موضوعها: 0
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-11-02 ساعت 22:47)Srod نوشته: (2015-11-02 ساعت 11:29)behjat نوشته: سلام حالا که صحبت از ورود به کانادا با گرین کارت آمریکاست، میخواستم بدونم میشه برای اولین بار از ایران با گرین کارت آمریکا وارد کانادا شد؟
سلام بهجت خانم
فکر نمیکنم چون اون ویزا تا مهر نخوره روش اعتبار گرین کارت رو نداره
البته من مطمئن نیستم و فقط اینجوری به نظرم میاد که با وجود تحویل ندادن پکیج و مهر نخوردن ویزا احتمالا کانادا قبول نمیکنه اون ویزا رو
سلام ممنونم از پاسختون،
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-03 ساعت 09:24)ریحانا نوشته: (2015-11-03 ساعت 07:50)daniel_b نوشته: (2015-11-02 ساعت 11:05)Abdorrezaa نوشته: (2015-11-02 ساعت 03:03)Kia robani نوشته: با گرين كارت مگه مي شه رفت كانادا هم زندگي كرد؟
زندگی نه میشه وارد شد تا حداکثر ۶ ماه.
مطلب زیر کامل کننده هست
Starting March 15, ۲۰۱۶, visa-exempt foreign nationals who fly to or transit through Canada will need an Electronic Travel Authorization (eTA). Exceptions include U.S. citizens and travellers with a valid visa. Read about the changes and how they may affect you.
که شهروندان ایرانی هم باید eTA رو بگیرند.
که در مورد اینکه این eTA چی هست از این لبنک استفاده کنید
http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta.asp
ما با مهر خوردن ویزامون Permanent resident محسوب میشیم که طبق این برنامه بایدeTA را داشته باشیم ولی قبل 15 مارچ ۲۰۱۶ چطور ؟
ظاهرا که نوشته فقط برای انهاییکه از طریق هوا وارد میشوند نیاز به ETA دارند. و کسانی راکه زمینی و یا دریایی وارد میشوند مثل قبل هست و شامل این قانون نمیشوند .یعنی اینکه مثلا اگر نزدیک مرز باشیم زمینی نیاز به ETA ندارد. هر چند درخواست و گرفتن ETA هم انلاین و ساده است.
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
سلام.راستش من درتایپیکها اطلاعاتی درمورد شهر ساکرامنتو پیدانکردم.اگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم یه مقدار درمورد این شهر بنویسین.(شایدهم بدجایی درخواستم رامطرح کردم .نمیدونم.)
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی (
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-03 ساعت 14:19)ماندانا.م نوشته: سلام.راستش من درتایپیکها اطلاعاتی درمورد شهر ساکرامنتو پیدانکردم.اگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم یه مقدار درمورد این شهر بنویسین.(شایدهم بدجایی درخواستم رامطرح کردم .نمیدونم.)
تاپيکي براي اين شهر نداريم. اگه خيلي مايليد مي تونيد خودتون يک تاپيک بر اين شهر بسازيد. اين شهر در 90 مايلي شمال غرب سانفرانسيسکو هست. مثل بقيه جاهاي کاليفرنيا جاي خوش آب و هوايي هست. جمعيت خود شهر هم حدود نيم ميليون نفره. اطلاعات کامل را فکر کنم مي تونيد از منابع اینترنتی جمع اوري بکنيد. فکر نمي کنم تعداد ايراني ها در اين شهر خيلي زياد باشه، يا منطقه اي مثل وست وود لوس آنجلس در اين شهر باشه.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. الان ٦٣ روز از پرداخت ١٦٥$ ميگذره ولي خبري از گرين كارت نشده. باتوجه به اينكه ما تغيير آدرسي نداشتيم و همينطور شماره پيگيري نداريم (پرداخت ١سپتامبر) بنظرتون بايد چكار كرد؟ تلفن يا ايميل براي پيگيري چي هست؟ ضمنا الان ايرانم
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روز اولين ورود ٣٠ آگوست
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-03 ساعت 15:29)arezoue نوشته: (2015-11-03 ساعت 14:19)ماندانا.م نوشته: سلام.راستش من درتایپیکها اطلاعاتی درمورد شهر ساکرامنتو پیدانکردم.اگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم یه مقدار درمورد این شهر بنویسین.(شایدهم بدجایی درخواستم رامطرح کردم .نمیدونم.)
ماندانا جان من ۳ سال ساکرامنتو زندگی می کنم سوالی داری در خدمتم
آرزو جان من تایپیک کالیفرنیا رو که مطالعه میکردم دوستان گفته بودن ساکرامنتو کمترین هزینه اجاره خونه رو داره برای ما که دو تا بچه داریم ارزون ترین اجاره چقدر است .البته برای من محله مهم نیست ولی تمیزی خود خونه و این که سوسک نداشته باشه خیلی مهم هست.اجاره منزل با اسباب و وسایل با اجاره بدون اسباب چقدر اختلاف قیمت دارد.لطفا جواب بدید تا باز هم مزاحمتون بشیم و بقیه سوالات رو بپرسیم.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان عزیزم ما امروز رفتیم اداره سوشیال برای کمک بالای ۶۵ سال اقدام کنیم گفتند تا سیتیزن نشید بهتون تعلق نمیگیره، دیگه باید حتما بتونم کار مناسبتر پیدا کنم تا از پس کرایه و مخارج بربیام اگر از دوستان کسی اطلاعی از این مزایای ssi , SSA یا قوانین مشابه داره به من بگه
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من برام یه مشکلی پیش اومده و به کمک تون احتیاج دارم. الان حدود ۱ ماه هست که وارد امریکا شدم و هنوز گیرین کارت به دستم نرسیده، آیا بدون گیرین کارت می تونم از امریکا خارج بشم؟ و دیگر اینکه وضعیت گیرین کارت من رو الان تو سایت میزنه که صادر شده، آیا می دونید از وقتی اعلام وضعیت میزنه که صادر شده، چقدر حدودا طول می کشه که بتونم دریافتش کنم؟
خیلی ممنونم
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم