موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که عازم امریکا هستند هواپیمایی قطر برای مدت محدود آفر گذاشته
میتونید با مراجعه به وب سایت این ایرلاین از تخفیفهای مختلف اطلاع پیدا کنید
مسافر گرامی،
با بهترین هواپیمایی دنیا به برخی از جذاب ترین مقاصد دنیا، پرواز کنید.
هم اکنون بلیط خود را بصورت آنلاین خریداری کرده و از تخفیف ویژه برای سفری هیجان انگیز به مقاصد تجاری و تفریحی مورد نظرتان لذت ببرید.
بلیط خود را تا 30 اکتبر 2015 خریداری و لغایت 10 دسامبر 2016 مسافرت کنید.
تعداد صندلی ها محدود است، هم اکنون بلیط خود را بصورت آنلاین خریداری کنید.
منتظر خوش آمدگویی به شما در پروازهای هواپیمایی قطر هستیم.
خرید آنلاین با کارت شتاب
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-05 ساعت 14:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-05 ساعت 14:42 توسط Azer.)
(2015-10-05 ساعت 13:50)ali3875 نوشته: دوستانی که عازم آمریکا هستند هواپیمایی قطر برای مدت محدود آفر گذاشته
مسافر گرامی،
هم اکنون بلیط خود را بصورت آنلاین خریداری کرده و از تخفیف ویژه برای سفری هیجان انگیز به مقاصد تجاری و تفریحی مورد نظرتان لذت ببرید.
بلیط خود را تا 30 اکتبر ۲۰۱۵ خریداری و لغایت ۱۰ دسامبر ۲۰۱۶ مسافرت کنید.
خرید آنلاین با کارت شتاب
آقا من که چک مي کنم، قطر اير لاين از KLM گرونتره، چه برسه به ترکيش، اين آفرش را بايد از آژانس هاي خاص پرسيد؟؟؟ در ضمن بار مجاز مسافر را 23 کيلو مي زنه، من هر اير لاين ديگه (ترکيش، KLM، اوفتانزا، الاتحاد و امارات) را که چک کرده بودم، يا از آژانس پرسيدم، مي گن برا آمريکاي شمالي 2 تا بار 23 کيلويي مجازه.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من سوالمو دوباره میپرسم اگه از عزیزان شخصی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه. اگر زوجی پس از اولین ورود به آمریکا از هم جدا بشوند، وضعیت نفر دوم کیس چی میشه؟ آیا دیگه پروسه گرین کارت و سیتیزنی برای نفر دوم کیس متوفقف میشه یا نه؟
کیس نامبر:***2015as1 / تعداد افراد کیس: 3 نفر / مصاحبه : دسامبر-آنکارا / وضعیت: خانم و پسرم کلیر در 3 آپریل / آپدیت ها: 8 آپریل نفر دوم کیس و دوباره 8 آپریل آپدیت همه اعضا که اینبار ساعت 9 شب و آخرین آپدیت که خودم هم کلیر شدم 14 آپریل(بعد از 129 روز) دریافت ویزای هر سه نفر 6 می
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-05 ساعت 14:39)Azer نوشته: (2015-10-05 ساعت 13:50)ali3875 نوشته: دوستانی که عازم آمریکا هستند هواپیمایی قطر برای مدت محدود آفر گذاشته
مسافر گرامی،
بلیط خود را تا 30 اکتبر ۲۰۱۵ خریداری و لغایت ۱۰ دسامبر ۲۰۱۶ مسافرت کنید.
خرید آنلاین با کارت شتاب
آقا من که چک مي کنم، قطر اير لاين از KLM گرونتره، چه برسه به ترکيش، اين آفرش را بايد از آژانس هاي خاص پرسيد؟؟؟ در ضمن بار مجاز مسافر را 23 کيلو مي زنه، من هر اير لاين ديگه (ترکيش، KLM، اوفتانزا، الاتحاد و امارات) را که چک کرده بودم، يا از آژانس پرسيدم، مي گن برا آمريکاي شمالي ۲ تا بار 23 کيلويي مجازه.
قطرايرويز نفرى ٢ تا چمدان ٢٣ كيلويى و يك كرى آن ٧ كيلويى هست توى سايت نوشته نميدونم شما كجا رو نگاه كردين واسه آفر خاص هم سايت خودش كامل توضيح داده كه شرايط چى هست
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چند وقتی در کنار شما همراهی کردیم و خاطره شد.
این اخرین پست من در این سایت هست و برای تک تک عزیزان عاقبت بخیری آرزومندم.
امیدوارم در ادامه راه موفق باشید.
من الله التوفیق
خدانگهدار .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-05 ساعت 18:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-05 ساعت 18:44 توسط برنا.)
با سلام .
چرا تمام آژانس هاي هوايي از سايت آمادئوس خريد مي كنند . و قيمتها با آنچه كه سايت هاي مستقيم ايرلاين ها ارائه مي كنند خيلي تفاوت دارد . مثلا سايت لوفتهانزا قيمت هاي بسيار مناسبي اعلام مي كند ولي براي خريد بايد مستر كارت داشته باشي . من از يكي از آژانسها پرسيدم جواب درستي نداد فقط گفت اينها تقلبي است ! يعني سايت تمام ايرلاينها تقلبي است ؟ و چرا همه فقط از آمادئوس خريد مي كنند ؟
كيس خانوادگي f4 در سال 2000- اولين نامه 2009 تكميل 2012 ويزا 2015 - دو بار مصاحبه و مديكال -
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
جناب HERMES7 براتون آرزوی موفقیت می کنم. پس سفرنامه آمریکا چی میشه؟
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزيز ، بله همينطور هست ولي اگر آدرس ثابت داريد به قسمت profile بريد و اطلاعاتتون رو آپ ديت كنيد و گرنه زماني كه به فرودگاه ميرسيد آدرس رو به آفيسر اعلام كنيد
Case No:2xxx @ DS-260 : 23 August @ Interview : 30 March @ Embassy : ABD @ Situation : AP @Update : 31 March , 2 April , 17 April , 24 July ,27 July @ clear : 27 July