موضوعها: 0
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
2015-11-25 ساعت 00:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-25 ساعت 01:02 توسط varchandi.)
(2015-11-25 ساعت 00:54)Kia robani نوشته: (2015-11-24 ساعت 23:04)A2000 نوشته: (2015-11-24 ساعت 18:54)Kia robani نوشته: موضوع اصلى اينه که من نمى خوام تا اخر عمر امريکا زندگى کنم و اگر سه سال تا سيتيزن شدن صبر کنم اون موقع پسر م رو تو سن نو جوانى و بلوغ بعد از سه سال چه طورى ببرم ايران و بحث افت تحصيليش تو ايران هم هست وگرنه يک کارى پيدامى شه که هر چند عزت نفس ادم رو مى بره پايىن ولى بالاخره ادم سه سال رو دوام مى اره ولى ذهن اشفته بچه رو چه کار کنم ودارم برمى گردم تا تو ارامش خونم براى اىن مسايل راه حلى پيدا کنم و زکان مناسبى براى برگشت به اينجت
دوست عزیز
با عرض احترام اینجور که بنده اطلاع دارم برای سیتیزنی میگن باید پنج سال بگذره اونم اگه از هر بار خروج شش ماه نگذره . اگه هر بار از شش ماه بگذره (کنتورصفرمیشه) از اول محاسبه میشه .
مشکلات اونجا اینقدر زیاده؟
بايد سي ماه از پنج سال امريكا باشي مي شه سه سال پشت سرهم باشي بقيه رو رفت و امد كني
خیر دوست من
تا پنج سال نگذره نمی تونی درخواست بدی
حالا میخواد یه سره مونده باشید یا نه؟
در ضمن فک کنم ۲/۵ سال از پنج ساله نه سه سال
ولی باید پنج سال گذشته باشه تا پروندتونو قبول کنن و در ضمن فک کنم سال آخر رو باید اینجا بوده باشید
در هر صورت بیشتر تحقیق کن
اگه سه سال بمونی و بعد فقط رفت و اومد کنی خوب میفهمن قصد موندن نداری و بهت سیتیزنی نمی دن
اینقدر هم خنگ نیستن
در نهایت شما سی ماهی که گفتی درسته که میشه دو و نیم سال نه سه سال
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
2015-11-25 ساعت 01:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-25 ساعت 01:48 توسط varchandi.)
(2015-11-25 ساعت 01:38)A2000 نوشته: (2015-11-25 ساعت 00:54)Kia robani نوشته: (2015-11-24 ساعت 23:04)A2000 نوشته: (2015-11-24 ساعت 18:54)Kia robani نوشته: موضوع اصلى اينه که من نمى خوام تا اخر عمر امريکا زندگى کنم و اگر سه سال تا سيتيزن شدن صبر کنم اون موقع پسر م رو تو سن نو جوانى و بلوغ بعد از سه سال چه طورى ببرم ايران و بحث افت تحصيليش تو ايران هم هست وگرنه يک کارى پيدامى شه که هر چند عزت نفس ادم رو مى بره پايىن ولى بالاخره ادم سه سال رو دوام مى اره ولى ذهن اشفته بچه رو چه کار کنم ودارم برمى گردم تا تو ارامش خونم براى اىن مسايل راه حلى پيدا کنم و زکان مناسبى براى برگشت به اينجت
دوست عزیز
با عرض احترام اینجور که بنده اطلاع دارم برای سیتیزنی میگن باید پنج سال بگذره اونم اگه از هر بار خروج شش ماه نگذره . اگه هر بار از شش ماه بگذره (کنتورصفرمیشه) از اول محاسبه میشه .
مشکلات اونجا اینقدر زیاده؟
بايد سي ماه از پنج سال امريكا باشي مي شه سه سال پشت سرهم باشي بقيه رو رفت و امد كني
با توجه به اینکه دو تا از خواهر و برادرانم توی هشت سال اخیر( ازتاریخ ورود تاکنون ) سیتیزن شده اند و ما هم دنبال تبدیل گرین کارد پدر و مادرم به سیتیزنی هستیم فکر نمیکنم به شما مشاوره ی درست داده باشن لطفا چک بفرمایید
دوست من بهتره از خود سایت USCIS استفاده کنید
اینم لینکش
http://www.uscis.gov/us-citizenship/citi...ralization
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-25 ساعت 04:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-25 ساعت 04:03 توسط rasoul3711.)
سلام دوستان
من برای پیگیری گرین کارت چند بار ایمیل زنگ زدم و درآخر به نتیجه رسیدم ادرسو تو فرودگاه اشتباه زده بودن گرین کارت برگشت خورده بود.
دوستان بررای پیگیری گرین کارت به این شماره زنگ بزنین سریع تر جواب میدن 18007671833
شماره کیس4xxx.تعدادنفرات2نفر.سفارت از انکارا به ابوضبی.تاریخ مصاحبه 12 مارچ. چک.اخرین اخرین ابدیت 7جولای وضعیت ایشود
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-23 ساعت 02:45)behjat نوشته: سلام به دوستان عزیزم، چطورید،همیشه میگن، سکوت علامت رضاست ،انشاالله این سکوت دوستان هم علتش رضایت از شرایط باشه، خدارو شکر من تقریبا هفته ای دوشبانه روز سرکارم میرم و دیگه تقریبا تمام کارهارو به تنهایی هم میتونم انجام بدم و خانم صاحب کارم از من خیلی راضیه، البته که درآمدم زیاد نیست ولی به همین هم راضیم چون حدود دوماه و نیم دیگه موقتا برای چند ماه برمیگردیم ایران و دفعه دیگه میخوام برم سیاتل و اونجا شانسمو امتحان کنم، به خاطر نزدیک بودن به دخترم که تا چند ماه دیگه میره ونکوور، لس آنجلس ،اجاره ها بالاست و با این درآمد محدود من نمیشه راحت زندگی کرد، برای همین میخوام اگر قراره سختی بکشم حداقل نزدیک دخترم باشم، اینجا روی ایرانیهای قدیمی کمتر میشه حسابی کرد مگر نفع خودشون هم در بین باشه، حالا دیگه اون ترس اولیه ام ریخته و میدونم که میتونم از پس زندگیم بربیام البته که نیازمند به کمک و راهنمایی دوستان سیاتلی هم هستم چه در زمینه پیدا کردن کار، و یا اجاره سوییت و یا حتی یک اتاق برای شروع، که البته به موقعش ازشون کمک میخوام،دیگه کلا از زندگی اینجا راضیم و هیچ مشکل خاصی احساس نکردم که نتونم حلش کنم و یا آزارم بده، با کمکهای دولتی محدودی که گرفتم و پس اندازم و درآمد این دوسه ماهه تونستم از پس اجاره اتاق و خرج خورد و خوراکو رفت وآمد و و پرداخت هزینه بلیط رفت و برگشت دفعه بعدم بربیام، پس به جوونهایی که دارین برنامه ریزی میکنین برای اومدن میگم که اگر من تنهایی تونستم از پسش بربیام ، شماهم میتونید، ناامید نباشید و همه تلاش کنید که اینجا آمدید کار و تلاش کنید تا زندگی بهتری داشته باشید
برای همتون آرزوی موفقیت و سلامت میکنم
سلام،خیلی خیلی خوشحالم که شرایط برای شما راضی کنندست و امیدورام بهتر هم بشه. سلامت و موفق باشید.
برای سایر دوستان در ینگه دنیا نیز آرزوی موفقیت دارم
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز، سلام
من هم به همراه همسرم، بعد از 38 روز اقامت در لس آنجلس و ارواین، بعد از انگشت نگاری برای پاس سفید، چند روزیه که به ایران برگشتیم. ما 165 $ هردونفر رو، 5 روز بعد از ورود و از طریق سایت جدید، بدون رسیپت نامبر، پرداخت کردیم و گرین کارت همسرم، روز آخر (33 روز بعد از پرداخت) اومد ولی واسه من هنوز نیومده... (تغییر آدرس نداشتیم، سوشیال کارت هم گرفتیم) چطور باید پیگیری کنم؟ آیا زوده؟ بنظرتون چرا واسه من نیومده، با اینکه باهم پرداخت رو انجام دادیم و تغییر آدرسی هم نداشتیم؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد پرواز اتحاد که دوستان پرسیده بودند، ما پرواز رفت و برگشتمون با اتحاد بود و کارهای مهاجرتیمون بسیار سریع و بدون هیچگونه مشکلی تو ابوظبی انجام شد (در عرض چند دقیقه) پرواز هم پرواز خوبی بود، هندی زیاد داشت ولی بی سروصدا
فقط غذاهاشون با ذائقه ما خیلی جور نیست، تنقلات همراه تون باشه خوبه
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام دیروز تو مرکز برابری پارس جشن thanks giving و مسابقه آشپزی برقرار بود جای دوستان خالی فسنجون و دلمه از انواع مختلف درست کرده بودم و تونستم جایزه نفر سوم رو ببرم یک گیفت کارت که میتونم باهاش خرید کنم، زندگی رو هرجور بگیری میگذره، پس از فرصتهای کوچک برای شاد بودن استفاده کنید، و کمی خوش بگذرونید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال