موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-26 ساعت 08:25)titi_spring64 نوشته: سلام دوستان منم بلاخره رسیدم با پرواز قطر امدم پرواز خیلی خخوب بود از تهران رفت دوحه وایییی فرودگاه دوحه چقدر شکیل بود و از دوحه مستقیم دالاس اصلن بار داخل هواپیما رو نکشیدن من ریسک کرده بودم و تمام شکستنیهامو برده بودم بالا حدودن 20 کیلو گفتم فوقش میریزم دور چه کنم بهتر از نبردنه خلاضه من یه ساک داشتم با یه کولی پر وسایل و یه پلاستیک که پوتینام توش بود بارم هم دقیقن 23/۵ بود دو تا .من یدونه ترازو دیجیتالی خریده بودم خیلی دقیق بود هیچ مشکلی نبود بارم هم صحیح و سالم بدستم رسید فقط غای هواپیما افتضاح بود با خودتون غذا بردارین من اگه خوراکی نداشتم الان شهید بودم در ره آمریکا.هواپیما پر هندی بود که خیر ندیده ها نمیگم چی میکردن ولی واقعن داشتم خفه میشدم هر چی هم میدادن تو هواپیما میخوردن دیگه خودتون بگیرین برین برگه داخل هواپیما رو همرو نو زدم با اینکه خوراکی داشتم ولی پولم رو درست وارد کردم اودم کارهای مهاجرتی انجام شد و یه برگه پر کردم برای پولها چون بالای ده هزارتا بود روز اول رفتم اداره سوشال و درخواست دادم نوبتی بود و نوبت گرفتم نشستم بعد رفتم یه سری سوال پرسید گفتم ادرسمم هم دادم و گفت چند روز دیگه میاد من 165 دلارو نریختم هنوز دیگه فردا باید برا حساب بانکی برم تا بتونم اونم پرداخت کنم اینجا من فقط میفهمم اینا چی میگن ولی نگاهشون میکنم چون مشکل اسپیکینگ دارم پس زبان بخونین راستی من امروز بابت یه کپی کلی پول دادم چند تا کپی اضافه برا خودتون بیارین
متاسفانه پرواز من هم قطري، کاريش هم نميشه کرد. ولي کپي چي با خودمون ببريم؟!
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-26 ساعت 08:25)titi_spring64 نوشته: سلام دوستان منم بلاخره رسیدم با پرواز قطر امدم پرواز خیلی خخوب بود از تهران رفت دوحه وایییی فرودگاه دوحه چقدر شکیل بود و از دوحه مستقیم دالاس اصلن بار داخل هواپیما رو نکشیدن من ریسک کرده بودم و تمام شکستنیهامو برده بودم بالا حدودن 20 کیلو گفتم فوقش میریزم دور چه کنم بهتر از نبردنه خلاضه من یه ساک داشتم با یه کولی پر وسایل و یه پلاستیک که پوتینام توش بود بارم هم دقیقن 23/۵ بود دو تا .من یدونه ترازو دیجیتالی خریده بودم خیلی دقیق بود هیچ مشکلی نبود بارم هم صحیح و سالم بدستم رسید فقط غای هواپیما افتضاح بود با خودتون غذا بردارین من اگه خوراکی نداشتم الان شهید بودم در ره آمریکا.هواپیما پر هندی بود که خیر ندیده ها نمیگم چی میکردن ولی واقعن داشتم خفه میشدم هر چی هم میدادن تو هواپیما میخوردن دیگه خودتون بگیرین برین برگه داخل هواپیما رو همرو نو زدم با اینکه خوراکی داشتم ولی پولم رو درست وارد کردم اودم کارهای مهاجرتی انجام شد و یه برگه پر کردم برای پولها چون بالای ده هزارتا بود روز اول رفتم اداره سوشال و درخواست دادم نوبتی بود و نوبت گرفتم نشستم بعد رفتم یه سری سوال پرسید گفتم ادرسمم هم دادم و گفت چند روز دیگه میاد من 165 دلارو نریختم هنوز دیگه فردا باید برا حساب بانکی برم تا بتونم اونم پرداخت کنم اینجا من فقط میفهمم اینا چی میگن ولی نگاهشون میکنم چون مشکل اسپیکینگ دارم پس زبان بخونین راستی من امروز بابت یه کپی کلی پول دادم چند تا کپی اضافه برا خودتون بیارین
دوست عزیز امیدوارم در وطن دوم موفق باشید.خوش به حالتون میفهمید چی میگن.من سوالهای خودمو میتونم تا حدی بپرسم ولی اصلا نمیفهمم چی میگن.اگه خانوم ملیکا تو nmcنبود اصلا نمیفهمیدم چی میگن .روزی یه فیلم سینمایی زبان اصلی از شبکه اونیکس نگاه میکنم با وجودیکه با توحه به زیر نویس میبینم معنی کلمات رو میدونم ولی از صحبتاشون چیزی نمیفهمم.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-11-26 ساعت 06:09)Pariba نوشته: (2015-11-26 ساعت 04:21)behjat نوشته: سلام دیروز تو مرکز برابری پارس جشن thanks giving و مسابقه آشپزی برقرار بود جای دوستان خالی فسنجون و دلمه از انواع مختلف درست کرده بودم و تونستم جایزه نفر سوم رو ببرم یک گیفت کارت که میتونم باهاش خرید کنم، زندگی رو هرجور بگیری میگذره، پس از فرصتهای کوچک برای شاد بودن استفاده کنید، و کمی خوش بگذرونید
سلام بهجت جان , باز هم مثل هميشه پرانرژى و با انگيزه وارد ميدان شدى , تبريک مى گم , يقين دارم که با اين روحيه هميشه موفق مى شى .
سلام ممنونم منم برای شما و خانوادتون آرزوی سفری همراه با موفقیت و سلامتی دارم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،دوستان کسی با پرواز ترکیش کلاس comfort رفته؟؟اکونومی 4.5 هست این 6.5 ،آژانس هواپیمایی میگه صندلی و پذیرایی مثل بیزینس هست فقط صندلیش تا نصفه میخوابه نسبت به بیزینس،ارزش داره؟؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،يكي از بچه ها موقعي كه مصاحبه داشت خانمش باردار بود و الان كه ميخواد بره بچه اش به دنيا اومده و بيست روز داره،آژانس ميگه واسه بچه هم ويزا ميخواد،كسي اطلاع داره بايد چيكار كنه؟؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
گرین کارت ما هنوز نیامده و من بهشون ایمیل زدم که در جواب این را فرستادند
We are sorry you are experiencing problems with your account. We have transferred your inquiry to our USCIS Tier II Customer Service Telephone representatives. They will be calling you to help resolve your problem.
They will attempt to call you at least three times. If they are unable to contact you after that time and further problems persist, please re-contact us by filling out the web form at https://egov.uscis.gov/cris/contactus.
کسی از دوستان تجربه ای داره؟
و در صورت امکان راهنمایی بفرمایید که چه کاری انجام دهم
با تشکر
شماره کیس: ***2015AS0006
نفرات : 2 نفر
سفارت: انکارا/ تغییر به ایروان
ارسال فرم سری اول : 5 جون
کارنت شدن :20 می
مصاحبه : دوم جولای
ویزا یکضرب بعد از یک هفته
مقصد : دالاس
اولین ورود : 11 نوامبر
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-28 ساعت 12:39)ahuraee نوشته: سلام به همه دوستان
We are sorry you are experiencing problems with your account. We have transferred your inquiry to our USCIS Tier II Customer Service Telephone representatives. They will be calling you to help resolve your problem.
They will attempt to call you at least three times. If they are unable to contact you after that time and further problems persist, please re-contact us by filling out the web form at https://egov.uscis.gov/cris/contactus.
با تشکر
سلام ببخشيد . شما طبق مشخصات امضاتون بيشتر از 20 روز از ورود تون نميگذره و نامه زديد؟؟؟؟؟؟ من امروز 70 روز از ورودم و 85 روز از واريز وجه ميگذره هنوز نيومده و نامه هم نزدم. پس خيلي عقبم . اره؟؟؟/
كيس نامبر : 6xxx
تاريخ مصاحبه: هفتم جولاي 2015
تعداد: 4 نفر
خدمت: ارتش
سفارت: آنكارا
كلير: 17 آگوست 2015 (چهار نفر)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-28 ساعت 12:45)ican2015 نوشته: (2015-11-28 ساعت 12:39)ahuraee نوشته: سلام به همه دوستان
با تشکر
سلام ببخشيد . شما طبق مشخصات امضاتون بيشتر از 20 روز از ورود تون نميگذره و نامه زديد؟؟؟؟؟؟ من امروز 70 روز از ورودم و 85 روز از واريز وجه ميگذره هنوز نيومده و نامه هم نزدم. پس خيلي عقبم . اره؟؟؟/
به نظرم نامه زدن بهشون بد نیست و ممکنه سیکل را سریعتر انجام بدن
الان هم که زدن مشکل به وجود امده در اکانتم ولی نمیدونم علتش رو و نمیدونم چیکار باید بکنم
به نظرم شما هم پیگیری کنید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-28 ساعت 13:16)آنجلا.. نوشته: (2015-11-28 ساعت 12:56)ahuraee نوشته: (2015-11-28 ساعت 12:45)ican2015 نوشته: (2015-11-28 ساعت 12:39)ahuraee نوشته: سلام به همه دوستان
با تشکر
به نظرم نامه زدن بهشون بد نیست و ممکنه سیکل را سریعتر انجام بدن
الان هم که زدن مشکل به وجود امده در اکانتم ولی نمیدونم علتش رو و نمیدونم چیکار باید بکنم
به نظرم شما هم پیگیری کنید
سلام دوست عزیز،
اون طور که در پاسخ به ایمیل شما نوشته شده اونها این مشکل و درخواست شمارو به مرکز پاسخگویی تلفنی مشتریان مرکزی که مربوط به کار شما هستند ارسال کردند و اون مرکز هم حداقل سه بار با شما تماس خواهد گرفت تا بتونه مشکل شما رو حل کنه، ولی اگر به هر دلیلی موفق به تماس با شما نشدند و مشکلتون همچنان ادامه داشت شما باید فرمی رو که در آدرس سایتی که به شما دادند وجود دارد پر کنید و از این طریق مجددا مشکل خودتون رو با اونها برای پیگیری مطرح کنید.
موفق باشید.
ممنون از راهنماییتون
به نظرتون تا کی صبر کنم و بعد دوباره فرم را پر کنم؟