western Union موضوع پرداخت را پرسيدم، گفت مي شه ولي هزينه اش خيلي زياده، من توصيه نمي کنم. به ازاي هر 165 دلار حدود 70 دلار هزينه داره، چون هزينه اصلي مربوط به خود انتقاله.
يعني اگه شما 20 هزار تا هم بفرسته، هزينه تقريباً همينه. هر چند نرخ دلار حواله اي هميشه بيشتر از نرخ ارز نقدي هست.
دقیقا الان یاد همین افتادم اومدم بگم که شما گفته بودی
اصلا به صرفه نیست
شرکت های دیگه ای هم هستن که پرداخت های اینترنتی رو براتون انجام میدن (بعضا در حضور خودتون) یا گیفت کارد میفروشن. می تونید با جستجو پیداشون کنید. کارمزدشون هم اونقدر بالا نیست. البته مسئولیت پیداکردنشون و این که چقدر میشه بهشون اعتماد کرد با خودتون. توی جستجوتون توی فروم های مختلف ببینید سابقه کار و رضایت بقیه از اونها چقدر بوده و در ضمن سعی کنید حضوری بهشون مراجعه کنید و کارتون رو انجام بدید تا خیالتون راحت تر باشه.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
کسی پروزا اتحاد رو استفاده کرده؟ میشه نظرتون رو بگید به دلیل اینکه کار گمرک رو در همون ابوظبی انجام میده اصلا خوبه اینکار رو بکنیم یا خیر؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
سلام یه سوال برا بچه ای که ایران به دنیا اومده ساختن آیدی و دادن اون 165 دلار هنگام ورود به امریکا الزامیه؟یا فقط نامه از دفتر حافظ منافع ببریم کفایت میکنه؟ما برای بار دوم هست که وارد امریکا میشیم ولی دخترمون برای بار اوله
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='houshym' pid='669631' dateline='1443856226']
دوستان
کسی پروزا اتحاد رو استفاده کرده؟ میشه نظرتون رو بگید به دلیل اینکه کار گمرک رو در همون ابوظبی انجام میده اصلا خوبه اینکار رو بکنیم یا خeسلام سلامe
سلام دوست عزیز
ما با الاتحاد اومدیم ،ازنظرانجام کارهای مهاجرتی به خاطر خلوتتربودن خیلی خوب بود ولی ما چون بین دوپروازمون فقط دوساعت فاصله بودوطبق معمول ازایران باتاخیربلندشدوتوابوظبی هم هواپیما جایی پارک شد که باید با اتوبوس به سالن می اومدیم وکلی همین مسیله زمان برد پروازمون رو ازدست دادیم وکلی معطل شدیم وحرص خوردیم، البته این روهم بگم که بیشترمسافرها هم هندی بودند.
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-03 ساعت 05:14)k1_m_1358 نوشته: خب بالاخره گرين كارت رو از چنگشون در آوردم ،
نكات اخلاقي :
موفق باشيد و شاد
مباركتون باشه! ميشه بپرسم تو سايت my uscis چه جوري بايد روند كارمون و دنبال كنيم ؟ چجوري ساين آپ كنيم؟ براي پرداخت پول كه هيچ جا ازمون نخواسته ساين آپ كنيم ! ممنون
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!
خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-03 ساعت 15:25)TajbakhshSalma نوشته: [quote='k1_m_1358' pid='669549' dateline='1443833063']
خب بالاخره گرين كارت رو از چنگشون در آوردم ،
نكات اخلاقي :
موفق باشيد و
مباركتون باشه! ميشه بپرسم تو سايت my uscis چه جوري بايد روند كارمون و دنبال كنيم ؟ چجوري ساين آپ كنيم؟ براي پرداخت پول كه هيچ جا ازمون نخواسته ساين آپ كنيم ! ممنون
من الان my uscis و پيدا كردم . آيا آدرسي كه براي ساين آپ ميخواد، آدرس ايران ه يا امريكا مون؟
براي هرسه نفر كيسمون به تنهايي بايد يه اكانت باز كنم يا هر سه باهم تو يه اكانت ؟ ممنون ميشم زودتر جوابم و بدين !!!!!!
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!
خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!