موضوعها: 0
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2015-11-01 ساعت 05:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-01 ساعت 08:32 توسط behjat.)
سلام دوستان عزیزم، من هم تقریبا هفته ای یک شبانه روز میرم سرکار کیترینگ ، یک دفعه ۱۰۰ دلار میده، یکدفعه ۱۴۰ دلار میده، هر دفعه هم میگه راضی باش، منم تو دلم میگم فعلا مجبورم که راضی باشم تا حالا ۷۶۰ دلار کار کردم زیاد نیست ولی کم کم جمع میشه تا آخر شش ماه پول بلیط رفت و برگشت بعدی رو میتونم جمع کنم، شوهرم هم که کلا دنبال کار نیست ،?? فقط ایده های بزرگ میده، ماشین میخرم بعدها دلیوری میکنم،! مغازه میزنم کارهای برقی میکنم !! تازه غرغر هم میکنه که من نمیتونم تو یک اتاق زندگی کنم???? بهش میگم نکنه جای من و تو با هم عوض شده ??? من تمام تلاشمو میکنم که پول دربیارم اصلا هم ایده های بزرگ ندارم هرروز که بیکارم میگم ۱۰۰ پر، بازهم خداروشکرمیکنم که همین کار مختصر رو پیدا کردم، خدابزرگه یک چیزی هم برای خانمها بگم اینجا کار ناخن خیلی طرفدار داره تو هر خیابون اقلا چند تا مرکز پدیکور، مانیکور هست که توش پر مشتریه، حتی خانمهای مسن هم زیاد میبینم، حالا نمیدونم من مثل اینکه اصلا خانم نیستم چون تاحالا یک بارهم همچین کاری نکردم و کلا پول بابت این چیزها نمیدم، کار آشپزی، زیبایی، آرایشی اینجا خیلی طالب داره، بازهم امیدوارم که همه تو مراحل زندگیشون موفق باشن، اینجا آرامش خوبی داره و آدم غیر کار هیچ استرسی نداره همتون موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-01 ساعت 09:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-01 ساعت 09:19 توسط Azer.)
(2015-10-31 ساعت 09:54)k1_m_1358 نوشته: (2015-10-30 ساعت 08:38)Srod نوشته: (2015-10-30 ساعت 07:25)SNSH نوشته: (2015-10-29 ساعت 12:28)k1_m_1358 نوشته: (2015-10-29 ساعت 02:57)Srod نوشته: سلام به شما
فکر نمیکنم سوابق بیمه ایران اینجا ارزشی داشته باشه
میتونم بگم وقتی وارد آمریکا میشید غیر از سن تون همه چیز صفر میشه
من ترجمه كردم بدون مهر دادگستري و اينجا بوسيله همون سوابق بيمه ايرانمون حدودا بيمه ١٦٠٠ داري من شد ٩٠٠ دلار
درسته كه هزينه بيمه ماشين به مدل و نوع و ...ماشين بستگي داره ولي من متوجه اين اعداد و ارقام كه در برخي پستها ميخونم نميشم!!!!
من خودم بدون نشون دادن سوابق بيمه ايران ، اينجا براي يك ماشين سوناتا مدل ٢٠٠٩ حدود ٣١٠ دلار براي شش ماه پرداخت مي كنم.
والا منم برای دو تا ماشین ۲۰۱۵ فول کاوریج هر شش ماه 750 تا میدم
ایشون حتما فراری سوار میشن
نه دوست عزیز من هم فراری سوار نمیشم ، مث شما هم ثروت مند نیستم دوتا ماشین ۲۰۱۵ داشته باشم . یه دونه ماشین دارم که بیمه واسه دو نفر هست و برای یکسال . و کالیفرنیا هم هستیم شما رو نمیدونم کدوم ایالت هستی ؟
دوستان همه شون درست ميگن، و ليکن ايالت و شرکت بيمه گذار خيلي در ميزان بيمه پرداختي تاثير گذار هستند، و کار شرکت هاي بيمه گذار رقابتي هست. درست مثل بانک ها.
کلا بعضي از شرکت هاي بيمه، سوابق بين المللی را قبول دارند، و بعضي ها ندارند، ولي چيزي که مهمه در صورت پذيرش بيمه خارج از آمريکا توسط شرکت بيمه در آمريکا، تاريخ اخذ گواهينامه و در صورت امکان نامه اي است، که نشان مي دهد، شما تصادف عمده اي نداشتيد، و به اصطلاح بيمه اي ها نامه عدم خسارت داريد، تاثير مثبت در کاهش هزينه داره. فکر مي کنم، نامه آخرين شرکت بيمه هم کافي باشه، و لازم نيست مثلا اگر 30 سال سابقه بيمه داريد، همه اش را ترجمه کنيد (يک چيزي مثل شرکت هاي بيمه اي خودمون، که با آنکه تا حدودي کارشون کنترل مي شه، ولي باز هم رقابت را بين شرکت هاي ايراني هم مي بينيد، و بعضاً سوابق ساير شرکت ها را هم قبول دارند.).
به هر حال يواش يواش همه مون جا مي افتيم.
در ضمن يک فروم ديگه تو همين مهاجرسراست، که راجع به بيمه است. اونجا را هم مي تونيم مطالعه کنيم و در ضمن اگه اطلاعات خوبي راجع به شرکت بيمه گذار با شرايط پوشش خوب و هزينه کمتر سراغ داريم با بقيه در ميان بگذاريم.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-01 ساعت 05:42)behjat نوشته: سلام دوستان عزیزم، من هم تقریبا هفته ای یک شبانه روز میرم سرکار کیترینگ ، یک دفعه ۱۰۰ دلار میده، یکدفعه ۱۴۰ دلار میده، هر دفعه هم میگه راضی باش، منم تو دلم میگم فعلا مجبورم که راضی باشم تا حالا ۷۶۰ دلار کار کردم زیاد نیست ولی کم کم جمع میشه تا آخر شش ماه پول بلیط رفت و برگشت بعدی رو میتونم جمع کنم، شوهرم هم که کلا دنبال کار نیست ،?? فقط ایده های بزرگ میده، ماشین میخرم بعدها دلیوری میکنم،! مغازه میزنم کارهای برقی میکنم !! تازه غرغر هم میکنه که من نمیتونم تو یک اتاق زندگی کنم???? بهش میگم نکنه جای من و تو با هم عوض شده ??? من تمام تلاشمو میکنم که پول دربیارم اصلا هم ایده های بزرگ ندارم هرروز که بیکارم میگم ۱۰۰ پر، بازهم خداروشکرمیکنم که همین کار مختصر رو پیدا کردم، خدابزرگه یک چیزی هم برای خانمها بگم اینجا کار ناخن خیلی طرفدار داره تو هر خیابون اقلا چند تا مرکز پدیکور، مانیکور هست که توش پر مشتریه، حتی خانمهای مسن هم زیاد میبینم، حالا نمیدونم من مثل اینکه اصلا خانم نیستم چون تاحالا یک بارهم همچین کاری نکردم و کلا پول بابت این چیزها نمیدم، کار آشپزی، زیبایی، آرایشی اینجا خیلی طالب داره، بازهم امیدوارم که همه تو مراحل زندگیشون موفق باشن، اینجا آرامش خوبی داره و آدم غیر کار هیچ استرسی نداره همتون موفق باشید
بهحت حان من یه مدت بود از شما ارسالی ندیده بودم خیلی نگران شدم گفتم نکنه برگشتی.راستش این روزها سر کار حال و روز خوبی ندارم .انقدر که حقم پایمال میشه.چون اهل چاپلوسی و زیر اب زنی نیستم خیلی سر کار عذاب میکشم همیشه حد اقل مزایا رو میگیرم همیشه نوشته های شما به من امید میده.دوستی در ابوظبی داریم که روزهایی که امارات بودیم خیلی کمکمون کرد وقتی بهش گفتم حقوق بازنشستگی من ماکزیمم 500 دلار خواهد بود خندید و گفت این فقط پول سه وعده غذا در آمریکاست.تازه من از همین 500 دلارهم باید مقداری برای والدینم در ایران اختصاص بدم.این روزها تنها چیزی که بهم امید میده خواندن نوشته های شما و امید به کلیر شدن هست.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من الان ۲۳ روزه که وارد امریکا شدم و هنوز گیرین کارتم نیومده و الان میخوام آدرس اولیه ی ارسال گیرین کارت رو عوض کنم. آیا این ممکن هست و چطوری باید انجامش بدم؟
ممنونم از راهنمایی تون
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-11-01 ساعت 10:21)a4542 نوشته: (2015-11-01 ساعت 05:42)behjat نوشته: سلام دوستان عزیزم، من هم تقریبا هفته ای یک شبانه روز میرم سرکار کیترینگ ، یک دفعه ۱۰۰ دلار میده، یکدفعه ۱۴۰ دلار میده، هر دفعه هم میگه راضی باش، منم تو دلم میگم فعلا مجبورم که راضی باشم تا حالا ۷۶۰ دلار کار کردم زیاد نیست ولی کم کم جمع میشه تا آخر شش ماه پول بلیط رفت و برگشت بعدی رو میتونم جمع کنم، شوهرم هم که کلا دنبال کار نیست ،?? فقط ایده های بزرگ میده، ماشین میخرم بعدها دلیوری میکنم،! مغازه میزنم کارهای برقی میکنم !! تازه غرغر هم میکنه که من نمیتونم تو یک اتاق زندگی کنم???? بهش میگم نکنه جای من و تو با هم عوض شده ??? من تمام تلاشمو میکنم که پول دربیارم اصلا هم ایده های بزرگ ندارم هرروز که بیکارم میگم ۱۰۰ پر، بازهم خداروشکرمیکنم که همین کار مختصر رو پیدا کردم، خدابزرگه یک چیزی هم برای خانمها بگم اینجا کار ناخن خیلی طرفدار داره تو هر خیابون اقلا چند تا مرکز پدیکور، مانیکور هست که توش پر مشتریه، حتی خانمهای مسن هم زیاد میبینم، حالا نمیدونم من مثل اینکه اصلا خانم نیستم چون تاحالا یک بارهم همچین کاری نکردم و کلا پول بابت این چیزها نمیدم، کار آشپزی، زیبایی، آرایشی اینجا خیلی طالب داره، بازهم امیدوارم که همه تو مراحل زندگیشون موفق باشن، اینجا آرامش خوبی داره و آدم غیر کار هیچ استرسی نداره همتون موفق باشید
بهحت حان من یه مدت بود از شما ارسالی ندیده بودم خیلی نگران شدم گفتم نکنه برگشتی.راستش این روزها سر کار حال و روز خوبی ندارم .انقدر که حقم پایمال میشه.چون اهل چاپلوسی و زیر اب زنی نیستم خیلی سر کار عذاب میکشم همیشه حد اقل مزایا رو میگیرم همیشه نوشته های شما به من امید میده.دوستی در ابوظبی داریم که روزهایی که امارات بودیم خیلی کمکمون کرد وقتی بهش گفتم حقوق بازنشستگی من ماکزیمم 500 دلار خواهد بود خندید و گفت این فقط پول سه وعده غذا در آمریکاست.تازه من از همین 500 دلارهم باید مقداری برای والدینم در ایران اختصاص بدم.این روزها تنها چیزی که بهم امید میده خواندن نوشته های شما و امید به کلیر شدن هست.
سلام دوست عزیز نگران نباش هرشخصی از دید خودش شرایط رو میسنجه، یکی ۵۰۰ دلار پول سه وعده غذاشه، یکی با ۵۰۰ دلار یک ماشین قسطی برمیداره، ولی اینجا اگر راهشو پیدا کنی همه چیز خوب پیش میره ، من اگر خودم تنها بودم میتونستم پرستار بچه یا سالمند بشم شش روز در هفته ماهی ۲۴۰۰ دلار، یک روزشم صبح تا شب میرفتم لب دریا و برای خودم میگشتم?? ولی خوب نمیتونم شوهرمو شش روز تنها بگذارم ، ولی باز هم دنبال کار راحتتر هستم ، من بعد از شش ماه اول برمیگردم ایران تا بعد از دوسه ماه دوباره برگردم و دیگه شاید به این زودیها برنگردم ، چون اگر خدا بخواد دخترهام هم میان کانادا و دیگه به هم نزدیک میشیم، عزیزم هیچ تلاشی بی نتیجه نمیمونه، خدا گاهی خودش دست آدمو میگیره و میگه، بسه هرچی نشستی و غصه خوردی ،پاشو، پاشو تلاش کن ، من حالا تازه دارم معنی از تو حرکت از خدا برکت رو میفهمم، تهران که بودم ،واقعا فکر میکردم که دیگه دوره من تموم شده و باید روزمرگی رو تا آخر عمر تجربه کنم،ولی یکدفعه یک تحولی تو زندگیم ایجاد شد که هرچی با خودم فکر میکنم بیشتر به قدرت خدا پی میبرم ، تلاشی که اینجا میکنم برای کار کردن،هرگز تو زندگیم نداشتم خدا خودش راهو براتون باز میکنه، لطفا حرفهای دیگران را گوش بدید ولی تصمیم های مهم زندگیتونو با حرف مردم نگیرید، من مطمین هستم که آینده من از گذشتم خیلی بهتره برای شماهم همین آرزو رو دارم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-01 ساعت 05:42)behjat نوشته: سلام دوستان عزیزم، من هم تقریبا هفته ای یک شبانه روز میرم سرکار کیترینگ ، یک دفعه ۱۰۰ دلار میده، یکدفعه ۱۴۰ دلار میده، هر دفعه هم میگه راضی باش، منم تو دلم میگم فعلا مجبورم که راضی باشم تا حالا ۷۶۰ دلار کار کردم زیاد نیست ولی کم کم جمع میشه تا آخر شش ماه پول بلیط رفت و برگشت بعدی رو میتونم جمع کنم، شوهرم هم که کلا دنبال کار نیست ،?? فقط ایده های بزرگ میده، ماشین میخرم بعدها دلیوری میکنم،! مغازه میزنم کارهای برقی میکنم !! تازه غرغر هم میکنه که من نمیتونم تو یک اتاق زندگی کنم???? بهش میگم نکنه جای من و تو با هم عوض شده ??? من تمام تلاشمو میکنم که پول دربیارم اصلا هم ایده های بزرگ ندارم هرروز که بیکارم میگم ۱۰۰ پر، بازهم خداروشکرمیکنم که همین کار مختصر رو پیدا کردم، خدابزرگه یک چیزی هم برای خانمها بگم اینجا کار ناخن خیلی طرفدار داره تو هر خیابون اقلا چند تا مرکز پدیکور، مانیکور هست که توش پر مشتریه، حتی خانمهای مسن هم زیاد میبینم، حالا نمیدونم من مثل اینکه اصلا خانم نیستم چون تاحالا یک بارهم همچین کاری نکردم و کلا پول بابت این چیزها نمیدم، کار آشپزی، زیبایی، آرایشی اینجا خیلی طالب داره، بازهم امیدوارم که همه تو مراحل زندگیشون موفق باشن، اینجا آرامش خوبی داره و آدم غیر کار هیچ استرسی نداره همتون موفق باشید
بهجت خانم این اکانت فیس بوکتون رو بدید به خدا ما شما رو به لیست دوستامون اضافه کنیم انصافا ادم خوشش میاید از این همه انگیزه
ضمنا وقتی یه زن کارهای بیتشر بر میداره معلومه شوهرش خوشش میاد دیگه کار نمیکنه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
به کدوم اداره میتونم حضوری مراجعه کنم برای تغییر آدرسارسال گرین کارت؟
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-29 ساعت 14:27)Abdorrezaa نوشته: (2015-10-29 ساعت 02:01)SAAM_60 نوشته: (2015-10-23 ساعت 13:10)TajbakhshSalma نوشته: سلام دوستان
كسي تجربه سفر به كانادا با اين ويزاي مهر خورده داره تا قبل از رسيدن گرين كارت به دستمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برام خيلي مهمه كه بدونم !
ما از نيويورك وارد شديم و باورم نميشد اينقدر راحت و بدون سوال و جواب باشه! حتي با اينكه من تو فرم گمرك نوشته بودم كه بالاي ده هزارتا پول همراه داريم ، ازم راجع بعه پول سوال نكرد ! فقط افيسر پاكتهاي زرد و گرفت و توي صفحه ويزا براي هر كدوممون مهر زد با تاريخ ٢١ اكتبر ! همين !
فقط من آخرش از افيسر پرسيدم كه ميتونم با اين ويزا برم كانادا و برگردم كه گفت بله البته! اين ويزا و اين مهري كه من الان زدم از تاريخ امروز به مدت يكسال حكم گرين كارت و براتون داره و ميتونين برين و بياين ! ولي اينجا دارم سوال ميكنم چون ميترسم قانون كانادا اجازه ورود با ويزاي مهر خورده رو نداشته باشه و فقط با كرين كارت بشه بدونه ويزاي كانادا رفت و آمد كرد !
ازتون ممنون ميشم اگه كسي تجربه رفتن به كانادا با اين ويزاي مهر خورده داره و بهم بگه !
كسي تجربه سفر به كانادا با اين ويزاي مهر خورده داره تا قبل از رسيدن گرين كارت به دستمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برام خيلي مهمه كه بدونم !
دوستان این سوال منم هست لطفاً یه نفر که تجربه داره راهنمایی کنه ، ممنونم
از لحاظ قانونی اون ویزای مهر خورده تا یکسال حکم گرین کارت رو داره. اما دوستان با سابقه تر در صفحات گذشته تاکید کرده بودن که باهاش نمیشه کانادا رفت. یکی از اعضای اینجا هم لب مرز کانادا برگشت خورده بود.
سلام دوستان ، اين اطلاعات و ميزارم كه بدرد بقيه حتما خواهد خورد!
من خودم شخصا رفتم سفارت كانادا در نيويورك و سوال كردم و گفتن فعلا كه ميشه با همين ويزاي مهر خوردمون بدونه گرين كارت بريم كانادا ولي احتمال داره قوانين در سال ١٠١٦ تغيير كنه!
منم بليط گرفتم و اومدم و دم مرز هم مشكلي نداشتم و خداروشكر الان ونكوور هستم و از اون نييورك لعنتي و شلوغ و كثيف خلاص شدم!
خواهش ميكنم تا مطمئن نيستين ، اطلاعات غلط ندين!
پايين ويزامون با يه خط ريز نوشته كه اين ويزا تا يك سال حكم پرمننت رزيدنتي داره و تايپش هم كه I-551 هست و يعني گرين كارته!
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!
خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-11-01 ساعت 16:22)ariana80 نوشته: (2015-11-01 ساعت 05:42)behjat نوشته: سلام دوستان عزیزم، من هم تقریبا هفته ای یک شبانه روز میرم سرکار کیترینگ ، یک دفعه ۱۰۰ دلار میده، یکدفعه ۱۴۰ دلار میده، هر دفعه هم میگه راضی باش، منم تو دلم میگم فعلا مجبورم که راضی باشم تا حالا ۷۶۰ دلار کار کردم زیاد نیست ولی کم کم جمع میشه تا آخر شش ماه پول بلیط رفت و برگشت بعدی رو میتونم جمع کنم، شوهرم هم که کلا دنبال کار نیست ،?? فقط ایده های بزرگ میده، ماشین میخرم بعدها دلیوری میکنم،! مغازه میزنم کارهای برقی میکنم !! تازه غرغر هم میکنه که من نمیتونم تو یک اتاق زندگی کنم???? بهش میگم نکنه جای من و تو با هم عوض شده ??? من تمام تلاشمو میکنم که پول دربیارم اصلا هم ایده های بزرگ ندارم هرروز که بیکارم میگم ۱۰۰ پر، بازهم خداروشکرمیکنم که همین کار مختصر رو پیدا کردم، خدابزرگه یک چیزی هم برای خانمها بگم اینجا کار ناخن خیلی طرفدار داره تو هر خیابون اقلا چند تا مرکز پدیکور، مانیکور هست که توش پر مشتریه، حتی خانمهای مسن هم زیاد میبینم، حالا نمیدونم من مثل اینکه اصلا خانم نیستم چون تاحالا یک بارهم همچین کاری نکردم و کلا پول بابت این چیزها نمیدم، کار آشپزی، زیبایی، آرایشی اینجا خیلی طالب داره، بازهم امیدوارم که همه تو مراحل زندگیشون موفق باشن، اینجا آرامش خوبی داره و آدم غیر کار هیچ استرسی نداره همتون موفق باشید
بهجت خانم این اکانت FBتون رو بدید به خدا ما شما رو به لیست دوستامون اضافه کنیم انصافا ادم خوشش میاید از این همه انگیزه
ضمنا وقتی یه زن کارهای بیتشر بر میداره معلومه شوهرش خوشش میاد دیگه کار نمیکنه
مرسی عزیزم، شاید خانمهای گروه از من انگیزه بگیرند برای تلاش بیشتر، اینجا همه میتونند کار کنند و پول در بیارند پس حتما نباید منتظر آقایون بمونید، گناه دارن به خدا? در ضمن من شوهرم بالای ۶۵ سال میشه تا دوماه دیگه، اگر یهش حقوق بدن دیگه اگر کارهم نکرد مهم نیست، من همیشه فقط روی خودم حساب باز کردم، تمام پول این سفر روهم تا یک قرون آخر از خودم دادم، و حالا تا دوباره پس اندازمو برنگردونم خیالم راحت نمیشه?? تیرماهی ها حتما باید پس انداز داشته باشند?? باشه اسممو برات پیام خصوصی میکنم تو فیس بوک، یک دوست جدید=یک آرامش تازه