موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عاطفه جان من به شوهرم همین ایراد رو گرفته بودن شوهرم اصرار کرده بود به اداره مهاجرت زنگ بزنن اونها هم تماس گرفته بودن و تایید کرده بودن که این مهر در حکم گرین کارت هست و مشکل حل شده بود شما هم اصرار کنید تا تماس بگیرند
Case 2015AS31##
Number of Persons in Case 2
Interview 08 DEC 2014
Visa Issued 29 APR 2015
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان بعد از سه ماه اقامت در لس انجلس و رفتن پسرم به مدرسه داريم برمى گردىم اىران پسرم تو ايران امسال رو مدرسه بره شرايط روحى همسرم اصلا خوب نبود ....نمى دانم چه تصمىمى براى ايده بگيريم شايد شروع از ل انجلس که شهر گرانى بود شروع خوبى نبود و کار به راحتى پيا نمى شه
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-24 ساعت 01:24)yesorno نوشته: سلام دوستان
صدای منو از آمریکا می شنوید
اولین سفر با موفقیت انجام شد
با ۱. پرواز لوفتانزا از فرودگاه تهران به فرانکفورت ۲. فرانکفورت به سیاتل
پرواز خوبی بود و البته بسیار خلوت
فقط بعد از ورود به آلمان سخت گیری بسیار زیاد بود.
من چهار بار بازرسی شدم !!!
الان هم بزرگترین مشکلی که دارم زبان هستش و به تمام دوستان توصیه می گنم که حتماً تمام زمانتون رو برای فقط تقویت زبان بزارین.
آهان نکته در خصوص برگه ی آبی:
۱. تمام سؤالاتش رو NO بزنین
۲. یه قسمتی داره که به مواد یا لوازم با ارزش و سوغاتی ها اشاره می کنه، چون ایرانی هستین یه مبلغی داخلش بزنین که :
الف. اگه مبلغ رو کم بزنین کیفتون چک نمی شه، اما اگه کیف رو گم کردن، بیمه همون قیمت رو به شما بر می گردونه
ب. اگه مبلغ رو زیاد بزنین، واسه گرفتن پول از بیمه می تونین روش حساب کنین اما به محض ورود به اولین فرودگاه آمریکا کیفتون بدون شک بازرسی میشه.
ج. اگه خالی بزارین چون ابرانی هستین بهتون شک می کنه و میگه یعنی گز یا پسته نیاوردی؟ پس 20-30 دلار حداقل بنویسین. پشت برگه رو هم خالی بزارین اگه گیر داد بنویسین Candy مثلاً 30 دلار
نکته مهم : در کیف هاتون رو قفل نکنین، من قفل کرده بودم و در کیف رو شکسته بودن تا داخلش رو چک کنن. پس اصلا قفلشون نکنین.
بازم چیزی یادم اومد می نویسم. دعام کنین. مرسی
آقا خدا به همرات،
شما اصلاً نگران نباش، حتماً يک کار خوب پيدا مي کني. اصلاً متخصص کامپيوتر و آي تي که زبان تخصصي شون توپه، چون زبان کار گامپيوتر معمولاً انگليسي هست. مي مونه زبان عمومي که اون هم با استعدادي که شما داري فکر نکنم بيش از سه ماه لازم باشه تا کاملاً مسلط بشي، فقط اعتماد به نفست را بالا ببر، بقيه اش حله.
موفق باشي. در پناه حق.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
موضوع اصلى اينه که من نمى خوام تا اخر عمر امريکا زندگى کنم و اگر سه سال تا سيتيزن شدن صبر کنم اون موقع پسر م رو تو سن نو جوانى و بلوغ بعد از سه سال چه طورى ببرم ايران و بحث افت تحصيليش تو ايران هم هست وگرنه يک کارى پيدامى شه که هر چند عزت نفس ادم رو مى بره پايىن ولى بالاخره ادم سه سال رو دوام مى اره ولى ذهن اشفته بچه رو چه کار کنم ودارم برمى گردم تا تو ارامش خونم براى اىن مسايل راه حلى پيدا کنم و زکان مناسبى براى برگشت به اينجت
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-24 ساعت 18:54)Kia robani نوشته: موضوع اصلى اينه که من نمى خوام تا اخر عمر امريکا زندگى کنم و اگر سه سال تا سيتيزن شدن صبر کنم اون موقع پسر م رو تو سن نو جوانى و بلوغ بعد از سه سال چه طورى ببرم ايران و بحث افت تحصيليش تو ايران هم هست وگرنه يک کارى پيدامى شه که هر چند عزت نفس ادم رو مى بره پايىن ولى بالاخره ادم سه سال رو دوام مى اره ولى ذهن اشفته بچه رو چه کار کنم ودارم برمى گردم تا تو ارامش خونم براى اىن مسايل راه حلى پيدا کنم و زکان مناسبى براى برگشت به اينجت
سلام دوست عزیز به نظر منم مهاجرت از طریق لاتاری خیلی سخته چون هدف خیلی نامشخصه و وضعیت خیلی نامعلومه. همه تو ایران کار زندگی داشتیموو اینجا از زیر صفر شروع کردن مشکله مخصوصا با داشتن بچه
شماره کیس:2015AS32XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد کیس :1 نفر > مصاحبه: 21 ژانویه > وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا 28 اپریل
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-11-24 ساعت 08:49)Kia robani نوشته: سلام دوستان بعد از سه ماه اقامت در لس انجلس و رفتن پسرم به مدرسه داريم برمى گردىم اىران پسرم تو ايران امسال رو مدرسه بره شرايط روحى همسرم اصلا خوب نبود ....نمى دانم چه تصمىمى براى ايده بگيريم شايد شروع از ل انجلس که شهر گرانى بود شروع خوبى نبود و کار به راحتى پيا نمى شه
سلام عزیزم، هر تصمیمی که گرفتی برات آرزوی موفقیت میکنم آرامش و ثبات فکری تو زندگی خیلی مهمه، اینهم یک تجربه ایه برای خودش موفق باشی،
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. برنده ۲۰۱۵ هستم . چند روزه اومدم لس انجلس. برای پرداخت هزینه مهاجرت به مشکل خوردم. A-number و dos number رو نمیشناسه. البته تو سایت گزارش دادم ولی خب فقط گفت که با موفقیت ثبت شد و دیگه خبری نشد. کسی راهی بلده؟ جایی هست که بشه سوال کرد؟ مثلا اداره مهاجرت اسمش چی میشه? تو گوگل میزنم دفتر وکالت میاد!
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-24 ساعت 22:34)انیمیشن نوشته: سلام دوستان. برنده ۲۰۱۵ هستم . چند روزه اومدم لس انجلس. برای پرداخت هزینه مهاجرت به مشکل خوردم. A-number و dos number رو نمیشناسه. البته تو سایت گزارش دادم ولی خب فقط گفت که با موفقیت ثبت شد و دیگه خبری نشد. کسی راهی بلده؟ جایی هست که بشه سوال کرد؟ مثلا اداره مهاجرت اسمش چی میشه? تو گوگل میزنم دفتر وکالت میاد!
دوست من A نامبر رو بدون A باید بزنی یعنی به قبل اون ۸ شماره تو ویزات یه صفر اضافه کن
برای COD هم شماره کیستونو بدونه ۰۱ و ۰۲ و ... تهش بزنید یعنی به صورت ۲۰۱۵ as1234
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-24 ساعت 23:04)A2000 نوشته: (2015-11-24 ساعت 18:54)Kia robani نوشته: موضوع اصلى اينه که من نمى خوام تا اخر عمر امريکا زندگى کنم و اگر سه سال تا سيتيزن شدن صبر کنم اون موقع پسر م رو تو سن نو جوانى و بلوغ بعد از سه سال چه طورى ببرم ايران و بحث افت تحصيليش تو ايران هم هست وگرنه يک کارى پيدامى شه که هر چند عزت نفس ادم رو مى بره پايىن ولى بالاخره ادم سه سال رو دوام مى اره ولى ذهن اشفته بچه رو چه کار کنم ودارم برمى گردم تا تو ارامش خونم براى اىن مسايل راه حلى پيدا کنم و زکان مناسبى براى برگشت به اينجت
دوست عزیز
با عرض احترام اینجور که بنده اطلاع دارم برای سیتیزنی میگن باید پنج سال بگذره اونم اگه از هر بار خروج شش ماه نگذره . اگه هر بار از شش ماه بگذره (کنتورصفرمیشه) از اول محاسبه میشه .
مشکلات اونجا اینقدر زیاده؟
بايد سي ماه از پنج سال امريكا باشي مي شه سه سال پشت سرهم باشي بقيه رو رفت و امد كني