موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-01 ساعت 23:12)behjat نوشته: (2015-11-01 ساعت 16:22)ariana80 نوشته: [quote='behjat' pid='677485' dateline='1446340379']
سلام دوستان عزیزم، من هم تقریبا هفته ای یک شبانه روز میرم سرکار کیترینگ ، یک دفعه ۱۰۰ دلار میده، یکدفعه ۱۴۰ دلار میده، هر دفعه هم میگه راضی باش، منم تو دلم میگم فعلا مجبورم که راضی باشم تا حالا ۷۶۰ دلار کار کردم زیاد نیست ولی کم کم جمع میشه تا آخر شش ماه پول بلیط رفت و برگشت بعدی رو میتونم جمع کنم، شوهرم هم که کلا دنبال کار نیست ،?? فقط ایده های بزرگ میده، ماشین میخرم بعدها دلیوری میکنم،! مغازه میزنم کارهای برقی میکنم !! تازه غرغر هم میکنه که من نمیتونم تو یک اتاق زندگی کنم???? بهش میگم نکنه جای من و تو با هم عوض شده ??? من تمام تلاشمو میکنم که پول دربیارم اصلا هم ایده های بزرگ ندارم هرروز که بیکارم میگم ۱۰۰ پر، بازهم خداروشکرمیکنم که همین کار مختصر رو پیدا کردم، خدابزرگه یک چیزی هم برای خانمها بگم اینجا کار ناخن خیلی طرفدار داره تو هر خیابون اقلا چند تا مرکز پدیکور، مانیکور هست که توش پر مشتریه، حتی خانمهای مسن هم زیاد میبینم، حالا نمیدونم من مثل اینکه اصلا خانم نیستم چون تاحالا یک بارهم همچین کاری نکردم و کلا پول بابت این چیزها نمیدم، کار آشپزی، زیبایی، آرایشی اینجا خیلی طالب داره، بازهم امیدوارم که همه تو مراحل زندگیشون موفق باشن، اینجا آرامش خوبی داره و آدم غیر کار هیچ استرسی نداره همتون موفق باشید
بهجت خانم این اکانت FBتون رو بدید به خدا ما شما رو به لیست دوستامون اضافه کنیم انصافا ادم خوشش میاید از این همه انگیزه
ضمنا وقتی یه زن کارهای بیتشر بر میداره معلومه شوهرش خوشش میاد دیگه کار نمیکنه
مرسی عزیزم، شاید خانمهای گروه از من انگیزه بگیرند برای تلاش بیشتر، اینجا همه میتونند کار کنند و پول در بیارند پس حتما نباید منتظر آقایون بمونید، گناه دارن به خدا? در ضمن من شوهرم بالای ۶۵ سال میشه تا دوماه دیگه، اگر یهش حقوق بدن دیگه اگر کارهم نکرد مهم نیست، من همیشه فقط روی خودم حساب باز کردم، تمام پول این سفر روهم تا یک قرون آخر از خودم دادم، و حالا تا دوباره پس اندازمو برنگردونم خیالم راحت نمیشه?? تیرماهی ها حتما باید پس انداز داشته باشند?? باشه اسممو برات پیام خصوصی میکنم تو FB، یک دوست جدید=یک آرامش تازه
سلام بهجت خانم مى شه براى من هم بفرستيد اکانا فيس بوک تون رو [/quote
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بهجت خانم مى شه اکانت فيس بوک تون رو براى من هم بفرستيد
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بهجت خانم گل و مهربون. لطفا برای منم بفرستید
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
بهجت خانم عزیز. الان فروشگاه های ساعت و کفش و لباس زنونه خوب دارن استخدام میکنن. منم اینجا تو دالاس دنبال خونه هستم. به محض اینکه خونه بگیرم . ساعات کاریم رو پر میکنم
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با گرين كارت مگه مي شه رفت كانادا هم زندگي كرد؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه خصوصا بهجت خانوم. گرین کارتم باالاخره رسید. بعد از حدود سه ماه. آدرسم هم تغییر داده بودم ولی بدون مشکل خذاروشکر رسیدش.
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
خدایا شکرت.بالاخره منم کلیر شدم
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
گرين کارت ما هم بعداز 50 روز از ورودمون بدون تغيىر ادرس به دستمون رسيد
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-11-02 ساعت 07:04)mohammad384 نوشته: سلام به همه خصوصا بهجت خانوم. گرین کارتم باالاخره رسید. بعد از حدود سه ماه. آدرسم هم تغییر داده بودم ولی بدون مشکل خذاروشکر رسیدش.
سلام خوشحالم که کارهاتون داره کم کم روبراه میشه موفق باشی
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-02 ساعت 03:03)Kia robani نوشته: با گرين كارت مگه مي شه رفت كانادا هم زندگي كرد؟
زندگی نه میشه وارد شد تا حداکثر 6 ماه.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2015-11-02 ساعت 11:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-02 ساعت 11:30 توسط behjat.)
سلام حالا که صحبت از ورود به کانادا با گرین کارت آمریکاست، میخواستم بدونم میشه برای اولین بار از ایران با گرین کارت آمریکا وارد کانادا شد؟
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام