موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز تا جایی که من میدونم تغییر تاریخ 50 دلاره و بنابراین چون فرضا بلیط رفت و برگشت سانفرانسیسکو ب اتحاد 3200 است انگاه یه طرفه 2700 است و با تغییر تاریخ پروازی مناسب هنوز به نظر درست میاد
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر زوجی پس از اولین ورود به امریکا از هم جدا بشوند، وضعیت نفر دوم کیس چی میشه؟ آیا دیگه پروسه گرین کارت و سیتیزنی برای نفر دوم کیس متوفقف میشه یا نه؟
کیس نامبر:***2015as1 / تعداد افراد کیس: 3 نفر / مصاحبه : دسامبر-آنکارا / وضعیت: خانم و پسرم کلیر در 3 آپریل / آپدیت ها: 8 آپریل نفر دوم کیس و دوباره 8 آپریل آپدیت همه اعضا که اینبار ساعت 9 شب و آخرین آپدیت که خودم هم کلیر شدم 14 آپریل(بعد از 129 روز) دریافت ویزای هر سه نفر 6 می
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-10-05 ساعت 03:54)negin26 نوشته: (2015-10-03 ساعت 09:28)behjat نوشته: (2015-10-03 ساعت 07:18)k1_m_1358 نوشته: (2015-10-03 ساعت 07:09)behjat نوشته: (2015-10-03 ساعت 05:14)k1_m_1358 نوشته: خب بالاخره گرين كارت رو از چنگشون در آوردم ،
همونطور كه قبلا هم گفتم ، يه بار به ادرسي كه داده بوديم إرسال شده بود ولي دليور نشده بود ، درخواست إرسال مجدد تلفني كردم و ادرس جديد دادم ، ديدم خبري نشد ، وقت گرفتم رفتم اداره مهاجرت ، اونجا گفتن فلان تاريخ برات إرسال شده ولي برگشت خورده ، گفتم ميدونم، گفت برو اداره پست دنبالش، بعدازظهر بيش از يك ماه از برگشت خوردن، خلاصه رفتم اداره پست گفت اينجا نيست ما پس فرستاديم ،
ديگه نميدونستم چي كار كنم ، ديشب ساعت ١ ، سايت my uscis رو چك كردم ديدم نوشته ساعت ٥ عصر مجددا به اون ادرس اوليه إرسال شده بازم دليور نشده،
خلاصه مگه تا صب تونستي بخوابم ، كله سحر اولين نفر رفتم اداره پست ، ترك نامبر رو دادم ، رفت و با سه عدد پاكت برگشت ، اي دي چك كرد و ما چشممون به جمال گرين كارت روشن شد،
نكات اخلاقي :
فك نكنيد كه اينجا خيلي كارشون درسته ، اشتباه زياد ميكنن در حد فاجعه
حتما ،از طريق my uscis هر روز چند بار چك كنيد ، كه بدونيد در چه وضعيت هست.
موفق باشيد و شاد
مبارک باشه، ما که هنوز خبری نیست تازه ۱۷ اکتبر جواب میدن ، بعد تازه باید بریم دنبال آی دی کارت، نمیدونم چرا کارهام رو روال نمی افته
ممنون ايشالا مال شما هم اكي ميشه،
در مورد آي دي هم ، من و همسرم و پسرم هر سه توي يك روز درخواست كرديم ، مال همسرم ١٠ روزه اومده ولي من و پسرم هنوز نيومده ، ديروز بازم رفتم دي ام وي ، يه شماره داد گفت زنگ بزن بپرس.
ما برای آی دی دوماه پیش اقدام کردیم هنوز نیومده میگن اول گرین کارتتو بگیر بعد اینو میدن!!
سلام.دوستان میشه بگید این ای دی چی هست?منظور همون driving lisance هست?
سلام آی دی کارتیه که نشون میده شما ساکن کدوم ایالت هستید و ربطی به گواهی رانندگی نداره، مثلا من که ماشین ندارم فقط برای آی دی ایالت کالیفرنیا اقدام کردم بعد از یکسال که از آی دی گرفتنتون گذشت شما instate اون ایالت میشید و از یکسری امکاناتی که اهالی اون ایآلت دارند میتونید استفاده کنید مثل تخفیف تو هزینه دانشگاهها و سایر موارد ،
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-05 ساعت 05:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-05 ساعت 05:22 توسط samirakn.)
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
1. بچهها برای پرداخت ۱۶۵ دلار، A number, همون Registration number هس؟
2. Dos number چیست؟
3. در سایت الیس از کدوم قسمت می تونیم اکانت اکانت جدید بسازيم؟
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-05 ساعت 04:45)negin26 نوشته: [quote='behjat' pid='670347' dateline='1444003346']
[quote='negin26' pid='670343' dateline='1444001096']
[quote='behjat' pid='669570' dateline='1443848302']
[quote='k1_m_1358' pid='669557' dateline='1443840511']
مرسی از توضیحتون.میشه بگید چطور میتونم برای گرفتن ای دی اقدام کنم?چه مدارکی نیازه?
سلام دوست عزیز شما اگر درایور لاینس دارین یا قصد گرفتنش رو دارید نیاز نیست برای ای دی اقدام کنید . چون دقیقا شبیه هم دیگه هست و داشتن هر دو به نظر من نیاز نیست. فقط یه هزینه اضافی 28 دلاری هست
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
ما نميدونيم فعلا كدوم ايالت ميخوايم بمونيم. الان در اولين ورودمون داريم ميريم لس انجلس ميتونيم براي آي دي اقدام كنيم؟ بعد اكه يه درصد ايالتمون رو عوض كرديم دوباره ميتونيم بريم براي كرفتن آي دي اون ايالت؟؟؟؟
چون شنيدم اكه اي دي داشته باشيم يه سال بعد بخوايم كلا بريم ديكه منتظر اين استيت شدن نميمونيم
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-05 ساعت 08:17)annahitaa نوشته: ما نميدونيم فعلا كدوم ايالت ميخوايم بمونيم. الان در اولين ورودمون داريم ميريم لس انجلس ميتونيم براي آي دي اقدام كنيم؟ بعد اكه يه درصد ايالتمون رو عوض كرديم دوباره ميتونيم بريم براي كرفتن آي دي اون ايالت؟؟؟؟
چون شنيدم اكه اي دي داشته باشيم يه سال بعد بخوايم كلا بريم ديكه منتظر اين استيت شدن نميمونيم
بله مشکلی نیست . شما حتما ای دی یا درایور لایسنس رو بگیرین
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-05 ساعت 00:56)Srod نوشته: (2015-10-05 ساعت 00:27)houshym نوشته: دوست عزیز تا جایی که من میدونم تغییر تاریخ 50 دلاره و بنابراین چون فرضا بلیط رفت و برگشت سانفرانسیسکو ب اتحاد 3200 است انگاه یه طرفه 2700 است و با تغییر تاریخ پروازی مناسب هنوز به نظر درست میاد
شما ظاهرا خیلی با من موافق نیستی
من این مسیر رو ده بار بیشتر رفتم و بارها جریمه دادم
تو سایت الاتحاد یا امارات تشریف ببرین و Ruturn Policy رو بخونین کاملا واضح توضیح داده در مورد این چیزا
و من با توجه به اینکه وقتی وارد آمریکا میشین معمولا کسی نمیدونه که کی میخواد برگرده ایران ولی وقتی از آمریکا بر میگردین ایران کاملا تاریخ و زمان سفر مشخصه عرض کردم
(البته در صورت اینکه قصد داشته باشین اینجا زندگی کنین)
در ضمن اگر بر فرض 50 دلار باشه بلیط حداکثر میتونه یک ساله باشه و اینکه با این روش هر بار که از ایران بلیط میخرین باید فکره همین جابجا کردن تاریخ رو بکنین
و در آخر اینکه بلیط از آمریکا خریدن همیشه ارزون تر از ایران میشه
البته بازم میگم بستگی به ایرلاین نوع بلیط تاریخ سفر و خیلی چیزای دیگه ممکنه جریمه متفاوت باشه
اینم اضافه کنم که نه من متخصص ویزا و پرواز و ایرلاین و مسافرتم نه خیلی دیگه از دوستان، هر کسی از تجربه شخصی خودش میگه فکر نمیکنم احتیاجی باشه با همدیگه بحث کنیم یا نظر همدیگه رو مسخره کنیم
هر کسی میتونه تجربه خودشو داشته باشه و از تجربیات دیگران استفاده کنه یا نکنه.
برای مثال ممکنه من از پرواز لوفتهانزا خوشم نیاد و شما ازش لذت ببری نه من میتونم جلوی سوار شدن شما رو بگیرم نه شما میتونی منو به زور سوار لوفتهانزا کنی
دلیل این جبهه گیری شما رو متوجه نمیشم
دوست عزیز
ما نه کسی رو مسخره میکنیم نه کل کل میکنیم اینجا بیشتر تبادل اطلاعات
و این سوالات برای همه پیش میاد و هر کی نظرش رو میگه و هر کسی مسئول پاسخگویی تصمیمشه
برای ما ها که بار اول میریم و به احتمال بسیار زیاد در سال اول یکبار بر میگردیم گرفتن بلیط دو طرفه منطقی تر است به دلایلی که گفتم مثلا یک طرفه امارات 3900 است و دو طرفه 4200 و هزینه جابجایی در طی یکسال هر دفعه 50 دلار
حال بحث این است که بلیط 4200 بخری و در صورت نیاز کنسل کنی یا 3900 بخری که در این حالت مجبوری دو تا 3900 بخری پس بحث بین 7800 و 4200 است برای یکسال اول که اگه تعداد هم باشید خودش عدد قابل توجهی میشه
ارادتمند
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست