موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من میخوام واسه ده تا پانزده روز دیگه بلیط بگیرم به لس آنجلس ،کسی از دوستان واسه این تاریخ نمیخواد بره همسفر باشیم؟؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-30 ساعت 00:00)smhh7441 نوشته: (2015-11-29 ساعت 21:58)mehdi1989 نوشته: (2015-11-29 ساعت 21:46)atefeh60 نوشته: (2015-11-29 ساعت 21:26)mehdi1989 نوشته: (2015-11-29 ساعت 21:17)atefeh60 نوشته: سلام دوست عزیز این سایتی که نوشتین کدوم گزینه رو انتخاب میکنین من که هر کدومو میزنم ارور میده
بزنید alien number و بعد A.number خود را وارد کنید
من اول حرف A رو جلوی عدد ۸ رقمی پاسپورت میزنم ولی خطا میده ممکنه اصلا هیچ کاری نشده باشه برای گرین کارتم حدود ۲ ماهه اومدم
شما گزینه اول را alien number بزنید بعد گزینه بعدی همون Anumber را بزنید همون که داخل ویزا هست که هشت رقم هست و اولش باید یک صفر اضافه کنید که بشه نه رقم.
من اطلاعاتم رو در این سایت وارد کردم ولی به نظر میرسه این سایت مربوط به گرین کارت نیست بلکه مربوط به سوشال سکیوریتی هست. و مشخص میکنه کیس مورد نظر وریفای شده یا در دست انجام است. من کیس خودمو وارد کردم و مشخص شد که وریفای شده و ارسال شده. البته کارت سوشال و نه گرین کارت
سلام دوست عزیز بله همینطوره مربوط به گرین کارت نیست
شماره کیس:2015AS32XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد کیس :1 نفر > مصاحبه: 21 ژانویه > وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا 28 اپریل
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان....کسی میدونه بیمه medical که میگن مجانی هست از کجا باید ثبت نام کنم.......مرسی
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من و همسرم دو روز پيش وارد سانفرانسيسكو شديم،پرواز ما با اتحاد بود و در فرودگاه ابوظبي كارهاي مهاجرتي انجام شد ما يك فرم ابي پر كرديم ، افيسر به همسرم يه فرم داد كه اسم و ادرس و امضا مي خواست ولي به من فرمي نداد وقتي ازش پرسيديم گفت لازم نيست!!كسي تجربه ي مشابهي داره؟امضاي روي گرين كارت چي ميشه ؟!ممنون از پاسختون
٢٠١٥، ايالت تگزاس، شهر دالاس
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-29 ساعت 21:58)m.ghoreishi نوشته: (2015-11-24 ساعت 08:49)Kia robani نوشته: سلام دوستان بعد از سه ماه اقامت در لس انجلس و رفتن پسرم به مدرسه داريم برمى گردىم اىران پسرم تو ايران امسال رو مدرسه بره شرايط روحى همسرم اصلا خوب نبود ....نمى دانم چه تصمىمى براى ايده بگيريم شايد شروع از ل انجلس که شهر گرانى بود شروع خوبى نبود و کار به راحتى پيا نمى شه
كيا جان ضمن احترام به تصميمى كه گرفتى لطفأ بخاطر اينده پسرت هم كه شده بيشتر فكر كن و تمام مشكلات ايرانو (اعم از اقتصادى واجتماعى.تبعيضها،كمبودها،سطح فرهنگ مردم و ...) بنويس رو كاغذ و براخودت و همسرت ياداورى كن، من شمارو تو سفارت ديدم و تقريبأ ميتونم حدس بزنم اگر اين چند ماه رو تحمل كنيد مطمئنن از اين بحران بسلامت خارج خواهيد شد، قدر موقعيت بدست امده رو بدونيد و يادتون باشه همين الان كلى ادم با شرايط مشابه ارزوى داشتن گرين كارت امريكارو دارند، درسته هركسى شرايط خاص خودش رو داره ولى ميتونى اين مشكل رو با يه جابجايى به شهر يا ايالت ديگه اى حل كنى، موفق باشى
من هم قبل از رفتن ارزوى گرين کارت داشتم امريکا هم بهترين کشور دنيا است ولى نه براى ما که زندگى رو باىد از صفر شروع کنيم و هويتمون رو از دست بديم اين فقط تب گرين کارت که افتاده تو جون ملت اىران بدون اينکه هدف و برنامه اى داشته باشند صرفا به خاطر اينکه امريکا جاى بهترى بلند مى شن مىرن اونحا ولى اين رو بدونيد که هر کجاى دنيا باشيد با درونتون زندگى مى کنيد و در سن بالا اجرت کردن فقط ارامش زندگى رو مى گيره و باعث مى شه بچه ام در زندگى که من نا ارومم قوى و مقتدر بزرگ نشه تن به هر کارى دادن افتخار نيست پايين اوردن عزت نفس
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
صاحبخانه ایرانی در لس آنجلس، وسایل مستاجر ايراني خود را به خیابان ریخت
صاحب خانهاي ايرانی در شب دوشنبه ٥ اكتبر، در شهر تارزانا وسايل مستأجر تازه واردش را در خيابان گذاشت و با تعويض قفل در، مانع ورود وي به خانه گرديد. طبق قوانین ایالت کالیفرنیا، پلیس تعویض خودسرانه قفل و تعرض به وسایل مستاجر را از مصادیق رفتار مجرمانه میشناسد.
مستأجر كه دختر جوان ايراني بود و تنها دو ماه است كه به آمريكا مهاجرت كرده، از طريق آگهيهاي اجاره اتاق در يكي از نشریات ايراني لسآنجلس، اقدام به اجاره يكي از اتاقهاي منزل اين خانم مسن ايراني در شهر تارزانا كرده بود.
هنوز ٥ روز از سكونت در خانه نگذشته بود كه صاحبخانه بناي ناسازگاري گذاشته و اجازه شستن ظرف و يا پخت و پز را نداده بود و از مستاجر خود خواسته بود از ظروف يكبار مصرف استفاده كند.
مستأجر كه از شرايط موجود اظهار نارضايتي كرده بود، بعد از اينكه از سر كار به خانه برگشت، وسايل خود را جلوي در ديد و متوجه تعويض قفل در گرديد. به همین دلیل ساعت 9:30 شب با 911 تماس گرفت و اپراتور مرکز پلیس اظهار كرد که مورد وی emergency محسوب نميشود و پليس بعد از اولويتهاي مهمتر در محل حاضر خواهد شد.
به گزارش خبرنگار محلی خبرگزاری ایرانشهر، پليس لسآنجلس ساعت ١١:٣٠ شب در محل حاضر شد و علی الرغم تلاشهاي مكرر، صاحبخانه از روبرو شدن با پليس امتناع كرده و در را براي آنها باز نكرد. در حضور پليس، دختر جوان وسايل خود را وارسي كرده و خبري از مدارك تحصيلي، پول و طلاها و همچنين پاسپورت و گرين كارت وي نبود.
پليس با تاكيد بر اينكه تعويض قفل در و دست زدن به وسايل هاي مستأجر جرم تلقي ميشود، اطمينان داد از دختر جوان حمايت ميكند و در وهله اول مهمترين وظيفه خود را تامين امنيت برای وی ميداند.
براي رسيدگي بيشتر به اين شكايت، پليس ارشدي(superviser) به منطقه اعزام گرديد و حادثه صورتجلسه گشت و خواست اگر دختر به جاي خواب احتياج دارد براي گرفتن هتل، وي را همراهي كند و دستور بررسیهای تکمیلی برای پرونده صادر شد.
مامور ارشد پليس در گفتگو با خبرنگار ایرانشهر، هشدار داد: «افراد از اعتماد به آگهيهاي اجاره مسكن، در روزنامهها و اينترنت پرهيز كرده و از اجاره خانههايي كه قرارداد آن به صورت قانوني نوشته نشده، اجتناب كنند.»
@ParizTravel
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-01 ساعت 07:45)Nazem نوشته: صاحبخانه ایرانی در لس آنجلس، وسایل مستاجر ايراني خود را به خیابان ریخت
صاحب خانهاي ايرانی در شب دوشنبه ٥ اكتبر، در شهر تارزانا وسايل مستأجر تازه واردش را در خيابان گذاشت و با تعويض قفل در، مانع ورود وي به خانه گرديد. طبق قوانین ایالت کالیفرنیا، پلیس تعویض خودسرانه قفل و تعرض به وسایل مستاجر را از مصادیق رفتار مجرمانه میشناسد.
مستأجر كه دختر جوان ايراني بود و تنها دو ماه است كه به آمريكا مهاجرت كرده، از طريق آگهيهاي اجاره اتاق در يكي از نشریات ايراني لسآنجلس، اقدام به اجاره يكي از اتاقهاي منزل اين خانم مسن ايراني در شهر تارزانا كرده بود.
هنوز ٥ روز از سكونت در خانه نگذشته بود كه صاحبخانه بناي ناسازگاري گذاشته و اجازه شستن ظرف و يا پخت و پز را نداده بود و از مستاجر خود خواسته بود از ظروف يكبار مصرف استفاده كند.
مستأجر كه از شرايط موجود اظهار نارضايتي كرده بود، بعد از اينكه از سر كار به خانه برگشت، وسايل خود را جلوي در ديد و متوجه تعويض قفل در گرديد. به همین دلیل ساعت ۹:30 شب با 911 تماس گرفت و اپراتور مرکز پلیس اظهار كرد که مورد وی emergency محسوب نميشود و پليس بعد از اولويتهاي مهمتر در محل حاضر خواهد شد.
به گزارش خبرنگار محلی خبرگزاری ایرانشهر، پليس لسآنجلس ساعت ١١:٣٠ شب در محل حاضر شد و علی الرغم تلاشهاي مكرر، صاحبخانه از روبرو شدن با پليس امتناع كرده و در را براي آنها باز نكرد. در حضور پليس، دختر جوان وسايل خود را وارسي كرده و خبري از مدارك تحصيلي، پول و طلاها و همچنين پاسپورت و گرين كارت وي نبود.
پليس با تاكيد بر اينكه تعويض قفل در و دست زدن به وسايل هاي مستأجر جرم تلقي ميشود، اطمينان داد از دختر جوان حمايت ميكند و در وهله اول مهمترين وظيفه خود را تامين امنيت برای وی ميداند.
براي رسيدگي بيشتر به اين شكايت، پليس ارشدي(superviser) به منطقه اعزام گرديد و حادثه صورتجلسه گشت و خواست اگر دختر به جاي خواب احتياج دارد براي گرفتن هتل، وي را همراهي كند و دستور بررسیهای تکمیلی برای پرونده صادر شد.
مامور ارشد پليس در گفتگو با خبرنگار ایرانشهر، هشدار داد: «افراد از اعتماد به آگهيهاي اجاره مسكن، در روزنامهها و اينترنت پرهيز كرده و از اجاره خانههايي كه قرارداد آن به صورت قانوني نوشته نشده، اجتناب كنند.»
@ParizTravel
ممنون از اطلاع رساني شما. پس موقع اجاره حتماً اجاره نامه بايد نوشته شود، تا در اين گونه موارد حمايت هاي قانوني بهتري را بتونيم انتظار داشته باشيم.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-01 ساعت 07:23)Kia robani نوشته: (2015-11-29 ساعت 21:58)m.ghoreishi نوشته: (2015-11-24 ساعت 08:49)Kia robani نوشته: سلام دوستان بعد از سه ماه اقامت در لس انجلس و رفتن پسرم به مدرسه داريم برمى گردىم اىران پسرم تو ايران امسال رو مدرسه بره شرايط روحى همسرم اصلا خوب نبود ....نمى دانم چه تصمىمى براى ايده بگيريم شايد شروع از ل انجلس که شهر گرانى بود شروع خوبى نبود و کار به راحتى پيا نمى شه
كيا جان ضمن احترام به تصميمى كه گرفتى لطفأ بخاطر اينده پسرت هم كه شده بيشتر فكر كن و تمام مشكلات ايرانو (اعم از اقتصادى واجتماعى.تبعيضها،كمبودها،سطح فرهنگ مردم و ...) بنويس رو كاغذ و براخودت و همسرت ياداورى كن، من شمارو تو سفارت ديدم و تقريبأ ميتونم حدس بزنم اگر اين چند ماه رو تحمل كنيد مطمئنن از اين بحران بسلامت خارج خواهيد شد، قدر موقعيت بدست امده رو بدونيد و يادتون باشه همين الان كلى ادم با شرايط مشابه ارزوى داشتن گرين كارت امريكارو دارند، درسته هركسى شرايط خاص خودش رو داره ولى ميتونى اين مشكل رو با يه جابجايى به شهر يا ايالت ديگه اى حل كنى، موفق باشى
من هم قبل از رفتن ارزوى گرين کارت داشتم امريکا هم بهترين کشور دنيا است ولى نه براى ما که زندگى رو باىد از صفر شروع کنيم و هويتمون رو از دست بديم اين فقط تب گرين کارت که افتاده تو جون ملت اىران بدون اينکه هدف و برنامه اى داشته باشند صرفا به خاطر اينکه امريکا جاى بهترى بلند مى شن مىرن اونحا ولى اين رو بدونيد که هر کجاى دنيا باشيد با درونتون زندگى مى کنيد و در سن بالا اجرت کردن فقط ارامش زندگى رو مى گيره و باعث مى شه بچه ام در زندگى که من نا ارومم قوى و مقتدر بزرگ نشه تن به هر کارى دادن افتخار نيست پايين اوردن عزت نفس
سلام دوست من
من و خانواده هم برگشتیم . به نظر من اگر آدم اکادمی هستی باید آنجا درس بخونی و کار خودتو انحام بدی و اگر آکادمیک نیستی هم باید با فضای رقابتی آنجا آداپته بشی . سن من 43 بود که مهاجرت کردم برای درس خوندن و اداره یک خانواده 4 نفری کار ساده ای نبود . علیحال باید فکر کرد و برنامه داشت و تصادفی رفتن کار عاقلانه ای نیست.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
کسانی که در خصوص پیگیری گرین کارت از سایت دچار خطا میشوند( مانند من) جای نگرانی ندارد من دو بار این موضوع را چک کردم یکبار تلفنی و یکبار هم حضوری و هر دو گفتن این خطا مشکلی نیست و پرونده در حال اجرا است بنابراین نگران نباشید. ظاهرا موقعی که گرین کارت صادر میشه و ارسال میشه اون خطا درست میشه بنابراین فقط باید منتظر باشید
نکته جالب اینکه امروز که رفته بودم و منتظر بودم که نوبتم بشه یک سری امار ها رو اونجا روی یه تلویزیون میدادن مثلا روزانه 45000 تماس پاسخ داده میشه و ..... تعداد پرونده ها بسیار بالاست و طبیعیه که مشکلاتی هم داشته باشن
منتها به همه توصیه میکنم که یا تلفن بزنن یا حضوری برن که مطمئن بشن که پرونده به جریانه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-25 ساعت 23:47)yesorno نوشته: مرسی از لطفت mojgan m جان.
الان از اداره سوشال سکیوریتی برمیگردم و در سومین روز به این اداره رفتم.
جالب اینکه واقعیت با نوشته های اینجا متفاوت بود.
اول اینکه نوبت گرفتن از قبل لازم نداشت (شاید دلیلش خلوت بودن اداره باشه) اداره ساعت ۹ صبح شروع به کار می کنه
دوم فرمی بهم داده نشد که پر کنم
سوم بهم نگفتن که لازم نبوده بیای بلکه گفتن که رفتن به اداره اجباریه
ازم خواست اسمم رو بنویسم، اسم پدر و مادر و تاریخ تولدم رو بگم
و در آخر هم گفت که نهایتاً تا دو هفته ی دیگه سوشیال نامبر به در خونه پست میشه.
پس
به محض ورود حتماً برای گرفتن سوشال نامبر اقدام کنین.
روز شکر گذاریتون مبارک.
جمعهی سیاه خرید فراموش نشه
هم در تایید و هم در رد فرمایشات دوستان
اگه افیسر در فرودگاه کارش رو درست انجام بده سوشیال دو هفته ای میاد و کاری لازم نیست بکنید( تجربه ما)
نوبت بگیرید بدون صف میرید داخل همه جا( از اداره گواهینامه تا...) ولی بدون نوبت صف خواهید بود که بعیده بیشتر از یه ساعت طول بکشه توی سوشیال و توی هر جای دیگه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-26 ساعت 19:58)M.d نوشته: سلام،دوستان کسی با پرواز ترکیش کلاس comfort رفته؟؟اکونومی ۴.۵ هست این ۶.۵ ،آژانس هواپیمایی میگه صندلی و پذیرایی مثل بیزینس هست فقط صندلیش تا نصفه میخوابه نسبت به بیزینس،ارزش داره؟؟
دوست عزیز صرفا به عنوان یه نظر
پرواز تا ترکیه که هواپیماهای معمولیه ولی پرواز تا امریکا هواپیمای بهتری است عمدتا و به نظر من ارزشش رو نداره 2 میلیون میشه 600 دلار و اینجا میتونی کار بهتری باهاش بکنی
ما با تجربه بچه که همراهمون بود داریم میگیم شما اگه که بچه ندارید که به نظرم ارزشش رو نداره
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-01 ساعت 04:28)nastaran_t نوشته: سلام دوستان....کسی میدونه بیمه medical که میگن مجانی هست از کجا باید ثبت نام کنم.......مرسی
من دیروز که رفته بودم ssaاز کارمندش پرسیدم، گفت اگر درlمدتون کمه، به ادارات social service مراجعه کنید و شرایطش رو پپرسید. ssnهم باید داشته باشید.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.