موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
بعد از گذشت ۸ هفته اس اس ان ما نیومده و ما ایرانیم. من زنگ زدم و یک ساعت پشت خط موندم تا تونستم صحبت کنم و بهم شماره دفتر ایتاکا رو دادن و شماره دی اچ اس رو که بهشون زنگ بزنم، دی اچ اس که گفت به ما ربطی نداره. برو اداره مهاجرت محلی! دفتر ایتاکا هم گفت که اصلا اطلاعات شما ثبت نشده و ما نداریم!
((((
حالا نمیدونم چه خاکی بر سر کنیم. ما ایرانیم و دسترسی هم نداریم. :|
کسی چیزی میدونه؟ مورد مشابه وجود داشته؟
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت شما دوستان عزیز میخواستم بدونم هیچ منبع یا وب سایتی وجود ندارد که بدونیم گرین کارت ما تو چه وضعیتی ؟ ی رفرنس که بگه مراحل گرین کارتتون نو این مرحله است که اگه مشگل داشته باشه بتونیم رفع و رجوعش کنیم
برنده شده : سال 2015 سفارت مصاحبه شونده : ارمنستان تاریخ مصاحبه : may 2015 ویزای یک ضرب ورود به آمریکا : oct 22 2015 نیویورک
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من برام یه مشکلی پیش اومده و به کمک تون احتیاج دارم. الان حدود ۱ ماه هست که وارد آمریکا شدم و هنوز گیرین کارت به دستم نرسیده، آیا بدون گیرین کارت می تونم از آمریکا خارج بشم؟ و دیگر اینکه وضعیت گیرین کارت من رو الان تو سایت میزنه که صادر شده، آیا می دونید از وقتی اعلام وضعیت میزنه که صادر شده، چقدر حدودا طول می کشه که بتونم دریافتش کنم؟
خیلی ممنونم
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
Slm age kesi green cardesh gom shode bashe chikar bayad bokone
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-05 ساعت 18:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-05 ساعت 19:04 توسط rbrb-2015.)
دوستان برای پرداخت 165 دلار بعد از مرحله تائید پرداخت مرحله دیگه ای هم هست؟ چرا به من receipt numbers نداد؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia
My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
از دوستان سوالی داشتم.
اگه بین فواصل ورود مجدد به ایالات متحده بیشتر از 6 ماه بشه .البته برای دفعه اول مشکلی برای ورود خواهم داشت ؟
از دوستان با تجربه مشابه کمک میخوام.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-05 ساعت 01:17)kyakourosh نوشته: (2015-11-04 ساعت 23:45)Marmad نوشته: دوستان سلام
بعد از گذشت ۸ هفته اس اس ان ما نیومده و ما ایرانیم. من زنگ زدم و یک ساعت پشت خط موندم تا تونستم صحبت کنم و بهم شماره دفتر ایتاکا رو دادن و شماره دی اچ اس رو که بهشون زنگ بزنم، دی اچ اس که گفت به ما ربطی نداره. برو اداره مهاجرت محلی! دفتر ایتاکا هم گفت که اصلا اطلاعات شما ثبت نشده و ما نداریم!
((((
حالا نمیدونم چه خاکی بر سر کنیم. ما ایرانیم و دسترسی هم نداریم. :|
کسی چیزی میدونه؟ مورد مشابه وجود داشته؟
سلام
ايميل بزنيد از خودشون سئوال كنيد ولي اگر قبلاً وارد أمريكا شده بوديد بايد به اداره سوشال ميرفتيد و مطمئن مي شديد كه اطلاعاتتون ثبت شده
حالا احتمالا مجبور هستيد يك سفر ديگه تشريف بياريد چون اگر اطلاعاتتون ثبت نشده تنها راه مراجعه حضوري خودتون با ارائه گرين كارت يا پاسپورت هست و به دليل اهميت هرگز اطلاعات سوشال را از طريق ايميل يا تلفن پاسخ نخواهند داد
شايد هم از طريق وكيل بتوانيد اقدام كنيد
ما مراجعه حضوری هم داشتیم اما بهمون گفتن که نیازی به پر کردن فرم نیست وخودش اتوماتیک انجام میشه و نگران نباشید
ممنونم از پاسختون، فکر میکنم راهش فقط همین رفتن باشه.
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا